barbucha
tta už je velká. Vypadá úplně dospelacky. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
barbucha moc hezká ![]()
barbucha jsi pravem hrda! Krasna holka, krasna fotka. To slovanský ve vzhledu prevazuje, rekla bych. Temperament bych podle oci naopak tipla na tu "latino" stranku :)
Agatin svět má 25% slevu na kreativní sady, je tam hodně Djeco, krásné samolepky, razítka aj.
žluťásek super, zrovna potřebuju dárek pro tříletou kreativní holčičku, snad něco najdu!
barbucha A já si ji celou dobu pod vlivem předsudků a kdesi čeho představovala jako blondýnu.
Pinot Noir Jako malý dárek doporučuju lepení čtverečků
Pinot Noir je to jen do dneška, neodkladej výběr
Děkuju moc, ještě se tím zkusím prohrabat a uvidím, co nakonec vyberu.
Pro mě je výběr kočárku důležitější než výběr auta, od toho požaduju prakticky jen to, aby spolehlivě jezdilo. Nejspíš mě to taky čeká, brr.
Len My tenkrát taky nové auto vybrali mnohem rychleji. U auta byla kritéria jasná, ale kočárek, to byla velká neznámá. S dvěma dětmi jsme jich postupně prostřídali sedm.
Lepší než 7 aut za stejnou dobu.:) Ale stejně jsem se orosila!
barbucha Je to moc krasna holka!
Len ja teda nesouhlasim s tim, ze kombinace jsou spatne. My meli, byl to super kocar, jak pro miminko, tak sportak. Fakt jsem byla moc spojojena, ale dali jsme si s vyberem dost prace.
barbucha krásne dievča ![]()
Děkuju. A který jste měli?
Tabea ja naopak nedoporucuju, protoze my ty ctverecky mame po celym byte![]()
diskuze se už dost posunula, ale děkuji za tipy na ty náplasti, po tom by mě nenapadlo se ptát. U nás v lékárně teda neměli v pátek nic skladem, tak už se nemůžu dočkat pondělí.
dzizisketa ono to s tou správnou/špatnou technikou není tak úplně pravda. Když se narodila příšerka, tak jsem měla tyto problémy taky (i když v trochu menším rozsahu) a byla jsem u 3 laktačních a všechny mi řekly, že má techniku OK, jen si ty bradavky musí zvyknout.
Len já si taky nemyslím, že dvojkombinace musí být špatné. Mám Jedo, není to žádný designový zázrak, ale do 15tis se vleze, a až na nějaký drobnosti jsem s ním spokojená a nemám výhrady. Jediný co, tak u těch dvojkombinací je opruz, že při skládání do auta,jsou to vždycky dva díly a už mě nebavilo řešit, kam odložit korbu, abych mohla složit podvozek, tak jsem si do auta koupila z druhé ruky Valco. Ale doma jezdím pořád s tím Jedem.
Som vďačná, že mám zdravé a šikovné dieťa, ale mamá 113456-x za deň ma vie udolat ![]()
Dík, holky! No roste to strašně rychle... ![]()
Latino temperament tam asi bude, naštěstí se zatím projevuje jen ve sportu! Jinak doufám, že tamní prostředí, kde se žádný vztekání nenosí a vztekloun okamžitě ztrácí tvář, přispěje k určitýmu zmírnění neblahýho dědictví, protože nejen jižanskej dědek, ale ani já nejsem žádnej smířlivej kliďas ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články