Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 24. června 2020 11:34

Malenge Mistr sportu skáče z dortu? 

Offline Malenge
4839 příspěvků moje polička 24. června 2020 11:37

žluťásek Ano!!! Ty jsi geniální  moc děkuji! Prej pampeliška

Offline Malenge
4839 příspěvků moje polička 24. června 2020 11:37

Tulipe ty známe, díky.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 24. června 2020 11:47

Malenge legrační rymovacky jedině Mistr sportu :)

Ještě vyšel Malý humorista a Tři naháči na tryskáči (to je leporelo pro menší, ale syn ho miluje taky) 

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 24. června 2020 11:52

žluťásek Mně vždycky přišlo, že super srandovní rýmovačky jsou Repetilky (Hostáň). Jen se to už asi nedá sehnat :-(.

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 24. června 2020 13:06

Malenge ja si normalne asi povedu zapisnik, kam si budu mistni rady zapisovat. Protoze ctu dost selektivne a vnimam hlavne to, co by se mohlo tykat nas, a to pouze aktualne. Takze se tu probiraji autosedacky a ja se za pul roku zeptam na totez. Vubec mi nejde v mistni diskuzi vyhledavat...

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 24. června 2020 13:13

žluťásek jak jsi tu zminovala vytvarne potreby z pepca, nemas nahodou zkusenost s tema jejich tubama na textil? Je to velke baleni za asi 120 korun. A jak jsi zminovala ty stabilo woody, tak neprubovala jsi tu radu artline (udajne s nima jde kreslit na ruzne povrchy, sklo a tak)? Ja si ted objednavala kancelarske potreby a mam je tam taky, abych mela v zaloze nejaky univerzalni darek. Ne ze bych tak resila kvalitu pastelek, spis je mrzuty, kdyz to pak tem detem s tim nejde... 

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 24. června 2020 13:36
Reakce na letfenixa:

Kúpila som dnes synovi novú autosedačku, už sa v nej aj viezol:

- kde je stará autosedačka

- táto sa mi nepáči

- celú ju rozlamem a zahodim

- nič z nej nevidím

- zle sa mi v nej dýcha (!)

- nedá sa v nej spať

- trochu som si pospal, ale zle

Cesta trvala 15 min.

​To mi nedělej, nemůžu chrochtat smíchy sama v kanclu! 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 24. června 2020 13:56

Gatita ani jedny z nich bohužel neznám, neporadím.

Ještě jsou prej skvělý voskovky z lidlu, nějaký gelový nebo co. Ale ty jsem ani neviděla, jen často čtu chválu, že jsou levný a výborný. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. června 2020 14:01

Když jsme u těch výtvarných potřeb. Koupila jsem prstové barvy Toy Color a zjistila, že jdou snadno vyprat;), takže doporučuju.

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 24. června 2020 14:04

žluťásek dekuju. Jinak my si na tvoreni uplne nepotrpime, tak si vystacime s leccims, mam pastelky jeste po sobe... Z lidlu jsme meli tempery a prisly mi normalni, stejne skoncily rozpatlane v jednom livanci.

Tyhle tvurci veci mi prijdou jako dobry darek, kdyz jdem nekam treba na navstevu. Ale clovek to musi trochu zcenzurovat, minule jsme s velkym humbukem donesli veci na malovani na sklo, deti se na to vrhly a ja zjistila, ze je treba nanest to nejdriv na folii a nechat 24 hodin pusobit, to bylo dost zklamani.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 24. června 2020 14:11

Gatita já mám z těchhle dárků velkou radost, barvy, modelíny, blbiny a ozdoby na tvoření. Ale z místní diskuze jsem pochopila, že ne všechny maminky podobné dárky uvítají s nadšením. Tak radši většinou sonduju trochu dopředu, jestli spíš knížku, dinosaura nebo prstovy barvy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. června 2020 14:18

žluťásek a taky ne to, co ocení maminka, ocení i dítě.

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 24. června 2020 14:37
Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 24. června 2020 14:51

letfenixa 

Kolik je tomu mudrcovi? Super hlášky

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 24. června 2020 15:07

ice vytáhla jsem dneska ty vodovky a nic moc teda. Jak dáš víc než kapku vody, jsou ty barvy docela o ničem.

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 24. června 2020 15:09

Tak Viktor je v roce o 6 cm delší než byl Ríša, zato o půl kila lehčí. Mám pocit, že všechny ty hubený kalhoty přece jen nepřijdou nazmar!

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 24. června 2020 15:11
Reakce na žluťásek:

Gatita já mám z těchhle dárků velkou radost, barvy, modelíny, blbiny a ozdoby na tvoření. Ale z místní diskuze jsem pochopila, že ne všechny maminky podobné dárky uvítají s nadšením. Tak radši většinou sonduju trochu dopředu, jestli spíš knížku, dinosaura nebo prstovy barvy

​Dobře děláš, věci jako "prstové barvy" a cokoliv, čím se dá "malovat na všechny povrchy" mi způsobují tik

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 24. června 2020 15:16

Gatita ja koupila ty co doporucovala žluťásek a ty udajne kresli.i na sklo/nabytek/daji se rozmyvat. A mam k nim teda zatim poznatky: ano, jdou skvele smyt a vyprat. ano, kresli i na sklo, ale slabe. Nabytek jsem nezkousela. Na papir kresli silne a hezky, ale je to spis takova mastna voskovka. Strasne to barvi, staci pastelku vyndavat z krabicky a jsi cela zamatlana, zvlast jak.je ted teplo. No a jakmile se upatla i dite a strci si ruce do pusy, dost to obarvi jazykdoufam ze nejsou toxicky. Jo a netusim, jak se orezavaj, protoze jsou super tlusty. 

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 24. června 2020 15:25

711990 mně se docela příčí učit dítě malovat na něco jiného než papír, už vidím, jak vysvětluju (a hlavně jak oni se tím řídí), že touto tužkou ano a touto fixou ne. U nás se prostě na nic kromě papíru malovat nesmí .  A i kvůli tomu už byl spor, protože už mám ve svém vinném Moleskinu tornáda, protože "je to přece papír"