Verim vsemu, ja skoncila na ocnim, kdyz synovi odlitnul drobecek z topinky do meho oka...
Vše o těhotenství a dětech
Doktoři na úrazovkách asi nemají o běžné populaci valné mínění.
Lamicka tak snad nebyla s česnekem...
Makara ne, moje děti nejsou žádný vtip
oni jenom generují divné situace. Čerstvě se řešil monokl na tom nerohlíkovém oku, protože v postkoronových tanečních jeden nevybouřený mladík, co se nachomýtl vedle při určité taneční figuře ztratil v otočce orientaci , partnerku i rytmus zároveň... To by nic nebylo, prostě syn dostal pěstí, ale po pár dnech mu ta krevní sraženina nad okem "stekla" do oka...
artemisia jo, ono to stejka, dceri takhle spadla na hlavu drevena deska a za 3 dny se ji udelaly ale opravdu osklivy podlitiny pod obema ocima
Jak jste se ptali na smečku a housatko, tak Trnku s Rufíčkem má místo oslika a telatka, Černá v tom měla zcela jasno už davno a Goliasek se byl zatím jen z dálky podivat

Špatný vlákno, mělo to jít do chlupáčů
tak priste ...
Potrefenáhusa ježiš, jak pečují ![]()
Potrefenáhusa to mas doma teda obrovsku hromadu lasky ![]()
Potrefenáhusa ne ne, správné vlákno ![]()
jsem tu nová, ale i tak se nad těma fotkama citím úplně zjihle. (a to jsem to slovo použila naposledy někdy před osmi lety)
Potrefenáhusa To je krásný
.
Potrefenáhusa ty máš fakt miminko? Jestli ano, tak strašně moc gratuluju a přeju všechno nejlepší. ![]()
artemisia
no šťípalo by to...
Potrefenáhusa Nemuzu se vynadivat. Mala se narodila docela velka, vid? (Nemusis odpovidat)
První mimino v životě jsem zblízka viděla až to svoje. Oba chlapci mi přišli nejhezčí, nejlepší, ale žádný dojetí tam nebylo. Asi jsem byla moc mladá. To až teď na starý kolena se začínám dojímat. Jen jestli to v mým případě už není nějaká senilita či co
.
artemisia jo, ono to stejka, dceri takhle spadla na hlavu drevena deska a za 3 dny se ji udelaly ale opravdu osklivy podlitiny pod obema ocima
jakože ta sraženina obešla oči? To muselo být děsný. Mě to nikdy nedošlo, jak se ty všechny boule na těle dokáží chovat...
artemisia Dcera má teď taky oko devíti barev (sportem ku zdraví). Dnes jsme byly u doktorky, naštěstí má smysl pro humor a už nás chvilku zná, takže vysvětlení "bylo vysvědčení" ocenila.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.