Karja
a bere starší hračky? I ve svých osmi měsících totiž pochopil, že staršího hračky jsou nejlepší, hned teda po elektronice a papírech.
Vše o těhotenství a dětech
Karja hele, neteř prý vyžaduje takové ty hry na rozhovor, jakože si povídají dvě autíčka. To musí být teprve peklo.
Evaeva bere, uz mam koupenou knizku o sourozencich![]()
rasaNori já knížku o sourozencích mám, ale obávám se, že by pomohlo leda, kdybych jí mladšímu dala na kousání.
A to je starší ještě docela kliďas. Tuhle jsem slyšela, jak mu v pokojíčku říká: "Já vím, že jenom děláš legraci." Ale taková situace připadá asi tak na deset těch, kdy řve Ne, ne, to je moje!
Karja Mletí pantem je skvělé! Je legrační poslouchat, co právě hračky dělají (u nás třeba zrovna mašinky trhají jablíčka a bagřík snědl všechny borůvky :o) Ale dcera si zatím s mluvením dost vystačí sama a rozhovory nevyžaduje často.
Evaeva Jo bere, a samozrejme vsechny hracky, i ty pro prtata jsou starsi, takze ta ji to zas bere zpatky...
DruI jo, tohle je super. Syn si taky často vystačí, ale některé dny je to jedna otázka za druhou. Pak mě taky vytáčí ty otázky, když mi něco upadne apod. "Co to bylo?"
Ta nete prave ode me cekala furt nejakou interakci a jako bohuzel nejen slovni, ale i ciny:-D. A to zas ne:-D
Karja tohle je podle mě ten důvod, proč to školky chodí i děti matek na mateřské![]()
Karja já jsem mladší kupovala i hračky zajimave hlavne pro starsi, s tím, že ji je menší pujcovala. Tak jsem je učila se dělit o hračky.
Karja hele, neteř prý vyžaduje takové ty hry na rozhovor, jakože si povídají dvě autíčka. To musí být teprve peklo.
Tak to vyžaduje moje dcera a je to peklo. Ze slov "xxx bude něco povídat", kdy xxx je cokoli, obvykle plyšák, ale klidně i kancelářská sponka, už se mi dělá mdlo. Horší varianta hry je jenom "slon bude něco povídat myšce" ![]()
Mohučanka A kdopak bude myška? ![]()
Isca bohužel všechna x, y, z, myšky, sloni a kancelářské sponky jsem já ![]()
Mohučanka Počkej, i v případě "slon povídá myšce" ? Jakože obě strany?
Isca jo, všechny strany. Hrůza, no.
Mohučanka u nás syn jednou zkoušel, máma bude hrát divadlo. I jemu to zřejmě přišlo tak blbý, že už to nikdy nezkusil. Nebo mu to nestojí za ty moje otrávený obličeje;)
Mohučanka Potlapkávám
a teď si představuju : Tři roky poté, kancelář, v hlavní roli Mohučanka v lodičkách a kostýmku, jako kompars- kancelářská sponka, počítač, a síla zvyku: "Ty jeden zlý počítači, už zase ses zasekl! - Tobě se to říká, kancelářská sponko, ty si jen ležíš v kelímku" !
Aranel ten obrázek? jojo, babička ![]()
Karja tohle je podle mě ten důvod, proč to školky chodí i děti matek na mateřské
no tak do nasi skolky chodi hlavne deti matek na materske, pet sekund pred zavirackou jsme se tam div neposrazely s kocarky. Jediny, kdo vyslechl korona apel a dite tam neposila, je znama, ktera z nas jedina pracuje
. Ja teda skolku nakonec taky vzdala, ale zrovna dneska toho dost lituju, jde mi dost hlava kolem. Ono mit uz pul roku doma manzela a obe deti je nejaky divny.
Gatita švagrová právě taky posílá, neteř půjde i o prázdninách, u nás jsou školky otevřené i v červenci. Já to chápu. Já teda syna do školky zatím nepřihlásila, tři mu jsou v listopadu, ale je to asi hlavně proto, že vstáváme pozdě a museli bysme chvátat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články