notna tak zadne dite neni uplny andel, nase dcera a taky umi vystrcit ruzky
ale treba myslim, ze nedela obstrukce nebo koalice. Uvidime, jak si to pres prazdniny sedne.
Vše o těhotenství a dětech
Brrr, teď jak jsem to přečetla, tak jsem si vzpomněla, jak mi jednou jedna holčička vyčetla, že jsem zrádkyně a že už se mnou nikdy nepromluví, protože jsem se provinila myslím tím, že jsem na obědě neseděla vedle ní
nebo jsem ve frontě na oběd nestála hned za ní, už nevím. Já jsem se s ní naštěstí kamarádit vůbec nechtěla (nechtěla jsem se totiž kamarádit s nikým), ale stejně jsem cítila křivdu, protože nás do fronty řadila učitelka, a hlavně jsem vůbec nechápala, jak někoho taková věc může napadnout ![]()
Zúčasněným držím palce, ať se to vyřeší...
Já si zase pamatuju, jak jsme byly čtyři kamarádky a střídavě jsme vždy jednu poslaly mimo- nebavily se s ní, pomlouvaly atd. Každou to postihlo. Pak jsme se usmířily a za chvíli to jelo nanovo. Jestě teď je mi z toho špatně . Ale vyrostly jsme z toho.
Kde se učí řešit holčičí šarvátky lidi, kterým není shůry dáno? My měli na hřišti jednu takovou manipulativní holčičku. Synovi něco prováděla a bylo to hrozný neštěstí. Takže jsem si ho vzala stranou, vysvětlila jsem mu, aby si z ní nic nedělal, že ona se tím baví a zakončila jsem to tím, že je to dost potvora. Synek samozřejmě při nejližší příležitosti šel říct její matce co jsem mu pověděla, včetně potvory
. No a teď mám ještě tu holčičku...![]()
Kúpila som dnes synovi novú autosedačku, už sa v nej aj viezol:
- kde je stará autosedačka
- táto sa mi nepáči
- celú ju rozlamem a zahodim
- nič z nej nevidím
- zle sa mi v nej dýcha (!)
- nedá sa v nej spať
- trochu som si pospal, ale zle
Cesta trvala 15 min.
letfenixa Ten posledni bod je bozi:-D.... i kdyz nevim, zda ten s tim dychanim neni lepsi:-D.
Dcera mi dnes rekla: ,,ty babko jedna...stara,,.
Karja deti sú radosť
letfenixa prepac, viem, ze by som nemala ale
. Tvoj syn je tiez riadne cislo.
Nas je taktiez riadna konzerva ale novu autosedacku obrblal len raz, pohrozila som mu, ze ho so sebou nezoberiem ak do nej nenastupi a bol pokoj.
Mrakoplas práveže ma to zarazilo, obvykle má nové veci rád
Evaeva no mala som rozpisany dlhy prispevok, ktory mi tento parfumaniacky skriatok totalne rozhadzal. Dobre si urobila :)
Karja prý když mi bylo asi 6, takže mojí mámě lehce přes 30, tak jsem jí řekla "Na to, že už jsi stará, ještě dost dobře běháš".
letfenixa koho mi to jen připomíná ![]()
![]()
Velký uznání!![]()
Kdo to tu doporučoval ty vtipné knížky? Jedna byla Kosprd a telecí, na druhou si nemůžu vzpomenout. A že bych se zdejším vyhledáváním něco našla, to nehrozí... neví někdo?
A o čem měla být? Nemohl to být Samson a Roberto?
Malenge Pohádky Miloše Macourka?
Koupila jsem synovi novou papírovou malirskou pásku a asi ji spotřebuje na hřišti celou. Klidně bych si mohla jít nakoupit a za půl hodiny bych ho našla na stejným místě. Vyrobil už koleje, silnice, lanovku, závory a nekončí.
žluťásek To mi nic neříká, asi ne, ale děkuju. Možná nějaké rýmovačky? Nebo v názvu něco o spadnutí z pampelišky/nějaké jiné kytky?
Omlouvám se, vypadám jak trotl, ale líbilo se mi to a samozřejmě jsem si to neuložila a teď marně vzpomínám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články