Myslím, že jednu z nejvýživnějších kombinací mám doma teď já: mladší obchází nábytek, rabuje šuplíky, má odvahu vylézt na cokoliv, všechno chce, už se umí vztekat, už moc nespí. Starší mele pantem od rána do večera, do školky nechodí, stačí mu 10 hodin spánku denně, neustále se ptá "co" (dnes už jsem odpověděla hovno). Když k tomu přičtu fakt, že starší není ledajaký starší, ale Ríša, je to někdy fakt na palici. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Dneska jsem hlidala nejmensiho, po vcerejsim ockovani mel teplotu, nudli ( to nevime jestli souvisi s ockovanim, ale kdyz ho vcera mudr prohlizela, byl pry ukazkove fit) a celej tak ubohej... zpivala jsem mu, houpala, bylo mi ho taaak lito. A pak si prectu, jak nejaky debil utejral skoro stejne stary dite. Zabila bych hajzla hodne pomalu a bolestive!
Kokoska Tak jeho dítě to nebylo a respekt je třeba si sjednat
šmejd jeden hnusnej zbabělej, taky bych věděla, co s ním! soudce k tomu uvedl, že za 40 let praxe něco tak strašného neviděl. A že toho už nepochybně viděl hodně. Ovšem co ta matka, která mu to tolerovala a i pomáhala, to mi přijde ještě horší ![]()
Kokoska A ať je malej brzy fit, brouček ![]()
Malenge ja jsem detaily nechtela ani videt, uplne se mi z toho zveda zaludek.
Isca no já už do práce chodím, takže třeba dneska jsem vyndala z batohu dřív než notebook plyšovou myš, ne právě malou, protože dcera si cestou do školky rozmyslela, že myška půjde s maminkou do práce místo s ní do školky. Taková oběť se nedala odmítnout, že ![]()
Pinot Noir u nás dnes zaznělo co je to ta slepičí kvoč?
Nečti to, já udělala tu chybu, a jsou to přesně ty věci, co když nebudeš vědět, svět bude lepší. Podle mě za tohle neexistuje adekvátní trest. Neumím si představit, co z tý basy jednou vyleze.
dynda neviemaký vyjde z basy, ale viem ako sa na Slovensku spoluväzni správajú k pedofilom a tyranomdetí. Nebude to tam mať ľahké. Ale teda...zaráža ma najmä matka, viem, že v spise je toho viac, je možné, že aj ona ním bola týraná a to ovplyvnilo jej konanie, ale ktorá matka dovolí aby niekto ublížil takýmto spôsobom jej dieťaťu? A v prípade ak nebola týraná a zastrašovaná, dúfam, že dostane výnimočný trest aj ona...
dynda nebudu to číst. Já jsem jen narazila na zmínku, že se televizná hlasatelka rozbrečela, když tu zprávu četla, a bylo tam velice stučně, o co šlo. Fakt se mi udělalo úplně fyzicky zle, vůbec na to nechci myslet. Nezavírám oči před tím, že se to děje, v těchhle případech bych byla i pro trest smrti. Ale podrobnosti mě fakt ničí. Doufám, že se k té svini budou ve vězení chovat hodně hnusně.
DrowRanger Ja nevim, zda to je ten stejny pripad ci (bohuzel) i nejaky dalsi jiny, kdy bylo jasne, ze okoli vi, vcetne babicky a spolubydliciho, lec nikdo nekonal. Coz mi prijde taky hrozny, protoze to okoli ma jakoby prece cistou hlavu, cistej usudek, asi tim tyranem nemuze byt tolik ovlivnene. Ale vlastne nechci rozvijet ani debatu, ja o tom pripadu cetla ty zpravy a ano, je to presne ta vec, o ktere clovek nechce vic mluvit.
Kokoska nebudou. Vědí, že by ho spoluvezni roznesli na kopytech a tak bude separovan a chráněn.
Kokoska Dadoo Bohužel to asi přežije. Stejně jako to přežila ta zrůda z devadesátých let, co tehdy coby sanitář (a čerstvě amnesovaný pedofil) zneužil a zabil to miminko na Bulovce. Teď po 25ti letech ho asi dokonce pustí. Já to násilí zvlášť teda na dětech, ale i na starých lidech a zvířatech strašně špatně snáším. Myslím, že tresty za tyto zločiny nejsou adekvátní.
crazydaisy myslela jsem, ze tohle byl prave posledni vykonany trest smrti na nasem uzemi. Pro tyhle pripady nemam slov a zbabele se zpravam o nich vyhybam, tak si s tim vyustenim nejsem jista.
Dadoo hele nikdo ho chranit nebude. Fakt nebude ![]()
Kdepak, to už bylo po revoluci, takže trest smrti zrušenej ![]()
Já ten další případ zahlídla stejně jako Kokoska jen zprávičku o tý hlasatelce a úplně se mi přitížilo. Co se mě týče, lidi se můžou vyvražďovat jak na běžícím pásu a kafe mi proto nebude míň chutnat
ale jak jde o děti (a o psy), tak na to nemam nervy.
Myslím, že jednu z nejvýživnějších kombinací mám doma teď já:
Máš! My ted meli na navsteve svagrovou s klukama, mladsimu je rok a pul, je to peknej porizek, vsude vleze, se vsim hazi a lomcuje, ma hroznou silu, je fofr ho uhlidat a starsimu jsou 4 roky, uz nespi, povida... Do toho nas ukecanej a vecne zpivajici skoro sestiletej... hlava mi zacala trestit uz dopoledne a nejlip udelala dcera, ktera se zdekovala do loznice s knizkou a vylezla jen kdyz chtela najist. ![]()
ice pak nemáš relevantní informace. Ti "ohrožení" jsou separováni.
Kdyz se zadari, a někdo jim rozbije hubu, možná bachaři zrovna koukají v tu chvíli jinam, ale systémové jsou skutečně separováni. Resp. Na ložnicich.
Ac mám zkušenost jen z jednoho kriminálu, jsem si jistá, že je to systémové opatření.
Lamicka já jak mám jen jedno docela klidný dítě, tak na ty dětský vřavy nejsem moc zvyklá. Jak je u nás na návštěvě synovec a neteř nebo my u nich, tresti mi často úplně hlava z toho brebentění a pištění a hulákání. Přitom si normálně hrajou, žádný extrém.
Už se nedivím těm babičkám, co chtějí vnoučata na střídačku, ne všechna najednou :-))
Dadoo myslela jsem to tak, ze bachari casto tomu jdou naproti. Info mam od byvaleho vezne, ktery sedel v te z horsich veznic. Ze oficialne jsou chraneni to je jasny.
Dadoo Mas pravdu, bohuzel. Neumim na mobilu vlozit odkaz, ale v Expresu se k tomu vyjadroval vcera Kajinek. Ani vlasek se jim nesmi zkrivit
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články