Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 22. června 2020 16:34

Lamicka Neřešila jsi tady už jednou něco podobného? Je to těžká situace, ale myslím, že v tom věku není neobvyklá. Taky jsem si s dcerou užila (a občas do teď užívám), ty holčičí vztahy jsou občas na palici. Asi bych udělala, to co radí kolegyně výš, nejlepší je upřímnost-a myslím, že dcera k tomu přistupuje hezky, už to kamarádce sama řekla, bohužel musí riskovat, že se ta kočka urazí, nedá se nic dělat. Ono si to možná přes prázdniny trochu sedne, moc nepodporuj prázdninové návštěvy

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 22. června 2020 16:56

notna Neco takoveho jsem potrebovala slyset, dekuju moc, opravdu mi to pomohlo.

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 22. června 2020 17:08

Garfie ja uz ani nevim, resila, jo? je to klidne mozne, v te tride se spatne vztahy mezi holkama tahnou uz od konce 1. tridy, pritom je to skoda, na zacatku se zdalo, ze to bude dobra parta. 

Offline notna
9430 příspěvků moje polička 22. června 2020 17:12

Lamicka To jsem ráda. Ony ty spory se mezi holkama ještě občas objeví, ale je vidět, že už si to umí vyříkat a dceru už to tak moc netrápí. Jsou teď v 5.tr.

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 22. června 2020 17:14

notna no tak snad, davas mi nadeji :) 

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 22. června 2020 17:21

Lamicka Některý to nikdy neprejde!!!! Mne tohle dělala v bejvaly praci kolegyne, co ji bylo 55!!!

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 22. června 2020 17:28

Potrefenáhusa Tak ja se s tim taky bohuzel setkala v praci, bylo to strasne vycerpavajici. Byly jsme v tymu 3, ten tym by klapal, protoze pracovne jsme si sedly, ale lidsky to byla katastrofa. Kolegyne mela neustale pocit, ze se spojujeme proti ni a tak nas stvala proti sobe. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2020 17:33

Lamicka tři je totiž fakt blbý počet, je jednoduché udělat něco z toho, co popisuješ. Samozřejmě dospělí by se tak chovat neměli.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 22. června 2020 17:55

Lamicka

Dcera je dobrá, že to kamarádce umí říct. Ujistila bych ji, že to dělá dobře a že kdyby ji to trápilo a potřebovala s tím pomoct, tak promluvíš s tou maminkou nebo učitelkou. Nebo holčičkou? Ono by to v přátelském duchu možná nebylo špatné, kdyby slyšela od dospělé ženské taky něco jiného než kecy její maminky. 

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 22. června 2020 18:33

K ružovému arzenálu (motorka- odrážadlo, detská kuchynka, pokladňa, legíny, crocsy, jeden z mnohých bagrov) sa dnes pridal kočík- bugina (bábika má 30rokov, je po mne), všimnite si okamžite pritiahnuté náradie, aj benzín už do kočíka syn nalial. Toto je tá non-gender výchova?

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 22. června 2020 18:45

letfenixa syn ma podobnu buginu uz asi rok. Z pepca cca 8€. Vozi po vonku prazdny a zavidia a poziciavaju chlapci aj dievcata. Len nech si zvyka na kocikovanie. Mozno mi raz buduca matka jeho deti podakuje

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 22. června 2020 19:45

Lamicka u nás u mladší je to samy v bledemodrym, akorát s tou výhodou, ze rodiče jsou úplně v pohodě. Holka s nimi cvičí a snaží se cvičit i s rovesnikama.

Souhlas s notna , ze je lepší se jim do toho moc namontovat.  Naše mladší se v tom už naučila chodit a trochu se vymezit, takže vlastně dobrý.

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 22. června 2020 19:55

dynda Dcera ji to prave uz nerika, protoze se boji, ze se nastve. Dneska prisla s tim, ze ji to vadi, ze ji drzi dal od ostatnich a usurpuje si ji, ale udelam to, jak psala notna a continuity. Nebudu se do toho montovat, jen to pozorovat. Vim, ze kdyz to bude resit, tak to udela slusne a mozna z toho mam zbytecne obavy, asi si to zvladne osefovat sama (jako i jine konflikty ve tride). Dneska mi prisla takova znicena, ale mela odpo vytvarku, tak prisla s cistou hlavou a v pohode. 

Diky moc vsem za vyjadreni. 

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 22. června 2020 20:03

Lamicka To je ta, co jste kvůli ní řešili hory?

Nebo to byla jiná diskutující?

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 22. června 2020 20:05

Sweet Potato Hory resil nekdo jiny. U nas to takhle moc vygradovalo az ted. 

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 22. června 2020 20:06

Lamicka Ještě že budou prázdniny. Za dva měsíce se může hodně změnit. 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 22. června 2020 20:11

Sweet Potato Snad jo. Prazdninama se utesuju, bud budeme pryc nebo budou deti u prarodicu, takze ani nehrozi, ze se uvidi. Hrozny, takhle premyslet. 

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 22. června 2020 20:24

Lamicka Držím palce. Třeba to bude v září dobré. Nebo to naopak vyeskaluje, kdo ví. Ale fakt mi přijde, že teď před létem do toho nemá smysl moc vstupovat.

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 22. června 2020 20:33

Sweet Potato jj, mas pravdu a dekuji

Offline notna
9430 příspěvků moje polička 23. června 2020 09:03

Potrefenáhusa Lamicka Jak jsem psala, že se ty vztahy mezi děvčaty utřepaly, tak jsem nemyslela, že by některou z nich jejich manýry přešly. Asi jsem se vyjádřila špatně. Holky jsou víceméně pořád stejné, šarvátky občas stále mají, ale naučily se spolu většinou vycházet. Dcera už například ví, že když jí právě jedna z těch kamarádek řekne, že musí kamarádit jen s ní, jinak ona s ní kamarádit nebude, tak to dotyčné vydrží pár hodin, max den-dva a už to tak neprožívá. Stejně tak druhá holčička si dost vymýšlí a lže. Tam zase už dcera ví, že nemůže všemu věřit, což dřív naprosto bezmězně věřila a pak z toho bývalo taky velký neštěstí.

Na druhou stranu musím napsat, že moje dcera taky není žádný anděl. Je hodně emotivní a horká hlava a některé situace vyhodnocuje zbrkle a občas jsou ty její reakce fakt přehnané. S tím měla dost problém kamarádka, která je introvert.