Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 22. června 2020 10:17

barbucha Karja 

To loupnutí, očima, to důvěrně znám . Já si pamatuju, když jsem byla malinká, říkalo se tomu u nás v rodině dost nepřesně zamilovaný oči a dobře jsem to ovládala.

Naše malá je totální bledule, platina a modré oči, ale teda nátura asi bude, jak popisujete, první protesty začaly asi ve 3/4 roce. Nevůli už projevuje dost profesionálně, až bude umět projevovat vůli, budeme ztracení. Starší byl úplně jinej.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 22. června 2020 10:21

DrowRanger já na ty levný výtvarný potřeby koukám dost skrz prsty, většinou spíš odradí od tvoření. Ale to pepco má nektere věci kupodivu dobré. Kupuju tam ty blbiny jako mrkací očička a bambulky apod. Naopak varuju před jejich barevnou moosgummi, ty pěnové archy. Příšerně chemicky páchnou, dítěti jsem na to nedovolila ani sáhnout. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 22. června 2020 10:27

Lamicka 

Teutonii máme, vozí 3. dítě a počítám, že jestli ten kočár někdo nehodí do lisu, přežije i 3. světovou. Když jsme ji koupili, našla jsem někde návod na pravidelný servis. Za ty roky jsme ho samozřejmě ani jednou neudělali, a všechno šlape, jak má. Nemám žádné výhrady, byla to moje asi nejlepší koupě. 

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 22. června 2020 10:33

ice Nemáš někde v okolí nějaké sympatické menší papírnictví? Tady je hned vedle školy taková zlatá paní, přesně ví, co mají mít, co vydrží, co se vyplatí, co ne.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 22. června 2020 10:52

Sweet Potato no to mam a je tam takova sympaticka pani !

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. června 2020 10:53

dzizisketa my taketo podobne este dakde mame, v tom teku rok a pol boli super, klasicku pastelku hned zlamal. 

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 22. června 2020 11:03

ice A taky jí děti říkají pani Pastelka?

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 22. června 2020 11:05

Sweet Potato to nevim nase tam chodi kupovat zasadne auta. A nez si vybere,  tak ja poberu veci na tvoreni. Takze spis bude mit nejakou prezdivku ona pro nas.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. června 2020 11:10

barbucha ja mam teraz milion otazok na veci, do ktorych mi nic nie je . Ale na ten povod sa aspon spytam, jej otec je Sved? Ja som z toho slovansko-juhoamerického povodu pochopila, ze z j.Ameriky ale ked je blondak.Som.sa.v.tom.stratila.

Sorry za blbu otazku.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 22. června 2020 11:47

barbucha Tak ja teda doufam, ze ta nase se vyloupne do povahy te vasi:-D To by se mi libilo.

To s dcerou me mrzi, vubec me to nenapadlo. Myslim, ze delas vic nez dost, tak jeste obnovit dostatek tech letu;-)

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 22. června 2020 11:49

Nevite, zda existuje textilni ohradka, co se da dat primo na zem a ne na ty pitomy nozicky? Vsechny maji nosnost cca 15 kg a velka mala tam urcite prihupsne a bude po srande.

Latkovou chci, protoze jde lepe prenaset, ale vsude jsou ty pitomy nozicky, na nejaky vetsi hledani jsem vcera v noci uz teda nemela, ale zbezne to viselo vsechno nad zemi no;-/

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 22. června 2020 12:01

Mrakoplas 

Z Jižní Ameriky, Bolívie, je děda, zeťův otec. Křepkej osmdesátník, jehož jedinou životní náplní je honit ženský (a adorovat zřítelnici samozřejmě)

Kdysi se dostal do Evropy přes tehdejší Sovětskej svaz, kde snad studoval nebo co, jak se ty jihoamerický režimy s rusákama družily... naštěstí tam nezůstal a zakotvil v tom Švédsku. Ale ty socansko komunistický názory má teda furt

Naposled se projevily, kdy mu obec nabídla odkoupení stávajícího bytu - proč by si měl kupovat, co je už jeho! Ale jakmile zjistil určité výhody této transakce, zásady byly v tahu: kvartýr koupil a obratem za dvojnásobek prodal. Miluju tyhlety pevný komunistický charaktery! Úvahy o kapitalistickejch spekulantech byly rázem ty tam! A ještě si od obce nechal přidělit byt v seniorským domě, přece nepůjde pod most... (a má tam služby, úklid i doktora v domě). To by se mu asi v Bolívii nepodařilo

No nic, tolik k příbuzenstvu... který si člověk nevybírá.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. června 2020 12:14

Karja něco jako tohle? Ale je to pidi...

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 22. června 2020 12:16

Mohučanka Metr na metr by nevadil, ale asi z toho dost brzo vyleze nebo to nejak prekoti.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 22. června 2020 12:18

Karja 

A co použít místo ohrádky cestovní postýlku? To by uneslo obě a ještě se to hodí na cesty.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. června 2020 12:28

barbucha diky za obsirnu odpoved :) mne pridu vzdy zaujimave tie cesty, kam človeka az zavedu (z Bolivie do Svedska cez Sovietsky zvaz)

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 22. června 2020 12:43

dynda

My měli hluboký kočár po nejstarší neteři, které bude v srpnu 11! A to ho tehdy švagrovci kupovali z druhé ruky. Takže vozil už nejmíň pět dětí. A neměnila bych. Je to teda klasický houpací s velkými koly, Peg-Pérego, ale design mi přijde nadčasový a vůbec nic mu není. 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 22. června 2020 13:10

dynda JJ, ty kocary byly super. Mela ho i sousedka, taky na nej s laskou vzpomina. Vubec nechapu, ze ta znacka tak najednou skoncila. 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 22. června 2020 13:13

dynda No,cestovni postylka je taky na tech nozickach, s nosnosti 15 kg. 

Offline miuu
412 příspěvků moje polička 22. června 2020 13:14

ice Ja tu vybavu jeste neresim,pockam,co presne po nas budou chtit. A mozna pry i deti neco z toho dostavaji primo ve skole. Tak abys to nekuovala zbytecne.