barbucha jo, to dela dost hodne, kdyz okoli vzteklounovi nenahrava. Uz aby byl cervenec, co?
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa pozname. Najlepsie je ked na jej mami zareagujem a ona nic, hra sa dalej... Za pol minuty zase: Mami! Ja zase: Prosim. A zase ticho, nic nehovori. Asi kontroluje ci som na prijme alebo co... A niektore dni sa to opakuje snad milionkrat... ![]()
mnum presne
No jo, zrovna jsem ji měla na Skypu, a neni to vono! Ale už to bude... za chvilku... (i když je rozumný nedělat si velký naděje, kdoví co se eště všecko vyvrbí, známe to
)
S tím vztekáním... já se tam jednou teda fakt rozčílila, byly jsme plavat a zřítelnice se mi s kámoškou schovaly v šatnách, snad čtvrt hodiny jsem je nemohla najít, a jak už jsem je viděla s nějakým úchylem, byla jsem bez sebe. Tak jsem jim vynadala... už to nikdy neudělám, protože na mě koukaly, voči jak talíře!
barbucha hele, ono to pubertakum je nekdy potreba vysvetlit trochu zvostra, vsak z toho jiste bezesnou noc holky nemely. Aspon si uvedomi, ze nektera legrace neni pro druhe uplne legracni.
Já vim, a nemohla jsem si pomoct, fakt mi tekly nervy. Ale jak vytřeštěně zíraly!
Nevim jak to ty lidi dělaj, ale tam se to nějak nenosí. Marťani prostě ![]()
barbucha No jako chybela by mi taky moc, to ti povim. Trochu mi pripomina velkou malou:-D. Ta je taky temperamentni dost a v nasem prostredi ji asi nezkrotime jen tak....a hlavne ja teda, takovej mekkejs. Ona je celej tatinek, tomu se neda nic rict, vsechno si dela po svem. A to jizanske predky nemame! A rada bych se zeptala na takovou smutnou otazku, ale zritelnice maminka, tvoje dcera, zemrela? Doufam, ze to nevadi, ze se te ptam, ale uz nekolikrat mi to prislo na mysl.
Díky! Ten vůbec nevypadá špatně. Navíc já tak často autem jezdit nebudu, tak by mi to moc nevadilo.
barbucha a ja fotku nestihla,fnuk:)
rasaNori
Já taky ne....
Len my meli Teutonii, tehdy to byl hrozny hit (9 let zpatky), ale uz se neprodava a mozna ani nevyrabi. Byl to nemecky kocar, vydrzel vsechno, dalsi 2 deti v nem jeste odvozila svagrova.
Vůbec se nedivím, že ti chybí, je krásná. Na fotce mi ještě připadá taková dětská, přitom kolikrát líčíš historky spíš s pořádnou puberťačkou. Na tom je strašně vidět, jak to letí, jak ten čas nejde zabrzdit. Ať ta cesta konečně klapne!
barbucha máš krásnu vnučku, s tou čelenkou, to bolo ako reklamný plagát
Pinot Noir S těma razítkama taky opatrně, zvlášť jestli mají mladší, co si bude dělat zálusk....taky jsme jednu dobu měli orazítkované zdi a podobně
barbucha Je krásná a taky jsem si ji představovala jako blondýnu!
Pinot Noir nevim, jestli nejdu pozde, ale nase jako mala milovala tyhle obrazky se samolepkama. Zvladala to sama a samolepky jsou docela velke a papirove. Mas tam obrazky zvirat a zdobis je samolepkama. Jmenuje se to Tvor si zviratka. Djeco ma taky super tetovacky, jestli to treba bavi Risu. Nas chodi pokerovanej uz rok, co jsme je objevili. Nedavno si v metru chvalili navzajem tetovani s mladym potetovanym typkem, ke kteremu jsme si prisedli. ![]()

Lamicka něco podobného od Djeca jsem nakonec opravdu pořídila. Plus archy s nálepkami a nějaké vystřihovánky. Díky za tip ;)
Prosim vas dejte mi tipy na dobry pastelky, fixy vodovky a tuzky a celkove na vybavu pro prvnaka...jsem v tomhle uplne nepolibena a celkove marna. Chtela bych neco s cim se dobre maluje, pise a kresli a zaroven je to za normalni cenu. Aktovku budem kupovat topgal, to jsem tu uz okoukala ![]()
A jeste mi poradte v cem tak prvnaci chodi do skoly? To uz asi nebude v teplakach jako do skolky co? (Jezis jsem rada ze se neptam na modnim pekle - teplaky do skoly!) na druhou stranu, v druzine mi to na koberci vsechno prodre na kolenou do par tydnu... Nebo se prevlikaj?
ice V některých školách se převlékají (do družiny nebo na ven), to záhy zjistíš, buď vám pošlou nějaký seznam, nebo se to dozvíš na první schůzce. A dnešní móda teplákům přeje, ne?
Sweet Potato no ono to obleceni stejne bude podle nej, takze pokud rekne teplaky tak budou teplaky no ![]()
ice v drogerii teta teď měli vyprodej kohinooru, tak jsem koupila pár věcí a kvalita pořád bezva. Koupila jsem silný trojhraaný pastelky, velký balení 24 barev asi za 120 Kč. (to je asi zbytečně velký do školy, zabraly by celej penál, to jen pro ilustraci ceny :). Dobře se drží, mají syté barvy a silnější stopu.
Vodovky máme taky kohinoor, nejsou zlý, ale oproti starým co máme ještě po nás docela slabota. Štětce kohinoor jsou fajn, výborný je ten nevylivaci kelímek.
Fixy kupuju z IKEA, protože je tam mají nejlevnejsi a mají silnou stopu, ale to nevím, jestli je vlastně u větších dětí ještě žádoucí. Teď mám zálusk na maped, mají jedny co prej nevyschnou ani týden bez víčka. Ty potřebujeme :-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články