dzizisketa uzivej si to! Cynicky musim podotknout, ze te nadseni prejde, az se nauci maaamíííí a bude to znit vesmirem dnem i noci.
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska No já jsem teď tak nadšená z malý malý, protože přesně vim, jak mě za chvíli začne štvát! Jak začne odmlouvat a kdesi cosi. Dneska jsem hlídala tříletou neteř, ona mě ve všem poslechla, to bylo tak divný, mně jí bylo až líto:-D:-D
Pinot Noir Mrakoplas ja vam sem snad dam kresby naseho predskolaka
to vam hned zvedne materske sebevedomi. Jeho panacci vypadaji stejne jako panacci, ktere kreslila dcera ve 3 letech.
Lamicka v troch rokoch panacikov? Videla si ten moj obrazok, panacik je uplne sci fi ![]()
Kokoska to je presne. ![]()
Inak ten nas mladsi na nejake mama uplne kasle, cielene vie zatial bmbm (brm brm), ato (auto) a papa (papat). Priority su jasne!
Mrakoplas no dcera delala ve 3 letech panacky, syn se k nim dopracoval v 6...
(podobna porovnani mych deti si samozrejme nechavam pro sebe)
Tak já s dovolením přispěju do umělecké galerie tříletých obrazem, který malá umělkyně nazvala "Dvě holčičky na houpačce" :o)

DruI ale to je jak z galerie moderniho umeni!
barbucha čochvíľa 4
Tak ale na ten věk dokáže velice sofistikovaně podat svoji nespokojenost s novým výrobkem ![]()
(z dědka si nic nedělej, ono se mu to jednou vrátí, až se bude chtít lísat on, vnuk mu to připomene - to jest jak ho to sám naučil... ale taky by mě to mrzelo)
Ja jsem pred rokem dostala od tehdy ctyrleteho chlapecka tohle platno, zrejme ruzove obdobi budouciho Picassa ![]()

INCOM1 viktorka_od splavu ten řízek mi úplně zvednul náladu
.
Vtipná holčička.
barbucha vďaka, a predpokladám, že dedko sa lisat nikdy nebude, tvrdí kysucki chlapi to nerobia
Ďakujem za pochvalu synoveho obrázku
letfenixa to jsou asi nejaky tempery, vodovkama to urcite delane neni.
letfenixa Akvarelové barvy v tubě. Sytost barev výborná, ale vyprat nejdou (ovšem obrázky ze zahrady by s nimi byly ještě lepší! ;o)
Kokoska Růžová je dobrá! :o)
Stejně je zajímavé, jak ty děti dokážou namalovat zajímavé věci, když se jim do toho člověk moc nemontuje. Mně hrozně baví sledovat jak dcera soustředěně maluje, akorát mám smůlu, že ji to baví vždycky jenom chvilku.
DruI To je ale nádherné!! ![]()
Lamicka Já bych tě jistě synovými výtvory taky potěšila!!!
Už jsem tady dávala k dobru historku, jak "objevil" malování, asi ve čtyřech letech ve školce, asi týden na mě čekal každý den stoh (nepřeháním, první den jich bylo asi 50) výkresů, kde bylo pokaždé to samé, postava u domečku, učitelka mi to předávala úplně omluvně...na dotaz, proč maluje pořád totéž mi řekl, že se to chce pořádně naučit
Ovšem od té doby moc nepokročil....
Garfie jj, stohy papiru nosim ze skolky taky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články