Gatita Ja kdyz mam byt sama doma, tak taky nakladam a vykladam. Hlavne starsi to doma moc nebavi, a jako fakt clovek nema co, mimino zas nevydrzi tak dlouho na hristi koukat z kocarku...uz nevim, kde si domluvit jakou navstevu;-)
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska To je roztomilý!
Úplně ho vidím....
Tak se z patra ozvala tupa rana a nasledny jekot. Mala asi bude presunuta do postylky, ach jo![]()
rasaNori neda sa z jednej strany postel zatarasit a z druhej dat trebars na zem perinu alebo daco makke? Mladsi tiez spava tak od polky noci na velkej, vlastne aj vzdy cez den lebo sa kvoli krizom nechcem zohybat k postielke pri uspavani. Tiez dokaze nasu 180cm postel precestovat ale vacsinou ho zastavi zabrana z naskladanych perin a vankusov.
Mrakoplas ja uz to udelala tak, ze u steny je jeji postylka, sundala jsem bocnici, k ni je prirazena nase velka postel. Jenze dneska v noci spadla pres stranu kde jsou nohy. Nastesti trefila ovci kozesinu, kterou tam po asi 3 mesicich muz vratil. Zabranu z perin a polstaru preleze uz jak nic. Pred tremi dny jsem ji slysela zdola brecet v loznici, tak jsem tam letela a ona sedela zady u hrany postele. Plizila jsem se k ni jak indian...
A teda dnes v noci jecela od 10:30 do 2 do rana, vzdycky uz to vypadalo ze usne a zase znova:(
Děkuji vám za reakce. Já jsem právě měla i menstruační bolesti a tlak v podbřišku. Miminko mám hodně nízko a tlačí hlavičkou na čípek. (slova doktorky) Další vyšetření mi nebyly prováděny. Na kontrolu jdu za 14 dní. Musím, ale zaklepat, že co jsem zvýšila dávku hořčíku, tak bolesti už nemám a ten tlak už vyjímečně. Tak doufám, že ho tam udržím, co nejdéle.
ellie86 zkušenost nemám, ale moc držím palce ![]()
rasaNori kdybys viděla naši ložnici teď...
. Naše postel je obložená matracemi, které máme pro návštěvy, vlastně tam není skoro žádná volná podlaha, zbylo mi jen asi 30 x 100 cm podlahy, abych si mohla odsunout rotoped ode zdi, když šlapu
.
Nechci vidět, kolik je pod tím prachu.
ellie86 tiež nemám skúsenosť, ale silno držím palce ![]()
ellie86 to je dobrá zpráva, že se ti ulevilo. Nemám co poradit, tak jen přeji, ať je vše v pořádku a miminko u tebe zůstane co nejdéle.
Ve školce jsou vši! ![]()
Mohučanka Tea tree oil preventivne do vlasku a vsi nechytne ;-)
Mohučanka Furt lepsi jak covid!
Garfie no přesně, lehce za uši jsem ho dala... ![]()
Dnes som si vypočula ' mama, ja už nikdy nechcem ísť do škôlky', a to som si myslela, že sme sa posunuli ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.