Pinot Noir Reforma podle Ríši, nejpozději ve 40 do důchodu ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Malenge na domácí práce ale asi stará nejsem, před chvílí chtěl být u něčeho sám, tak mě poslal vařit ![]()
Karja já si dokonce myslím, že mladší se ti povede do pokojíčku vyexpedovat dřív, než je obvyklé. Prostě je přestěhuješ obě a tím pádem se nebudou cítit tolik odstrčené. Řekla bych, že klidně v roce by to mohlo jít, to už máš za pár měsíců:) Taky si myslím, že mladší půjde dřív než šel starší, vyšoupnu ho hned, jak začne spát celou noc.
Karja vďaka, on teda žije necelých 200 km v susednom štáte, ale že odmietol nad tým čo len uvažovať, to ma úplne naštvalo, nakoniec sa uracil, že sa budeme striedať na kontrole s otcom v Martine, tj on raz za 2 mesiace, ale aj keď prišiel, neurobil nič (nákup, uvariť, upratať, ...), teraz vďaka korone bol naposledy vo februári. Keď tu je, porozprávam sa s ním, ale inak nekomunikujeme.
Pinot Noir teda, Risa by zaslouzil lekci feminismu![]()
Pinot Noir Dcera v podobném věku vykládala, že tatínek chodí do práce a maminka na nákupy.
Sweet Potato syn si tuhle hrál s kočičkama a figurka koťátka volala na kočku: maaaamiiii maaaamiiii. Kočka odpovedela: já teď odpočívám ![]()
Ta chvíle, kdy manžel čte pohádku, a já sedím na terase mezi květinami a se sklenkou v ruce...
...prave skončila ![]()
Mohučanka :-D:-D Ja nekdy i predstiram, ze je mensi v nepohode a musim u ni byt:-D
žluťásek
zdá se, že si ho naučila to nejdůležitější
eM diky, tak tuhle knížku vrátíme do knihovny. Čarodějův klobouk už jsem našla v knihovně ve vedlejší vesnici, tak vyzvednu a vyzkoušíme.
Začali jsme číst Martínkovu čítanku. Za všech knih zatím syna zaujala suverénně nejvíc, obnáší to teda diskuzi o příběhu před spaním;), ale jsem nadšená. Doporučuji.
tenzie jak je vlastně velká? Mladší se naštěstí zatím jeví jako stejný pohodář jako starší, i když dnešní denní spánky tomu úplně neodpovídaly;) Doufám ve výjimku potvrzující pravidlo a ne v nějaký nový trend.
Evaeva ted ji bylo osm měsíců. Je náročnější nez byl jeji bratr, ale furt to není zadna hruza. Normální dite, rekla bych. Jen teda to vstavani pred pátou rano a tri tricetiminutovy spanky pres den nejsou zadna vyhra. Ale zas si rikam, ze je to moje poslední dite, tak to vydrzim :). A aspon to noční vstavani se poslední dobou dari drzet v unosny mire.
Evaeva martínkova čítanka je skvělá ![]()
a doporučuju macourkovy pohádky za nějakou chvíli (tak 5+), ty se neomrzí dlouho. a pak ještě zahrada
tenzie ty jo, pět ráno mě zní jako peklo, ale já mám medvědy:)
Když už jsme zas u knížek, já dnes koupila Mám tě ráda od Astrid Desbordes a je to moc hezký, dojemný.

žluťásek pozerala som aj tie nalepkove knihy na Instagrame, syna akosi naliepanie nebaví, teda vlastne aj by bavilo, ale nevie nálepky zatiaľ sám odlepiť, možno neskôr
Pohladam aj túto poslednú od teba, už mám fakt vysoký štós kníh čakajúcich na príležitosť ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.