Potrefenáhusa hned jak se nauci otocit zpatky, bude to lepsi. tlapkam, znam![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa protože ležet na zádech je hrozná nuda a nic jinýho zatím neumí![]()
Potrefenáhusa Moje mama by ti rekla , chce nosit a delat letadlo,,!
Trénujte točení o dalších 180, zabavíte se a ona se naučí, jak na to.
Tak jsem si odpoledne skocila porozhlidnout se po vobchodech - a doma me uvitala zritelnice s kamaradkou, ktery si mezitim obarvily cely palice na cerno! ![]()
Prej si jdou pro barvu, aby si zritelnice nabarvila par praminku, pravil pred odchodem zet. No, toho rani mrtvice az je uvidi
Radsi jsem mu poslala aspon sms ![]()
Anema v ideálním případě ten kamínek namaluješ, napíšeš na něj psč, položíš ho na nějaké hezké místo, někdo ho najde, vyfotí, dá včetně psč do skupiny a přemístí ho někam jinam. ty si pak ve skupině zadáš svoje psč, najdeš si svoje kamínky a budeš mít radost, že je někdo našel a putují po republice.
To se ovšem podaří jen v promile případů, kamenů jsem roznesla už mnoho desítek a našly se a zaregistrovaly přesně tři kusy, z toho jen jeden se našel dvakrát na různých místech ![]()
Ale mně to teda vůbec neva. Je to moc hezký, když na tebe vykoukne tvůj kámen a někdo napíše, že se mu líbí a posílá ho dál. Ale předpokládám, že většina těch, co zmizely, skončila někomu v kapse a asi se mu líbila i tak, když si je nechal.
V té skupině je skoro čtvrt milionu členů, ale pořád naprostá většina lidí tu hru nezná, není ve skupině, nemá účet na FB. Je to o štěstí. Ale pro mě je to fakt hra, moc hezká. Takový mnohem jednodušší kešky, máme to jako zábavu se synem.
Potrefenáhusa taky znam, rve protoze to jeste neumi zpatky. Je to k zešileni, ale horsi by bylo, kdyby lezela jak placka.
žluťásek to je super hra a úplne mi je jasné, že aj náš by kamienky zobral, to podľa mňa 99 percent detí.
Mrakoplas plánuješ s deťmi pokračovať vo vonkovnych aktivitách? Ja som úplne osprostena z toho zákazu vychádzania, že či mám ísť v pondelok ráno s pracovnou zmluvou v taške alebo čo, či môžeme ísť na záhradku, keď kus cesty vedie centrom mesta, alebo čo je teda príroda. Plus mám asi zápal sedacieho nervu (samodiagnoza pomocou Google) a trpím dosť bolesťami, ale chodenie ma nebolí, bolí ma však chodenie do/z kopca, čo je u nás všade.
letfenixa no tak ako na jar. Iba na zahradku (beriem to ako prírodu, za to aj tak pokutovať nebudú) a do lesa. Nikam inam vlastne nemôžeme. Tak som rada, že aspoň tie hríby rastú.
Ale do škôlky malého tento týždeň radšej nedám. Už tam mali nákazu a ruska nenosia, môže to dostať raz dva. Ja sa korony až tak nebojím, ale kamaráti ju teraz prekonali doma a v takom stave čo mali oni sa o deti nedá postarať..plus ak by niekto z rodiny nedajbože potreboval nemocnicu..no už teraz nie sú miesta. Za to mi to nestojí. Ale tak ja som doma, nemusím do práce.
Edit. Pardon vidím, že ten druhý odstavec je mimo, na to si sa nepýtala
. Do mesta deti nemôžem zobrať, v podstate len do prírody (ale jazdíme autom, aj záhradka je trochu mimo)
Potrefenáhusa to je úplná klasika
Mladší teď má fázi "vlastně už spím, ale stejně si stoupnu" Stojí, hlavu opřenou o madlo u postýlky, někdy i zavřené oči a řve.
Tak jsem si odpoledne skocila porozhlidnout se po vobchodech - a doma me uvitala zritelnice s kamaradkou, ktery si mezitim obarvily cely palice na cerno!
Prej si jdou pro barvu, aby si zritelnice nabarvila par praminku, pravil pred odchodem zet. No, toho rani mrtvice az je uvidi
Radsi jsem mu poslala aspon sms
To udělal na jaře náš mladej. Blonďák a hned teda viděl, že je to blbě. Vypadal děsně. Prej to se vymeje, no to jstě z blond vlasů. Na oslavě narozenin mu můj taťka řekl dobrý den.
letfenixa no toto by aj mňa zaujímalo, že aké sú vlastne pravidlá tých pravidiel. My máme prakticky na sídlisku lúky a les, na ihrisku je bežné stretnúť srnky a diviakov som tiež už niekoľkokrát stretla. Je to príroda? Môžem s malou proste vyjsť z paneláku a ísť sa na tie lúky prejsť?
A ako do tej prírody môžem chodiť? Autom, pešo, na bicykli, mestskou?
Dnes sme teda neboli vôbec nikde, lebo tu dosť pršalo, a aj keď dopršalo, malá už nebola ochotná ísť von.
A môžem dieťa zo sebou zobrať do potravín? Nemyslím do veľkých, pri paneláku máme zelovoc a večierku, viac ako jeden človek tam ísť aj tak nemôže
Muž bude chodiť do práce medzi jednou a piatou v noci, bo dielňu má v meste v budove u kamaráta na dobré slovo, takže nemá ako dokázať, kam ide. Teraz ho to dobehlo
betsey podľa mňa dopravou akoukoľvek, proste keď nemáš auto tak musíš peši/MHD..a do toho obchodu ak nemáš dieťa s kým nechať, tak choď s ním. Veď aj osamelé matky/otcovia musia chodiť na nákup. A tá príroda je tuším definovaná ako v extraviláne, ak je tá vaša lúka intravilán, tak asi nie. Ale zas môžeš tam ísť a keď tak tvrdiť, že tade len prechádzas do extravilanu ![]()
žluťásek To je moc hezka hra! Jdu se zaregistrovat a trochu to rict po znamych.
Nemate nekdo tip na hudebni/zvukove hracky? Chci to k tem rocnim narozeninam a vanocum. Holky si rady pousteji ruzna ta pianka a hraci knizky. Velkamala i teda dost rada zpiva. Tak chci neco poradneho, hluk je mi ukradenej, radsi at neco hraje nez kdyz ony jecej;-). Jedna z moznosti je ten xylofon, co tu psala zlutasek, ale jak pravil sambo, lepsi by byly hracky bez nutnosti nasi asistence.
JJa jim koupila moje klasicke hudebni nastroje, jsou tam utrzky skladeb a uz to s prehledem ovlada i mala. Jen jsem jim to vzala ted do chorvatska a knizka vypada jak kdyby ji zdedily po prastryci z tretiho kolena
jeste je v te serii Mozart, ale to mi prislo uz trochu moc:D
Dekuju, vezmu k tomu asi jeste Hudbu z celeho sveta. Segra ma jeste nejake rozkladaci piano latkove, no hlavne kdyz se zabavej spolu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.