Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2020 14:08

Karja a bere starší hračky? I ve svých osmi měsících totiž pochopil, že staršího hračky jsou nejlepší, hned teda po elektronice a papírech.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2020 14:09

Karja hele, neteř prý vyžaduje takové ty hry na rozhovor, jakože si povídají dvě autíčka. To musí být teprve peklo.

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 25. června 2020 14:13

Evaeva bere, uz mam koupenou knizku o sourozencich

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2020 14:19

rasaNori já knížku o sourozencích mám, ale obávám se, že by pomohlo leda, kdybych jí mladšímu dala na kousání.

A to je starší ještě docela kliďas. Tuhle jsem slyšela, jak mu v pokojíčku říká: "Já vím, že jenom děláš legraci." Ale taková situace připadá asi tak na deset těch, kdy řve Ne, ne, to je moje! 

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 25. června 2020 14:31

Karja Mletí pantem je skvělé! Je legrační poslouchat, co právě hračky dělají (u nás třeba zrovna mašinky trhají jablíčka a bagřík snědl všechny borůvky :o) Ale dcera si zatím s mluvením dost vystačí sama a rozhovory nevyžaduje často.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 25. června 2020 14:32

Evaeva Jo bere, a samozrejme vsechny hracky, i ty pro prtata jsou starsi, takze ta ji to zas bere zpatky...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2020 14:36

DruI jo, tohle je super. Syn si taky často vystačí, ale některé dny je to jedna otázka za druhou. Pak mě taky vytáčí ty otázky, když mi něco upadne apod. "Co to bylo?"

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 25. června 2020 14:36

DruI

Ta nete prave ode me cekala furt nejakou interakci a jako bohuzel nejen slovni, ale i ciny:-D. A to zas ne:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2020 14:38

Karja tohle je podle mě ten důvod, proč to školky chodí i děti matek na mateřské

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 25. června 2020 14:50

Karja já jsem mladší kupovala i hračky zajimave hlavne pro starsi, s tím, že ji je menší pujcovala. Tak jsem je učila se dělit o hračky. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 25. června 2020 15:17
Reakce na Evaeva:

Karja hele, neteř prý vyžaduje takové ty hry na rozhovor, jakože si povídají dvě autíčka. To musí být teprve peklo.

​Tak to vyžaduje moje dcera a je to peklo. Ze slov "xxx bude něco povídat", kdy xxx je cokoli, obvykle plyšák, ale klidně i kancelářská sponka, už se mi dělá mdlo.  Horší varianta hry je jenom "slon bude něco povídat myšce"

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 25. června 2020 15:22

Mohučanka A kdopak bude myška?

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 25. června 2020 15:25

Isca bohužel všechna x, y, z, myšky, sloni a kancelářské sponky jsem já

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 25. června 2020 15:27

Mohučanka Počkej, i v případě "slon povídá myšce" ? Jakože obě strany?

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 25. června 2020 15:31

Isca jo, všechny strany. Hrůza, no. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2020 15:36

Mohučanka u nás syn jednou zkoušel, máma bude hrát divadlo. I jemu to zřejmě přišlo tak blbý, že už to nikdy nezkusil. Nebo mu to nestojí za ty moje otrávený obličeje;)

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 25. června 2020 16:06

Mohučanka Potlapkáváma teď si představuju : Tři roky poté,  kancelář, v hlavní roli Mohučanka v lodičkách a kostýmku, jako kompars- kancelářská sponka, počítač, a síla zvyku: "Ty jeden  zlý počítači, už zase ses zasekl! - Tobě se to říká,  kancelářská sponko, ty si jen ležíš v kelímku" ! 

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 25. června 2020 16:08

Aranel ten obrázek? jojo, babička

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 25. června 2020 17:08
Reakce na Evaeva:

Karja tohle je podle mě ten důvod, proč to školky chodí i děti matek na mateřské

​no tak do nasi skolky chodi hlavne deti matek na materske, pet sekund pred zavirackou jsme se tam div neposrazely s kocarky. Jediny, kdo vyslechl korona apel a dite tam neposila, je znama, ktera z nas jedina pracuje. Ja teda skolku nakonec taky vzdala, ale zrovna dneska toho dost lituju, jde mi dost hlava kolem. Ono mit uz pul roku doma manzela a obe deti je nejaky divny. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2020 17:53

Gatita švagrová právě taky posílá, neteř půjde i o prázdninách, u nás jsou školky otevřené i v červenci. Já to chápu. Já teda syna do školky zatím nepřihlásila, tři mu jsou v listopadu, ale je to asi hlavně proto, že vstáváme pozdě a museli bysme chvátat.