Mrakoplas nene. To si ho asi dost dobírali, ne?
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva hele, my si říkali, ze kdyz máme dva pohodové kluky (jako usínání byl problém ale jinak ok, mají mezi sebou 22 měsíců ), takže bychom klidně třetího. Ale tak řekni Bohu své plány a on se zasmeje, ze jo. Máme holku a je teda tvrdohlavá a tak. Je úplně jiná. Ale jsme rádi, ze ji máme. Ono se tretim se to zvlada jinak nez s prvním
akorát je třeba si dát pozor na to, co si člověk přeje ![]()
Karja neboj,za par mesiacov budu super partacky :) nasi sa uz spolu dost vyhraju (rozumej robia neplechu) a zabavaju jeden druheho.
MaeGandal právě. A já bych zrovna tu holku. Muž ale další moc nechce. Já si ale říkám, že bude krize, tak stejně nebudu mít práci, že jo![]()
Já jsem teda tým spíš až tříletý rozdíl.
Hledala jsem neco ve fotkach a nasla nase 10ti mesicni dite, jak kraci do kaluze. Kdyz ted vidim stejne stare deti, tak mi pripadaji jako miminka a to nase chodilo na houby :)
Ava Tak to mám podobně, jen 4 kusy za necelých 6 let. Jen ten blog ještě nepíšu. Ale už mám vymyšlený název ![]()
Lamicka jo, tohle mi přijde neuvěřitelný. Mladšímu je skoro 9m a ještě neleze, starší chodil ve 14m, ale do kaluže kráčí dodnes kdykoliv je příležitost;)
Máš moc hezkou dceru.
Karja jedna moje velká neteř má 3 kousky do roka. K ročnímu si dala dvojčata
a za další rok a půl prý holčičku. Tak teď mají 4 kluky ve věku 4, 2x3, 1
A holčičku stále nevzdávají
, prý letos to vyjde
A zatím dobrý, stále vtipná a krásná, na blog nemá čas
Evaeva mne ted taky, je to 5 let zpatky a uff, byla to honicka. Dekuju.![]()
faustefra tohle by mě asi porazilo. U nás i třetí kluk bude zcela jistě poslední. I když moje kamarádka, co je ze čtyř dětí, vždycky říká, že tři jsou blbě, že se můžou spolčit 2 na 1.
Moje praktická doktorka má takhle plodné obě děti, jedno má asi tři nebo čtyři děti a druhá dcera zatím, myslím, čtyři, ale prý nekončí. Na zdi v ordinaci má s vnoučaty fotku, je to jak z jesliček:)
Evaeva proto máme 4 ![]()
I když původně měl být počet max 2 . A navíc třetí byl kluk, po dvou holkách, říkala jsem si, že by byl vlastně chudák
, nejmladší a jedinej jinej. Číslo 4 je teda taky kluk.
Jako na to, že jsem hodlala děti vlastně ani nemít a ukecal mě chlap, tak zatím dobrý ![]()
faustefra tak ještě, žes je vlastně nechtěla, to jich taky mohlo být šest![]()
betsey presne, máme pred panelákom novootvorenú kaviareň s parádnym detským kútikom,tak by sme si k tomu mohli dať aj víno, ehm kávu :D
faustefra No moje znama ma ctyri deti ,,pouze,, v sesti letech, je to sousedka moji kamaradky, co ma holky presne stare jako ja. Ta moje kamoska je v uplne stejne ,,krizi,, jako ja, jen je to vetsi optimistka:-D. Takzu tu nasi znamou furt spizlujeme, co delame jako blbe a asi vsechno, protoze u nich vladne vecer naprosta pohoda a my jak telata doo deseti uspavame. Fakt si nekdy pripadam jak strevo! Ale pry ta znama mela teda vsechny deti jako miminka moc hodna, to je uplne k neuvereni!
faustefra No, ale ta tvoje neter je divna, jak muze mit tolik deti a byt krasna a vtipna? (Jo, ty nasi znamy to taky slusi, axkoliv je o 8 let starsi nez ja, pusobi hrozne divcim dojmem a ma vzdycky udelane vlasy!!)
Lamicka fíha, 10-mesacny, syn sa v 11 mesiacoch prvýkrát postavil s oporou
A spiace deti sú najkrajšie, u nás to dnes bolo výživné ![]()
Lamicka no teda! Naši kluci jsou/byli v roce opravdu miminka. Ríša, přestože je pohybově dost nadaný a šikovný, začal chodit v 16 měsících, Viki začne možná maličko dřív, ale jen proto, aby toho Ríšu konečně chytil ![]()
letfenixa Pinot Noir on cvicil od 4 mesicu vojtovku a tou strasne zesilil, na kontrole v 7 mesicich se postavil
fyzioterapeutka chtela, at hlidame, aby nechodil (neni to takhle brzy zdrave na pater) ale to proste neslo. V 8 obchazel gauc a v 9 se vydal pres pokoj. Zatim zadne problemy se zady nema, tak snad se to neprojevi pozdeji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.