Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44669 příspěvků moje polička 02. července 2020 22:14

Jinak sambo nechce o tretim ani slyser, ale tuhle jsme se bavili s kamaradkoi a za pet minut se v hovoru od ,,treti nikdy,, dostal k tomu, ze treti by byl kluk po nem takovej ,,sambicek, kteryho on by si vypiplal,, tak nevim.

Offline Malenge
4840 příspěvků moje polička 02. července 2020 22:30

Lamicka  neuděláš nic, podrazit mu nohy asi ne, že, aby jako pokračoval v lezení. Starší začal chodit v 9,5m, mladší byl teda pomalejší, cca o 3 týdny. Teď je mu 15 měsíců a věcně ho sundavám z poslední šprušle žebřin, kuchyňské linky apod. Minulý týden mi na hřišti povídala jedna matka, pozorujíce sprintujícího a do výšky šplhajícího drahouška, ti naši kluci budou tak stejně staří, viďte? Dnes slavíme druhé narozeniny. Já na to ehm, no, rok a čtvrt. Chudák málem upadla

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 02. července 2020 22:40
Reakce na Malenge:

Lamicka  neuděláš nic, podrazit mu nohy asi ne, že, aby jako pokračoval v lezení. Starší začal chodit v 9,5m, mladší byl teda pomalejší, cca o 3 týdny. Teď je mu 15 měsíců a věcně ho sundavám z poslední šprušle žebřin, kuchyňské linky apod. Minulý týden mi na hřišti povídala jedna matka, pozorujíce sprintujícího a do výšky šplhajícího drahouška, ti naši kluci budou tak stejně staří, viďte? Dnes slavíme druhé narozeniny. Já na to ehm, no, rok a čtvrt. Chudák málem upadla

​mne syn zacal chodit okolo nabytku ked mal 6,5 m a pustil sa sam asi o 2 mesiace neskor. Hracky som mu davala do stredu miestnosti a vsetok nabytok bol pri stene aby som ho donutila lozit   Na zvedave dotazy matiek co sa v skutocnosti chceli len predbiehat s chvalenim ako sikovne su ich deti a co vedia som sa odpovedi o zaciatku chodenia snazila vzdy vyhnut. Jedna furt nedala pokoj a ked sa dozvedela tak nafucane odisla a mala som klud. Ja len dufam ze som urobila vsetko co bolo v mojich silach a chrbat bude mat v poriadku. Najhorsie bolo ze neexistovali tak male topanky a aj tie prve 18ky mu boli obrovske takze celu zimu presedel v kocari a vonku mohol chodit az na jar kedy ako tak do nich dorastol

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 02. července 2020 22:45
Offline faustefra
156 příspěvků moje polička 02. července 2020 22:46

Karja jak to dělá, to fakt netuším. Ale ani jí to nezávidím, já ji obdivuju  

U nás už jsou starší kusy, i nejmladší je školák. Nedavno jsem tu trochu řešila, že v koroně "učím" první, druhou, čtvrtou a šestou třídu. Trochu v mlze mám dobu, když jim bylo 0-1-2,5-3 a 3/4

Ale ano, všechny moje děti byla hodná miminka, neřvaly zbytečně, krásně jedly, a tak. Jen jich bylo víc 

Offline Karja
44669 příspěvků moje polička 02. července 2020 22:50

faustefra Ja ji to taky nezavidim, jen by me to zajimalo:-D No, ale nekdo proste stiha hrozne moc veci a je celkove takovej pilnej a ci vim prace tim je stastnejsi a nabitejsi...takze ja to nejsem!:-D

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. července 2020 22:53

eless hahaha, v šesti a půl měsících se dcera začala převalovat z bříška na záda a zpátky 

ale já byla nakonec ráda, že byla taková opožděnější, chodit začala v 15 měsících a to se s ní už dalo nějak domluvit a byla dost velká, takže to nebylo takové to prťavé miminko na nožičkách.

Offline letfenixa
10870 příspěvků moje polička 02. července 2020 23:09

Karja ja tých šikovných a veľa vecí stihajucich ľudí obdivujem, ale už sa nesnažím ich nejako dohnať, som rada, že je koniec dňa, sme zdraví a môžem si niečo prečítať

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. července 2020 23:13

Evaeva to potvrdzujem, tri su blbe, ja som z troch dcer a proti komu sa tie dve vzdy spolcili?. Este k tomu u nas fakt platilo prostredna opomijana :/

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2020 23:16

letfenixa mě ty, co neposedí, popravdě trochu děsí. Moje babička je taková, ta fakt i ve svém věku nevydrží sedět dýl jak deset minut. Když mi třeba vypráví, jak sama malovala, když mámě bylo půl roku.

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 02. července 2020 23:16

Mrakoplas my jsme tři sourozenci a super! Spolčování nebylo, my se rvali každý sám ;) Už jsem to tu psala, ale kdybychom na prvního nečekali tak dlouho, určitě by byli tři

Offline letfenixa
10870 příspěvků moje polička 02. července 2020 23:18

Evaeva musí platiť zákon zachovania energie a ešte, musia byť aj ľudia menej ambiciózni a aktívni, aby tí druhí vynikli

Offline faustefra
156 příspěvků moje polička 02. července 2020 23:18

Karja a já su děsně líná a pohodlná osoba a stíhám jen to, co potřebuju.  Takže fakt jen obdivuju a držím palce. Nesnažím se dohánět, nedejbože soutěžit, kdo je lepší. Obdivuju a kochám se. A děsně se těším na tři malý kluky, přijedou na prázdniny . Jako, teta je kdekdo,prateta je už skoro instituce. A já mám 5 prasynovců. A jsou všichni úžasní 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2020 23:19

Mrakoplas no my byly dvě a neustále ve válce, teď v dospělosti se sice bavíme normálně a většinou se ani nepohádáme, ale žádné velké kámošky nejsme, ale zlepšuje se to, tak třeba ve čtyřiceti;) Ono to nebude jen o počtu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2020 23:20

Pinot Noir vy jste měli od sebe dost odestupy, ne?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2020 23:21
Reakce na letfenixa:

Evaeva musí platiť zákon zachovania energie a ešte, musia byť aj ľudia menej ambiciózni a aktívni, aby tí druhí vynikli

to je super teorie, to budu používat.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. července 2020 23:22

eless Lamicka wau to si ani neviem predstavit, v 8 mesiacoch chodit, nas starsi sa zacal v 8-9 mesiacoch len plazit! . Lozit asi v 11-12 a chodit sam bez pomoci v 17. A odvtedy len bezi, bezi (on fakt nekraca), volam ho Forrest Gump :)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. července 2020 23:24

Evaeva jasne, ze nie ale ako dieta som dost zle brala, ked sa sestry spikli a ja som ostala "sama". Cim ale netvrdim, ze som v tej spikleneckej dvojke nebola obcas aj ja

Offline Karja
44669 příspěvků moje polička 02. července 2020 23:30

Mrakoplas My jsme taky tri holky, a od malinka dobry, segry me stvaly az v puberte, kdyz mi radily s klukama, koho jo a koho ne a furt do toho kecaly a samozrejme mi dohodily toho nejvetsiho dementa, kterej byl hrozne hezkej a vtipnej a desne se mnou vymetal! A ted dobry, furt se vidame a bavime se spolu, i kdyz mam pocit, ze ani jedna druhy vlastne nerozumi co rika (obcas je jen posloucham a pozoruji a z toho by slo napsat divadlo)

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 02. července 2020 23:34
Reakce na Evaeva:

Pinot Noir vy jste měli od sebe dost odestupy, ne?

​Jenom já od nich