Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 13. července 2020 23:46

letfenixa já mu vždycky ten arch se samolepkami vytrhnu a už ví, že to musí ohnout a pak jde odlepit snadno.

Syn ty nalepovací věci miluje, ale dělá si to samozřejmě dost po svém. U těch ptáčků budu asi trpět, v Malém zajíčkovi je mi to fuk

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 14. července 2020 00:09

žluťásek tiež trpím, keď to prilepí a nelicuje, najradšej by som to vždy celé sama spravila

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 14. července 2020 00:19

letfenixa náš třetinu samolepek lepí jinam než je v zadání nebo si je nalepí na nohu. Že nelícují je to nejmenší

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 14. července 2020 05:05

tenzie já teda doufám už několik měsíců, že vstávání před pátou toho našeho přejde, ale furt nic

Offline Tabea
8109 příspěvků moje polička 14. července 2020 06:11

Pinot Noir To bude jen fáze, zas lepší, když si ji odkroutí teď, než v zimě

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 14. července 2020 06:55

Tabea ta fáze už právě jednu zimu zahrnovala, tak doufám, že si nestřihneme další

Obávám se, že začne spát déle, jakmile začneme vstávat se starším do školky

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 14. července 2020 07:10

Pinot Noir

To je 100% :D

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 14. července 2020 07:32

letfenixa synovi som arch s nalepkami zjednodusila ze som z neho odlepila tu plochu co je medzi jednotlivymi kusmi a potom mu to islo lepsie odtial vziat

inak neviem co mate za deti ale mojho trojrocneho citanie a pocuvanie pribehov vobec nebavi a neexistuje aby pri tom co len sekundu obsedel. Pozera si knizky s otvaracimi okienkami a cokolvek s velkymi cislami. 

Offline tenzie
300 příspěvků moje polička 14. července 2020 08:57

Pinot Noir ja uz jsem si vstavani v pet a dřív strihla se starsim. Taky mu bylo jedno, jestli je leto nebo zima. Pak to nejak samo preslo, coz znamena, ze vstava v 6, coz uz povazuju za krasnej cas :). Ted teda posledních 14 dnu ma nějakej regres a vstava chvili po dceři, zas v těch pet. No chudáci lidi, co bydlej pod nama...

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 14. července 2020 09:25

tenzie starší taky jednu dobu takhle brzo vstával, ale předtím aspoň spal! Ne jak tenhle, ten se připomene několikrát za noc. Ale nemůžu mít všechno, zase usíná sám přes den i při večerním spaní, prostě položím, řeknu dobrou noc a jdu pryč. Což je při dvou dětech k nezaplacení.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2020 09:29

Syn samolepky miluje, ale o nějakém řešení úkolů nemůže být řeč. Prostě je lepí na nejbližší papír. V pepcu mají takovou 5m roli docela pěkných samolepek za pár korun, z toho je nadšený.

Offline tenzie
300 příspěvků moje polička 14. července 2020 09:38

Pinot Noir to je presny. Syn taky prospal noc, dcera se jeste budi. Jen teda neusina sama. Ale aspon starsi to usinani zvlada bez problemu. No jak rikam, moje poslední dite, tak to vydrzim. Ale uz se tesim, az se vyspim :)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. července 2020 09:44

eless 

To je výrobní vada. Syn je čtenář od mimina, dcera už má rok a čtvrt, když si s ní jdu číst, vždycky to skončí tak, že si na knížku sedne a má z ní kolotoč. Když jí chci něco kraťoučkého přečíst, musím strašně rychle, aby to se mnou vydržela, takže naše čtenářské session mívají asi tak 35 vteřin. 

Offline ellie86
27 příspěvků moje polička 14. července 2020 09:53

Zdravím vás, jsem spíše nepravidelná čtenářka, přispívám tady zřídka. Jsem ve 25 tt a v poradně mi bylo zjištěno zkracování čípku. Mám nařízený klidový režim a hodně hořčíku. Chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás zažila to stejné a jak to dopadlo? 

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 14. července 2020 10:24

Takže: maminka tornádová, tatínek tornádo a tornádka Richard a Viktor.

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 14. července 2020 10:30

Pinot Noir To je boží!

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 14. července 2020 10:31

Pinot Noir ale to má dobrou fantazii, to by mě nenapadlo :D

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 14. července 2020 11:21

eless syn je čitateľ, ale dnes som vytiahla nejakú grafomotoriku z Taktiku a úplne nad tým zúril

V škôlke by mal pokračovať s pôvodnou triedou, čo budú predškoláci, po roku ho bude čakať vlastná predškolská trieda, a ak bude mať odklad, tak ešte raz uz mi to ale nevadí, lebo tento školský rok tam bol spolu možno 20 dní 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 14. července 2020 12:36

dynda vyrobna vada

ja mam asi technicky typ doma. nechce nic kreativne. hra sa s legom ale nic moc z neho stavat nechce. obcas spoji kocky ale vacsinou to len preklada z prepraviek alebo do roznych doziciek. najradsej pise cisla a abecedu na pocitaci alebo si ich zoraduje na zemi - ma karticky a penove puzzle.

no a strasne rad ma detske pesnicky s videom. frci u nas stanica lala tv a rozni interpreti na youtube. niektore pesnicky uz pozna cele ale nazyva ich po svojom takze mi chvilu trva zistit ktoru si zrovna pyta zapnut. priklad: kamahaaati (kamarati lebo este nevie r) - to je uvodna zvucka spievankovo 1 a 2 kde sa spieva my sme dvaja kamarati....

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 14. července 2020 12:42

Pinot Noir máš to dobrý, maminka tornádová je největší!