Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 02. července 2020 17:29

Karja no prosím, já tu plkám a Viki zatím v obýváku na zemi...  To Rišák nikdy nedokázal.

Offline continuity
43049 příspěvků moje polička 02. července 2020 17:34

Jos z 11 sourozenců je můj strýc, ročník 49. 

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 02. července 2020 17:58

Jos muj deda byl z dvanacti deti, z toho 11 kluku

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 02. července 2020 18:35

muj deda taky ze 12 sourozencu a zrejme se nijak moc nestykali, protoze tatovi se stavalo ze nahodne zjistil ze je nekdo vlastne jeho bratranec/sestrenice :) 

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 02. července 2020 18:39

Ale to je náhodou super. Já dnes byla na pohřbu a ten kar byl hrozně smutnej...oni jsou všichni jedináčci, já nejsem rodina, bylo nás tam takových pět, pak rodiče a sestra od snachy a zbytek vlastní rodina-a celkem to bylo jen 15 lidí!! Přišlo mi to hrozně málo, tolik se nás pomalu sejde úplně náhodně u mámy na kafe!!! 

Offline letfenixa
10870 příspěvků moje polička 02. července 2020 18:39

Mám kľudné dieťa, ale samé sa ho bojím nechať, spravila som to párkrát, keď začala korona a kuriér niečo priviezol, ale úplne vždy vydesená, že sa zasekne výťah/jemu zabehne/niekde sa potkne a spadne.

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 02. července 2020 18:43
Reakce na Ava:

Karja kamarádka má tři děti ve čtyřech letech... no, aspoň o tom píše blog, aby se nezbláznila

Som najstaršia zo 4 detí, najmladšia sestra sa narodila, keď som mala presne štyri roky. Naši to prežili.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 02. července 2020 18:44

Pinot Noir Ten je krásnej.

Offline Karja
44668 příspěvků moje polička 02. července 2020 19:17

Ava Jo, tak to bych si nechtela cist!

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 02. července 2020 19:20

Karja Pinot Noir oni jsou úplně k sežrání, když spí, že?

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. července 2020 19:24

letfenixaja som nechávala malú doma (keď ešte nebola pohyblivá), keď som potrebovala ísť pre balík, ale nikdy som nechodila výťahom. Presne pre strašnú predstavu, že sa zaseknem vo výťahu.

Teraz ju už nenechám samu, jedine keď spí, to v pohode zbehnem vyniesť smeti, vyložiť niečo z auta alebo pre balík. Niekedy ma napadne myšlienka ísť aj nakúpiť do večierky, čo máme kúsok, ale ešte som si netrúfla. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. července 2020 19:26

Karja ja som bola dnes na ihrisku s jednou, čo má dcéru rok a štvrť a má druhé mesačné bábo. Mojej Alici sa to bábo strašne páčilo, a skoro sme si ho aj domov odniesli. Tá žena vyzerala že nežartuje, keď tvrdila, že nám ho na dva dni požičia

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 02. července 2020 19:33

betsey já jsem do večerky začala chodit zhruba ve 4 letech, ale víceméně proto, že si ta malá lenoška sama řekla. Máme to cca 200 metrů a jednou, když jsem řekla: jdeme nakoupit, tak madam odpvěděla: mami, běž sama, já se teď koukám na pohádku. :) Celou cestu tam i zpět jsem sprintovala, zpátky jsem byla asi za 5 minut a dcera seděla ve stejné pozici. Teď (5,5) jdu občas i vyvenčit psa, to jsem venku tak 15 minut, a úplně v pohodě. Ona je na sebe naštěstí opatrná a nikdy nevyváděla žádné lotroviny.

Ale teda úplně jsem se orosila, když mi kolegyně vyprávěla, jak doma nechávala dvouletého synka, zatímco staršího odváděla do školy. A říkala: to bylo v pohodě, byla jsem pryč asi půl hodiny a on se mezitím nasnídal a koukal na pohádky. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. července 2020 20:14

bramuf, tak kolegyňa je celkom drsňačka. Moja dcéra je tiež na seba celkom opatrná, ale niekedy má dosť odvážne nápady. Napríklad sa naučila vyšplhať sama na kuchynskú linku, s tým budeme musieť niečo urobiť. Ale myslím, že tak od tých štyroch rokov budem môcť celkom v pohode do tej večierky odbehnúť :-)

Online dzizisketa
8957 příspěvků moje polička 02. července 2020 20:15

bram

ZŽe? 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. července 2020 20:17

tie spiace deti sú tak sladké

Offline Karja
44668 příspěvků moje polička 02. července 2020 20:17

dzizisketa Neprovokuj! Ja potrebuji jeste tri hodky!

Online dzizisketa
8957 příspěvků moje polička 02. července 2020 20:19

Karja

NNeboj, tohle je měsíc stará fotka, a navíc dopoledního spánku. Momentálně se i u nás teprve uspává. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2020 20:27
Reakce na MaeGandal:

Pinot Noir jo, my takhle máme známé, kteří měli to druhý hodně brzy, protože o tom prvním vlastně nevěděli. Z toho jsme byli na návštěvě u vytržení,  dítě si leželo v ohradce na druhé straně domu, pak udělalo bé, nakojilo se, odrihlo a bylo odloženo do postýlky na spaní. Za to třetí dítě už mělo rozestup skoro čtyřletý,  protože druhorozeny měl úplně jinou výbavu genů. 

​takže říkáš, že třetí už riskovat nemám, jo? Kluci jsou totiž oba dost pohodový, to, co tu občas čtu, mi někdy připadá jako scifi. Jsou od sebe 23m a já si právě říkám, že je škoda, že se to nepodařilo tak o ty tři měsíce dřív. Aby nám to ten třetí nepředvedl za oba bráchy.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. července 2020 20:30

Moj dedko bol tiez z 11 surodencov a vraj bol jediny z nich, ktory nemal dvojca