Malenge Mistr sportu skáče z dortu?
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek Ano!!! Ty jsi geniální
moc děkuji! Prej pampeliška ![]()
Tulipe ty známe, díky.
Malenge legrační rymovacky jedině Mistr sportu :)
Ještě vyšel Malý humorista a Tři naháči na tryskáči (to je leporelo pro menší, ale syn ho miluje taky)
žluťásek Mně vždycky přišlo, že super srandovní rýmovačky jsou Repetilky (Hostáň). Jen se to už asi nedá sehnat :-(.
Malenge ja si normalne asi povedu zapisnik, kam si budu mistni rady zapisovat. Protoze ctu dost selektivne a vnimam hlavne to, co by se mohlo tykat nas, a to pouze aktualne. Takze se tu probiraji autosedacky a ja se za pul roku zeptam na totez. Vubec mi nejde v mistni diskuzi vyhledavat...
žluťásek jak jsi tu zminovala vytvarne potreby z pepca, nemas nahodou zkusenost s tema jejich tubama na textil? Je to velke baleni za asi 120 korun. A jak jsi zminovala ty stabilo woody, tak neprubovala jsi tu radu artline (udajne s nima jde kreslit na ruzne povrchy, sklo a tak)? Ja si ted objednavala kancelarske potreby a mam je tam taky, abych mela v zaloze nejaky univerzalni darek. Ne ze bych tak resila kvalitu pastelek, spis je mrzuty, kdyz to pak tem detem s tim nejde...
Kúpila som dnes synovi novú autosedačku, už sa v nej aj viezol:
- kde je stará autosedačka
- táto sa mi nepáči
- celú ju rozlamem a zahodim
- nič z nej nevidím
- zle sa mi v nej dýcha (!)
- nedá sa v nej spať
- trochu som si pospal, ale zle
Cesta trvala 15 min.
To mi nedělej, nemůžu chrochtat smíchy sama v kanclu! ![]()
Gatita ani jedny z nich bohužel neznám, neporadím.
Ještě jsou prej skvělý voskovky z lidlu, nějaký gelový nebo co. Ale ty jsem ani neviděla, jen často čtu chválu, že jsou levný a výborný.
Když jsme u těch výtvarných potřeb. Koupila jsem prstové barvy Toy Color a zjistila, že jdou snadno vyprat;), takže doporučuju.
žluťásek dekuju. Jinak my si na tvoreni uplne nepotrpime, tak si vystacime s leccims, mam pastelky jeste po sobe... Z lidlu jsme meli tempery a prisly mi normalni, stejne skoncily rozpatlane v jednom livanci
.
Tyhle tvurci veci mi prijdou jako dobry darek, kdyz jdem nekam treba na navstevu. Ale clovek to musi trochu zcenzurovat, minule jsme s velkym humbukem donesli veci na malovani na sklo, deti se na to vrhly a ja zjistila, ze je treba nanest to nejdriv na folii a nechat 24 hodin pusobit, to bylo dost zklamani.
Gatita já mám z těchhle dárků velkou radost, barvy, modelíny, blbiny a ozdoby na tvoření. Ale z místní diskuze jsem pochopila, že ne všechny maminky podobné dárky uvítají s nadšením. Tak radši většinou sonduju trochu dopředu, jestli spíš knížku, dinosaura nebo prstovy barvy ![]()
žluťásek a taky ne to, co ocení maminka, ocení i dítě.
Kolik je tomu mudrcovi? Super hlášky ![]()
ice vytáhla jsem dneska ty vodovky a nic moc teda. Jak dáš víc než kapku vody, jsou ty barvy docela o ničem.

Tak Viktor je v roce o 6 cm delší než byl Ríša, zato o půl kila lehčí. Mám pocit, že všechny ty hubený kalhoty přece jen nepřijdou nazmar!
Gatita já mám z těchhle dárků velkou radost, barvy, modelíny, blbiny a ozdoby na tvoření. Ale z místní diskuze jsem pochopila, že ne všechny maminky podobné dárky uvítají s nadšením. Tak radši většinou sonduju trochu dopředu, jestli spíš knížku, dinosaura nebo prstovy barvy
Dobře děláš, věci jako "prstové barvy" a cokoliv, čím se dá "malovat na všechny povrchy" mi způsobují tik ![]()
Gatita ja koupila ty co doporucovala žluťásek a ty udajne kresli.i na sklo/nabytek/daji se rozmyvat. A mam k nim teda zatim poznatky: ano, jdou skvele smyt a vyprat. ano, kresli i na sklo, ale slabe. Nabytek jsem nezkousela. Na papir kresli silne a hezky, ale je to spis takova mastna voskovka. Strasne to barvi, staci pastelku vyndavat z krabicky a jsi cela zamatlana, zvlast jak.je ted teplo. No a jakmile se upatla i dite a strci si ruce do pusy, dost to obarvi jazyk
doufam ze nejsou toxicky. Jo a netusim, jak se orezavaj, protoze jsou super tlusty.
711990 mně se docela příčí učit dítě malovat na něco jiného než papír, už vidím, jak vysvětluju (a hlavně jak oni se tím řídí), že touto tužkou ano a touto fixou ne. U nás se prostě na nic kromě papíru malovat nesmí
. A i kvůli tomu už byl spor, protože už mám ve svém vinném Moleskinu tornáda, protože "je to přece papír" ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články