rasaNori Jo ale nejradsi hych jim koupila toho kralika, ale vzheledem k tomu, ze mi chcipnul i fikus...proste co nebreci, to u nas neprezije:-D
Vše o těhotenství a dětech
Karja u nas brzy neprezije i to co breci, dite asi berou zuby a druha prudi jen tak ze zvyku, bych potrebovala druhou dovolenou ale bez harantu a muze...
Dobry den ![]()
Zritelnici to docela slusi, ale bude to desny az to bude vodrustat, ma svoji normalne tmavohnedou barvu vlasu, a jak je to fakt cerny bude to v nich videt... se bojim aby pak jednoho dne neprisla nakratko pac ma vlasy jinak nadherny, byla by to vecna skoda ![]()
Mrakoplas prosím ťa, sa neospravedlňuj, veď diskutujeme. Do škôlky kedy pôjde malý, vôbec netuším, v prvej polovici novembra má dentálnu hygienu aj zubarku, to chcem aby absolvoval a bohvie, čo bude potom.
barbucha Neboj, ono v te tmave ty odrosty nebudou takova hruza;-). A to prvni nabarveni se dobre vymyva.
A treba na to placne jeste cervenou (sranda)
rasaNori Jo to znam. Moje nejoblibenejsi doba je ted noc! Jen lezet a spat. Doufam, ze mi do toho nejmensi nehodi vidle a nezacne moc prudit.
rasaNori ty knížky jsou moc hezké. Syn díky tomu zná úryvky klasiky, tuhle tím někoho odzbrojil. Slyšel tu melodii jako vyzvánění mobilu a prej maminko, to je Turecký pochod, poslouchej ![]()
Karja syn měl hrozbě rád toho pejska Fisher price. Má mačkací tlapičky, uši, břicho a čumák a nahrané různé říkanky, písničky a srandovní zvuky. Většina kamarádek tyhle hračky nesnáší, ale já je měla v oblibě. Zabavil se jimi dlouho. Ten pejsek má písničky i docela příjemně nazpívané a je jich dost, nejede jen jedna pořád dokola.
Ještě jsme měli od fp baterku, žábu, šnečka a želvičku ![]()
Kdybys chtěla, zítra ti je můžu nahrát na video.
Hele zlaty barveni. Ted jsme sedeli u vecere (mimochodem zritelnice s odporem polkla jedno sousto svickovy a sla vod stolu
), spolu s tou jeji kamaradkou (ta radsi rovnou rekla ze vubec nema hlad
) - kterazto nejen ze ma stejne cerny vlasy, ale k tomu i kruh v nose
A zritelnice zacla, ze si ho da taky takovej... zet na me vyznamne hledel jako rekni ji neco... tak jsem pravila ze bych se docela bala v bource, anzto ma kovovy rovnatka a k tomu kovovej kruh do rypaku, ze by do ni uhodil blesk!
Voci v sloup a mazaly se zavrit ke zritelnici. Mozna za sebou i zamkly ![]()
Karja u nas ted desne prudi starsi, chce usinat sama v pokojiku ale je schopna 3x za noc prijit ze chce spat s nama, do toho v noci pofnukava mala a pes byl vcera na operaci, takze v noci probehla slusna skatulata. Opusteny ostrov a zasoba chlastu je muj sen tedkon![]()
Karja jestli máte Albi tužku, tak k té je taky nějaký "list" piano a bicí. V Lidlu teď mají nějaké piano, ke kterému jsou i nějaké barevné noty, má stejně barevné klávesy a tím pádem to můžou hrát i děti. Ale nepíšou, jaké písničky tam jsou, předpokládám, že spíš německé lidovky než české:) Jinak by se mi to líbilo.
barbucha :-D:-D Hahaha, ty z tebe musej bejt hotovy holky.
Evaeva Albi tuzku nemame, premyslela jsem o ni, ale necham to na pozdeji.
Tie Moje klasické hudobné nástroje vyzerajú dobre, diky, už mám asi 150 darčekov na Vianoce ![]()
Karja My máme Tohle pianko a za ty prachy je super, poradila mi ho švagrová, že je nezničitelné a fakt jo (zatím
). Přesně ta hračka, se kterou se zabaví sami a netřeba asistence, i pro mrňata. Naopak to šlapací piano na zem nedoporučuji, u nás to byl totální propadák a navíc je to krám obrovskej neskladnej
šlapali po něm asi jednou. Budu ho zase muset zkušebně vytáhnout.
žluťásek Prosím tě, čím maluješ na ty kamínky?
Malenge akrylové barvy a akrylové fixy, pak lakuju akrylovým lakem :)
Za chvilku můžu dát fotku, jestli se mj povede ji sem vložit. Nebo na insta.
Barvy mám různé značky, asi stačí jakékoliv z papírnictví, jen bych se vyhnula těm hodně levným z kiku apod, ty vůbec nekryjou.
Fixy mám Decorpen, prodávají se za dobrou cenu v sadě a metalické Jovi, taky v sadě. Ty mají silnější hrot, synovi se s nimi maluje lépe. Já mám radši ty decorpen a Jovi používám jen na velke plochy.
Udělám pár fotek za chvíli na insta, sem mi nejde z mobilu nic vložit.
žluťásek Aha, díky. Já ale insta nevedu, možná bych na tvůj mohla nakouknout i tak? Syn právě nedávno taky kamínek našel a moc se mu to líbilo, takhsem si říkala, že bychom mohli nějaké taky namalovat, zima bude dlouhá.
Potrefenáhusa k tým bucľatým nožičkám - neviem, či používaš aj látkové plienky, ale široké a pohodlné tepláčiky majú v LIDLi, len teda nie sú väčšinou nejak extra pekné. Mne top nikdy nevadilo, syn dokáže zaprasiť trojo teplákov/body/tričiek denne, takže som toho za pár eur nakúpila kopec a skoro denne dávala prať.
Malenge už jsem zapnula notebook :)
Teď mám hotových jen pár a mizerné světlo, pardon.

Barvami dělám podklad a větší obrazky, fixami malý obrázek a detaily. Podklad jde i fixou, jen to déle trvá.

Tihle jsou jen fixami

Synovy - stříbrný nahoře je celý kreslený fixami, ostatní barvami.

Fixy Decorpen a Jovi. Decorpen má tenčí stopu a tvrdý hrot. Jovi jsou měkčí a silnější. Syn radši kreslí s Jovi.

Barvy: malé tubičky Louvre, velke tubičky Kohinoor, v kelímkách Primo

Lak, buď může být v plechovce nebo ve spreji.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.