Ava Docitam hodne zpetne, tak nevim, jestli to tu uz nepadlo, ale v Brne je pro tehotenske obleceni potreba jet do HM do Olympie, na Ceske myslim nemeli vubec nic. Ani v Olympii teda nebyl vyber moc velky, dva typy kalhot, dva typy legin, dva typy tricek. Byla jsem tam teda kratce po umozneni zkouseni obleceni v obchodech, takze uz pred nejakou dobou.
Vše o těhotenství a dětech
Kazda takova noc jako treba dnesni me od myslenek na treti dite zase hezky rychle odvede
samozrejme ze mame dneska odjizdet. A samozrejme ze na dyl. A samozrejme jsem na baleni zase sama, neb muz ma skoleni na cele dopoledne kam,, musi,,! A jako vzdy pred odjezdem ty hyeny prorvaly na stridacku celou noc takze sbaleno nemame nic... Me to uz asi nebavi, furt byt ta silna co si se vsim poradi a vsechno zaridi. Asi by mi prospelo nejake male zhroucenicko![]()
rasaNori a muž už dobrý? Myslím zdraví, hlava...
rasaNori ja ti fakt rozumiem. dokonca som si hovorila ze keby som mala nejaky uraz a bolo by to na pobyt v nemocnici tak by som si normalne oddychla!
rasaNori Já teda doporučuju když tak to zhrouceníčko načasovat trošku dřív, než se zhroutíš doopravdy...![]()
Mohučanka hlava ho boli porad, protoze se nesetri. Ale to je jeho boj, ja mu to muzu maximalne opakovat do zblbnuti at se klidni. Na jeho obranu vcera vylozil 3/4 tranzita sam, protoze zmena tlaku a mensi dite vzhuru me vyradilo z provozu uplne...
eless :D![]()
Garfie hele zahrat to neumim a proste uvidime kdo povoli driv...
Lamicka jo, ty rady, jak dvouleté dítě zapojit do vaření, nechat ho dávat věci do pračky atd. mě vždycky přivedly akorát k záchvatu hysterického smíchu. Absolutně ho to nezajímalo, všechno jen vysypal, vylil, roztahal po domě. Maličké náznaky zájmu se objevují až teď, když už mu táhne na 4. rok.
Tohle je dobrý. Starší mi pomáhá při vaření tak od roku a půl. Sedí na lince, míchá sype, omývá, krájí... Nikdy se mu nestalo nic horšího, než že se bouchnul do hlavy o horní skříňky. Kdybych posadila na linku mladší, tak budu tak akorát chytat, protože jak z ní sundám ruce, stoupne si a bude se snažit zasebevraždit nějakým obzvláště pikantním pádem na hlavu.
Někdy chodím uspávat mladší v kočárku na zahradu a starší si hraje doma sám. Zapínám u něj chůvičku, která ho dobře sejme po celém přízemí, a beru si "sluchátko", takže venku slyším, co se doma děje. S jídlem bych je taky nenechávala, synovi jsem 2x tahala až někde z krku kukuřičnou křupku, kterou si tak daleko zastrčil asi ze studijních důvodů. A jednou si nacpal do pusy tolik housky, že se začal dusit. Oni si pak neumí poradit, i když je řešení nasnadě. Z malý už jsem vyklepávala taky nějaký jídlo doporučovaným chvatem. To je člověk vždycky rád, že zrovna nebyl někde daleko.
dynda dítě se mi zatím dikibohu nedusilo, i když nacpat si pusu tak, že nemohly hnout pantem, se jim taky kolikrát povedlo. Ale to jsme je naucily vyplivnout. Společenský to není, ale teď už to dávno nedělají.
Syn si vypichnul oko ... rohlíkem. Se na nás chodili na pohotovosti dívat i uklízečky
A ta zpráva do pediatra fakt byla, že při neopatrné manipulaci s rohlíkem se mu tento zaklínil v oku!
On to právě vyplivnout nedokázal, přišel za mnou s vytřeštěnýma očima a pusou, co už ani nemohl dovřít. Myslím, že ta houska slinami může změnit konzistenci či co, prostě mu to nešlo. Byla to tak půlka housky nejednou, na tu malou pusu hrozně moc. On v té době už uměl vyplivnout pecku z ovoce nebo jídlo, když bylo horké, ale tady buď nevěděl nebo neuměl, nevím.
artemisia ![]()
Nemáš mu dávat ty na strouhání![]()
dynda oni totiž dělaly, nevím proč, že pokud měly problém něco rozzvejkat, nacpaly si tam další sousto. Spíš se tedy stávalo s masem.
Sweet Potato naopak jsem se mu snažila přilepšit čerstvým a takto to dopadlo!
A moje matka takto ve školce volala k dítěti sanitku - leželo v bezvědomí na schodech s pěnou u pusy. A on chlapeček usnul za chůze při žvýkání tvarohového šátečku. To byla také zpráva za všechny peníze...
artemisia promiň, ale ![]()
A dobrý? Bez následků? Nebo odmítá rohlíky? ![]()
artemisia Nene!![]()
Pinot Noir kéž by odmítal, ale on má ty zprávy z nemocnice fakt výživné, např. zlomil si kotník, když si na basketu přišlápnul nohu!
Pinot Noir kéž by odmítal, ale on má ty zprávy z nemocnice fakt výživné, např. zlomil si kotník, když si na basketu přišlápnul nohu!
- nechtěla jsi psát do Vtipů.
artemisia Chápu, dcera si zlomila prst na noze, když nakopla spolužačku.
Druhá si při basketbalu ulomila o protihráčku kus zubu, to už teda úplně taková legrace není.
To je fakt, asi nějak prokoučoval první sousto a už to jelo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.