Lamicka Myslíš velká? Já tipuju do 3,5kg/52 tzn. úplně akorát.
Vše o těhotenství a dětech
Catherinne nastesti bez cesneku ![]()
Potrefenáhusa Já úplně taju, to je tak krásný ![]()
U dcery kocourek zezačátku na vnučku hrozně žárlil, zásadné se rval dceři na klín z druhé strany, když kojila. Ale teď už je taky v pohodě a když malá leží na zemi na podložce, natáhne se vedle ní, přede a "hlídá".
Potrefenáhusa já vůbec nezaznamenala, že čekáš miminko. Moc gratuluju!![]()
Catherinne No jo, mám ![]()
Lamicka mela rovnejch 3,5 (a 49 cm)
ale mne taky prisla děsně napřed proti ostatním miminům v porodnici :-))) Výraz moji nespokojený babičky předvedla hned druhej den :-)
Potrefenáhusa tomu se říká dobře dopečená
moc se vám povedla!![]()
Potrefenáhusa
Taky moc gratuluju!![]()
Potrefenáhusa to je krásný, moc, moc, gratuluju. A buď málo čtu nebo to bylo perfektní utajení. Mějte se krásně ![]()
...to jsou fotky do "miláčků"...(to tady teda nemáme ale)
Máš moc krásnou princeznu!, ať se Vám krásně žije...![]()
Potrefenáhusa to je úžasné, já taky moc, moc gratuluji
(a taky jsem překvapená, jsi to tady dokonale utajila
)
artemisia tomu se říká brýlový hematom, prostě ta krev steče dolů do měkkých tkání pod oko a vytvoří tam modřinu
artemisia no když tys to napsala tak, že mě to fakt pobavilo. To víš - cizí neštěstí potěší. Taky mám za sebou pár návštěv úrazovky s dětmi či manželem v různém stupni poškození, ale neumím to podat tak zajímavě jako ty.
Ne, samozřejmě že ti ty divné situace nepřeju, ale když už, tak piš dál, ať uklidníš ty ostatní, že se kalamity netýkají jen jich. ![]()
Potrefenáhusa to jsou hezke miry, dcera mela 3.6 kg a 52 cm a prisla mi trochu vetsi nez ostatni, ale ta nase se kraslila v brise 11 dni navic
jo a syn se hned tvaril jako muj tata, kdyz se mu neco nelibilo. Je mu teda hodne podobnej, mala kopie.
Potrefenáhusa Tak ja to samozrejme praskala doma, ze na parfu je tajny mimino, co je cerny, sambo ho hned chtel ukazat sam od sebe a rekl, ze vypada uplne presne jako velka mala, ze by to v rodinnem albu nepoznal:-D. Nojono chlapi, ja bych to mozna poznala, ale nejsem si jista:-D
Potrefenáhusa Páni, krásné překvapení, moc gratuluji a hodně zdraví ![]()
Potrefenáhusa Přesně tyhle míry měla moje dcera...
Moc gratuluju a těším se s vámi ![]()
No to jsou míry na dokonalé miminko, to měl syn. A v porodnici všichni říkali, že je velký. Měla jsem tam na něj samý malý oblečení. Dcera byla o dost lehčí a byl to takovej drobeček, nejmenší plíny na ní byly velký. Je to něco přes rok a dneska už jsme šly za ruku na procházku docela daleko od domu
Strašně to letí. Náš kocour drsňák chodil děti zachraňovat, když plakaly. Klidně i skočil na přebalovací pult. Jsem na Goliáška zvědavá. A myslím, že zvířata v domácnosti dělají dětem dobře. Ať se vám všem daří, rodino.
Potrefenáhusa jezismarja jak u ni lezej....
ja se uplne dojimam a nadavam si, ze jsem si Tondu vic nenunala kdyz se narodil!
Na Vysocine se teda ty deti asi rodej nejaky vetsi, tech 3.5 kg je takovej standard. A kdyz jsem rodila podruhy, tak teda hodne miminek bylo ke 4 kg a nektery i dost pres.
tina já obě 3700 g, ale kamarádka z Brna obě 4500 g
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.