Jinak sambo nechce o tretim ani slyser, ale tuhle jsme se bavili s kamaradkoi a za pet minut se v hovoru od ,,treti nikdy,, dostal k tomu, ze treti by byl kluk po nem takovej ,,sambicek, kteryho on by si vypiplal,, tak nevim.
Vše o těhotenství a dětech
Lamicka
neuděláš nic, podrazit mu nohy asi ne, že, aby jako pokračoval v lezení. Starší začal chodit v 9,5m, mladší byl teda pomalejší, cca o 3 týdny. Teď je mu 15 měsíců a věcně ho sundavám z poslední šprušle žebřin, kuchyňské linky apod. Minulý týden mi na hřišti povídala jedna matka, pozorujíce sprintujícího a do výšky šplhajícího drahouška, ti naši kluci budou tak stejně staří, viďte? Dnes slavíme druhé narozeniny. Já na to ehm, no, rok a čtvrt. Chudák málem upadla ![]()
Lamicka
neuděláš nic, podrazit mu nohy asi ne, že, aby jako pokračoval v lezení. Starší začal chodit v 9,5m, mladší byl teda pomalejší, cca o 3 týdny. Teď je mu 15 měsíců a věcně ho sundavám z poslední šprušle žebřin, kuchyňské linky apod. Minulý týden mi na hřišti povídala jedna matka, pozorujíce sprintujícího a do výšky šplhajícího drahouška, ti naši kluci budou tak stejně staří, viďte? Dnes slavíme druhé narozeniny. Já na to ehm, no, rok a čtvrt. Chudák málem upadla
mne syn zacal chodit okolo nabytku ked mal 6,5 m a pustil sa sam asi o 2 mesiace neskor. Hracky som mu davala do stredu miestnosti a vsetok nabytok bol pri stene aby som ho donutila lozit
Na zvedave dotazy matiek co sa v skutocnosti chceli len predbiehat s chvalenim ako sikovne su ich deti a co vedia som sa odpovedi o zaciatku chodenia snazila vzdy vyhnut. Jedna furt nedala pokoj a ked sa dozvedela tak nafucane odisla a mala som klud. Ja len dufam ze som urobila vsetko co bolo v mojich silach a chrbat bude mat v poriadku. Najhorsie bolo ze neexistovali tak male topanky a aj tie prve 18ky mu boli obrovske takze celu zimu presedel v kocari a vonku mohol chodit az na jar kedy ako tak do nich dorastol
Karja jak to dělá, to fakt netuším. Ale ani jí to nezávidím, já ji obdivuju
U nás už jsou starší kusy, i nejmladší je školák. Nedavno jsem tu trochu řešila, že v koroně "učím" první, druhou, čtvrtou a šestou třídu. Trochu v mlze mám dobu, když jim bylo 0-1-2,5-3 a 3/4
Ale ano, všechny moje děti byla hodná miminka, neřvaly zbytečně, krásně jedly, a tak. Jen jich bylo víc
faustefra Ja ji to taky nezavidim, jen by me to zajimalo:-D No, ale nekdo proste stiha hrozne moc veci a je celkove takovej pilnej a ci vim prace tim je stastnejsi a nabitejsi...takze ja to nejsem!:-D
eless hahaha, v šesti a půl měsících se dcera začala převalovat z bříška na záda a zpátky ![]()
ale já byla nakonec ráda, že byla taková opožděnější, chodit začala v 15 měsících a to se s ní už dalo nějak domluvit a byla dost velká, takže to nebylo takové to prťavé miminko na nožičkách.
Karja ja tých šikovných a veľa vecí stihajucich ľudí obdivujem, ale už sa nesnažím ich nejako dohnať, som rada, že je koniec dňa, sme zdraví a môžem si niečo prečítať
Evaeva to potvrdzujem, tri su blbe, ja som z troch dcer a proti komu sa tie dve vzdy spolcili?
. Este k tomu u nas fakt platilo prostredna opomijana :/
letfenixa mě ty, co neposedí, popravdě trochu děsí. Moje babička je taková, ta fakt i ve svém věku nevydrží sedět dýl jak deset minut. Když mi třeba vypráví, jak sama malovala, když mámě bylo půl roku.
Mrakoplas my jsme tři sourozenci a super! Spolčování nebylo, my se rvali každý sám ;) Už jsem to tu psala, ale kdybychom na prvního nečekali tak dlouho, určitě by byli tři ![]()
Evaeva musí platiť zákon zachovania energie a ešte, musia byť aj ľudia menej ambiciózni a aktívni, aby tí druhí vynikli ![]()
Karja a já su děsně líná a pohodlná osoba a stíhám jen to, co potřebuju. Takže fakt jen obdivuju a držím palce. Nesnažím se dohánět, nedejbože soutěžit, kdo je lepší. Obdivuju a kochám se. A děsně se těším na tři malý kluky, přijedou na prázdniny
. Jako, teta je kdekdo,prateta je už skoro instituce. A já mám 5 prasynovců. A jsou všichni úžasní
Mrakoplas no my byly dvě a neustále ve válce, teď v dospělosti se sice bavíme normálně a většinou se ani nepohádáme, ale žádné velké kámošky nejsme, ale zlepšuje se to, tak třeba ve čtyřiceti;) Ono to nebude jen o počtu.
Pinot Noir vy jste měli od sebe dost odestupy, ne?
Evaeva musí platiť zákon zachovania energie a ešte, musia byť aj ľudia menej ambiciózni a aktívni, aby tí druhí vynikli
to je super teorie, to budu používat.
Evaeva jasne, ze nie ale ako dieta som dost zle brala, ked sa sestry spikli a ja som ostala "sama". Cim ale netvrdim, ze som v tej spikleneckej dvojke nebola obcas aj ja ![]()
Mrakoplas My jsme taky tri holky, a od malinka dobry, segry me stvaly az v puberte, kdyz mi radily s klukama, koho jo a koho ne a furt do toho kecaly a samozrejme mi dohodily toho nejvetsiho dementa, kterej byl hrozne hezkej a vtipnej a desne se mnou vymetal! A ted dobry, furt se vidame a bavime se spolu, i kdyz mam pocit, ze ani jedna druhy vlastne nerozumi co rika (obcas je jen posloucham a pozoruji a z toho by slo napsat divadlo)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.