Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44937 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:29

Evaeva Jj, my vstavame takhle brzo tak nejak od narozeni, kdyz jeden cas vstavala kolem 8, tak presne vyprava a ven a nic se nestihlo. Ale my ted ven moc nechodime, holky se nejak neusporadaly v dennim programu aby to pohodlne rvyslo a ja si rekla, ze nejdulezitejsi je moje pohoda a odpocinek, ne pobyt deti venku, takze vetsinou vyrazime az odpoledne;-).

Offline Potrefenáhusa
39059 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:29
Reakce na Pinot Noir:

Potrefenáhusa Haha, dobré nápady má!  Ale jak ta epidemie pěkně provětrá vztahy, že?

​vztahy nevztahy....mně to už přijde k nežití, bejt dlouhodobě zavřenej na malým prostoru s mámou a tchyní, tady fakt není kam utéct, do polí leda

na druhou stranu mám o svojí mámu docela strach, protože vim, že ona svoje aktivity prostě neomezí, leda doufat, že jí ty všechny možný kurzy zavřou (např. je jí 76 a začala chodit na krav maga pro seniory.....), nabízela jsem ji, že jí dovezem větší nákup a s tim mě poslala do p....e zrovna dneska ráno...

nesvéprávná není, je to doktorka na penzi, spočítat si to snad umí, nutit ji k ničemu nemůžu, jak si muž myslí ... 

Offline Karja
44937 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:31

Evaeva Jezis, kde bydlite se 100 hristi? My teda hriste mame ubohy, ale furt to jde, ale chodime tam snad jediny, ja nechapu, co ostatni s tema detma delaj, deti je tady fakt moc. Mozna nad tim ubohym hristem zlomili uz rodice hul. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2020 14:32

Karja synové jsou kupodivu docela sladění, ale až mladší začne spát dvakrát bude to asi horší. My naopak odpoledne tolik nechodíme, než se vypravíme, jsou čtyři, to už v zimě bývá skoro tma.

Pohoda matky je vždycky nejdůležitější.

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:35

Haha me vcera nasi psali, jestli nechci sbalit holky a odstehovat se s nema na chatu mimo civilizaci. Predstava jak si kohokoliv do naseho staveniste nastehujem je prinejmensim usmevna:D Dite je ve skolce, to bude snad kaluzema saturovano, a mensi je jedno jestli spi v kocaru nebo v aute, ale doma mi pres den neusne coz je fakt naprd...a kdyz jo spi treba 20 minut misto 2 hodin.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2020 14:37

Karja tak to jsem trochu přehnala, bydlíme na sídlišti. Tak 5 hřišť máme do deseti minut (tam, zpátky se syn vleče týden), dalších třeba 10 trochu dál. V každém rondelu je školka a dvě až tři hřiště, DDM mám před barákem, to je teda teď zavřené, pro děti je to na sídlišti super.

Offline Karja
44937 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:41

Evaeva To teda, vsude jsou deti, to je vyhoda. Tady se vlastne clovek musi furt s nekym cilene slizat dohromady. A dcera by potrebovala socializovat jak sul, ona tem stejne starejm a pasivnejsim detem dava docela couda, vubec nevim jak ji domluvit, ale jakmile zavetri slabsiho jedince, uz je to samy NE a nemuze a neni....

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:46

Karja uz moderuje i mimino? Bara vzdycky Sare neco sebere a prohlasi  ze Sarinka nemuze nechce atd a vysouva u toho bradu jak Saturnin:D

Offline Karja
44937 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:53

rasaNori No mimino ani ne, na to je jakztakz hodna, krome kradezi dudliku (takze se predpokladam oddudlikuje tak ve trech letech asi, desny). Ale proste ty hodny tichy deti ji nejsou sympaticky a dava to znacne najevo, ze jim bere hracky, strka do nich, kdyz za ni jdou si s necin hrat. Proste jakmile to dite neskace jak vopice nebo nerve jak tygr, tak ho vubec nebere. Uz se takhle s jednou kamaradkou nevidam, protoze jejimu synovi davala fakt couda a moc nevim jak to resit, nemuzu ji nutit se kamaradit s nekym, kdo ji neni sympatickej, takze jsem ji jen vecne domlouvala okrikovala a ona bud mu ublizovala nebo na moje domluvy rvala...

Online dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:54

Evaeva

JJo, sídliště je na různá hřiště přebohaté. Nám teda zatím stačí jen houpačka pro prťata, ale do budoucna mám terén vysondovaný, kde na kterém co mají a pro jak velké děti je vhodné. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:57

Karja 

Není velká malá tak trochu vychovaná od bratranců / sestřenic? Jestli si dobře pamatuju, jsou starší.

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 11. března 2020 15:01

Pinot Noir Ríša ti pri varení neasistuje? Ja nemôžem ani rychlovarnu kanvucu zapnúť ani vajce na tvrdo sa neobíde bez zaster a stoličky pri linke

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2020 15:07

dzizisketa já tu bydlím skoro od narození, takže to mám celkem zmáklé. Mám teda pravidlo, že kam vyleze, tam může, snažím se moc nepomáhat, takže tím se to celkem protřídí.

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 11. března 2020 15:07

letfenixa nechtěl by přesejpat rejži? Jako abys mohla v klidu uvařit. Já obvykle vyčlením kus linky, u kterého stojí dcera a přesýpá. Vedle vařím já, vydrží to dlouho. Skončí to teda vždycky stejně, nakonec je potřeba pustit lux, ale stojí to za to. Když mám dobrý den, tak navrhnu i přelévání ve dřezu. 

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 11. března 2020 15:19

Mohučanka on chce všetko, vyberie cibuľu zo špajze, osupe ju, ja ju docistim, nakrajam, on ju dokraja svojim priborovym nozikom, jediné, co som docielila, ze naozaj nechytá surové mäso, ale klepe ho so mnou, solí, korení, atď, aj mieša cibuľu na panvici, nalieva vodu/mlieko, sype krup.kasu, ryžu, no fakt všetko, aj minútky natiahne, samozrejme ľubovoľne

Riady chce umývať, to som tiež uspela, že len plast alebo plechaciky.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 11. března 2020 15:19

Malá si hraje a zničehonic povídá: muži jsou zmije. Jsou to nádoby plné hříchu.

Jako kde to slyšela?

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 11. března 2020 15:21

Nějaké babské tipy na zánět spojivek? Už se v tom zas plácáme...Mladší dítě, mimino, ho má snad od narození. Měli jsme už dvoje antibiotika, absolvovali jsme čištění slzných kanálků (au)...a po 14 dnech už má zas v očích ospalky. A to mu nejsou ani tři měsíce. Určitě budu zítra volat doktorce, ale jsem ochotná vyzkoušet i něco přírodního. Teď se to snažím rozehnat borovou vodou a čištěním nosu a vroucně doufám, že se to nerozjede:-/

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 11. března 2020 15:22

bram mate televizi?

Offline Sweet Potato
40648 příspěvků moje polička 11. března 2020 15:28
Offline Pinot Noir
30051 příspěvků moje polička 11. března 2020 15:31