Karja no prosím, já tu plkám a Viki zatím v obýváku na zemi... To Rišák nikdy nedokázal.

Karja no prosím, já tu plkám a Viki zatím v obýváku na zemi... To Rišák nikdy nedokázal.

Jos z 11 sourozenců je můj strýc, ročník 49.
Jos muj deda byl z dvanacti deti, z toho 11 kluku![]()
muj deda taky ze 12 sourozencu a zrejme se nijak moc nestykali, protoze tatovi se stavalo ze nahodne zjistil ze je nekdo vlastne jeho bratranec/sestrenice :)
Ale to je náhodou super. Já dnes byla na pohřbu a ten kar byl hrozně smutnej...oni jsou všichni jedináčci, já nejsem rodina, bylo nás tam takových pět, pak rodiče a sestra od snachy a zbytek vlastní rodina-a celkem to bylo jen 15 lidí!! Přišlo mi to hrozně málo, tolik se nás pomalu sejde úplně náhodně u mámy na kafe!!!
Mám kľudné dieťa, ale samé sa ho bojím nechať, spravila som to párkrát, keď začala korona a kuriér niečo priviezol, ale úplne vždy vydesená, že sa zasekne výťah/jemu zabehne/niekde sa potkne a spadne.
Karja kamarádka má tři děti ve čtyřech letech... no, aspoň o tom píše blog, aby se nezbláznila
Som najstaršia zo 4 detí, najmladšia sestra sa narodila, keď som mala presne štyri roky. Naši to prežili
.
Pinot Noir
Ten je krásnej.
Ava Jo, tak to bych si nechtela cist!
Karja Pinot Noir oni jsou úplně k sežrání, když spí, že? ![]()
![]()
letfenixaja som nechávala malú doma (keď ešte nebola pohyblivá), keď som potrebovala ísť pre balík, ale nikdy som nechodila výťahom. Presne pre strašnú predstavu, že sa zaseknem vo výťahu.
Teraz ju už nenechám samu, jedine keď spí, to v pohode zbehnem vyniesť smeti, vyložiť niečo z auta alebo pre balík. Niekedy ma napadne myšlienka ísť aj nakúpiť do večierky, čo máme kúsok, ale ešte som si netrúfla.
Karja ja som bola dnes na ihrisku s jednou, čo má dcéru rok a štvrť a má druhé mesačné bábo. Mojej Alici sa to bábo strašne páčilo, a skoro sme si ho aj domov odniesli. Tá žena vyzerala že nežartuje, keď tvrdila, že nám ho na dva dni požičia ![]()
betsey já jsem do večerky začala chodit zhruba ve 4 letech, ale víceméně proto, že si ta malá lenoška sama řekla. Máme to cca 200 metrů a jednou, když jsem řekla: jdeme nakoupit, tak madam odpvěděla: mami, běž sama, já se teď koukám na pohádku. :) Celou cestu tam i zpět jsem sprintovala, zpátky jsem byla asi za 5 minut a dcera seděla ve stejné pozici. Teď (5,5) jdu občas i vyvenčit psa, to jsem venku tak 15 minut, a úplně v pohodě. Ona je na sebe naštěstí opatrná a nikdy nevyváděla žádné lotroviny.
Ale teda úplně jsem se orosila, když mi kolegyně vyprávěla, jak doma nechávala dvouletého synka, zatímco staršího odváděla do školy. A říkala: to bylo v pohodě, byla jsem pryč asi půl hodiny a on se mezitím nasnídal a koukal na pohádky.
bramuf, tak kolegyňa je celkom drsňačka. Moja dcéra je tiež na seba celkom opatrná, ale niekedy má dosť odvážne nápady. Napríklad sa naučila vyšplhať sama na kuchynskú linku, s tým budeme musieť niečo urobiť. Ale myslím, že tak od tých štyroch rokov budem môcť celkom v pohode do tej večierky odbehnúť :-)
ZŽe? 
tie spiace deti sú tak sladké ![]()
dzizisketa Neprovokuj! Ja potrebuji jeste tri hodky!
NNeboj, tohle je měsíc stará fotka, a navíc dopoledního spánku. Momentálně se i u nás teprve uspává.
Pinot Noir jo, my takhle máme známé, kteří měli to druhý hodně brzy, protože o tom prvním vlastně nevěděli. Z toho jsme byli na návštěvě u vytržení, dítě si leželo v ohradce na druhé straně domu, pak udělalo bé, nakojilo se, odrihlo a bylo odloženo do postýlky na spaní. Za to třetí dítě už mělo rozestup skoro čtyřletý, protože druhorozeny měl úplně jinou výbavu genů.
takže říkáš, že třetí už riskovat nemám, jo?
Kluci jsou totiž oba dost pohodový, to, co tu občas čtu, mi někdy připadá jako scifi. Jsou od sebe 23m a já si právě říkám, že je škoda, že se to nepodařilo tak o ty tři měsíce dřív. Aby nám to ten třetí nepředvedl za oba bráchy.
Moj dedko bol tiez z 11 surodencov a vraj bol jediny z nich, ktory nemal dvojca ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.