barbucha čochvíľa 4
Vše o těhotenství a dětech
Som smutná z môjho otca, malý mu dnes povedal "dedko, mám ťa rád" a dedkova odpoveď bola "kecas, stále iba kecas" ![]()
Nedokáže byť láskavý ani k vnucatu.
A autosedačka dnes pokračovala, stara je na chodbe, oprala som tie obliečky a drahousek sa na ňu pozrel a povedal "tá stará sedačka je príšerná"
Toto si chcem zaramovat, tisíca maľba záhradky

Já měla synka hrozně ukecanýho a upřímnýho. Někam jsme se třeba vypravovali, to mu byly tak 3, pozoroval mě, jak se trochu vylepšuju a povídá: Já jsem tak strašně rád, že nemám tak starej obličej jako ty. A to mi bylo teprve 40. Ještě že dneska už si to nechává pro sebe.
letfenixanas ma tri a stale dokaze kreslit len klikihaky, proste par ciar a hotovo :(. Tak isto vymalovava. ale jeho to ani moc nebavi, no aj tak je asi riadne pozadu.
Mrakoplas ale prosím ťa, dnes som bola u prvákov a kreslili podobne ako syn, veď vieš, že každý sme jedinečný, náš je zas captosko
letfenixa snad si děda myslí že by si zadal, že by byl za slabocha. no smutný teda:-( ale obrázek nádhernej, synka máš mooc šikovnýho:-))
Mrakoplas náš v těch výtvarných činnostech taky moc nevyniká. Vymalovávat vůbec, na stříhání levej, nebo spíš si vůbec nenechá poradit, jak má nůžky držet. Před pár dny jsem se nad ním rozplývala, jak už umí vystihnout výrazy v obličeji (jen u tornád, lidi nemaluje) - tohle je naštvané tornádo. Pak si přečtu, že malej Žluťásek píše věty a hned mi sklaplo ![]()

letfenixa to je hezké, taky bych rámovala ![]()
Pinot Noir naštvané tornádo je dokonalé![]()
Pinot Noir coze?
mam ti odfotit kresby nasho? Toto je uz umelecka skola! Boze fakt zacinam mat depku, ze ho zanedbavam.
letfenixa a captos je tiez, ideme na ortopediu :/
Toto su jeho kresby. Ale ano, su to cesty a na tie sa to aj podoba ![]()

Mrakoplas to se najednou zlomí, ještě tak před měsícem Ríša maloval taky jen klikyháky a najednou oči a pusa, a hned i veselá nebo smutná nebo naštvaná. Čuměla jsem jak puk!
Mrakoplas takhle malovala jedna malá příbuzná snad ještě v 5 letech. Většinou jen hnědou pastelkou a byl to řízek
Teď je na prvním stupni, je dost chytrá a maluje taky hezky. Myslím, že prostě měla jiné zájmy.
INCOM1 řízek
Pinot Noir no uznej zlatý tornádo!
Dite dnes ze skolky pritahlo vykres, na nem par fleku zlutou, oranzovou a hnedou. A ocekavalo debatu jako ze poznam co tam je. Zapotila jsem se slusne, ale vysledek potesil. Pry tam byl lev a slunicko. Slunicko jsem trefila:D
INCOM1 rezen ![]()
Rosťa si dneska hrál s dětmi z lesní školky, "jeli" spolu v takovém dřevěném vlaku. Děti volaly "mimino, hele tady je mimino!" a ptali se "on ještě neumí chodit?" A Rosťa na ně okouzleně koukal a chechtal se a byl celý nadšený. A taky už se naučil volat "mama!", když něco potřebuje, takže jsem teď celá naměkko.
To mi připomnělo storku, kdy se sambovi vysmály šestiletý děti a on to nepoznal. Byli jsme s dcerou když krátce lezla v kavárně na zahrádce, sambo jí dal hrát si na takové podium a ona si z jedné strany na druhou začala vozit nějakou tatru. Sambo jí vždycky na jedné straně podia zatleskal, dojmul se, otočil jí a ona lezla na druhou. Za plotem bylo hřiště a tam malí kluci začali tleskat společně se sambem a dělat si z něj strandu "podívejte se miminko si veze autíčko, to je tááák joztomilí". A sambo říká "podívej se, jak si krásně hraje, i těm klukům se to líbí".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články