Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 24. října 2020 20:44

rasaNori Jo ale nejradsi hych jim koupila toho kralika, ale vzheledem k tomu, ze mi chcipnul i fikus...proste co nebreci, to u nas neprezije:-D

Online viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 24. října 2020 20:45
Reakce na Renusatko:

Na oslavě narozenin mu můj taťka řekl dobrý den. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 24. října 2020 20:48

Karja u nas brzy neprezije i to co breci, dite asi berou zuby a druha prudi jen tak ze zvyku, bych potrebovala druhou dovolenou ale bez harantu a muze... 

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 24. října 2020 20:49

Renusatko 

Dobry den

Zritelnici to docela slusi, ale bude to desny az to bude vodrustat, ma svoji normalne tmavohnedou barvu vlasu, a jak je to fakt cerny bude to v nich videt... se bojim aby pak jednoho dne neprisla nakratko pac ma vlasy jinak nadherny, byla by to vecna skoda

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 24. října 2020 20:50

Mrakoplas prosím ťa, sa neospravedlňuj, veď diskutujeme. Do škôlky kedy pôjde malý, vôbec netuším, v prvej polovici novembra má dentálnu hygienu aj zubarku, to chcem aby absolvoval a bohvie, čo bude potom.

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 24. října 2020 20:52

barbucha Neboj, ono v te tmave ty odrosty nebudou takova hruza;-). A to prvni nabarveni se dobre vymyva.

A treba na to placne jeste cervenou (sranda)

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 24. října 2020 20:53

rasaNori Jo to znam. Moje nejoblibenejsi doba je ted noc! Jen lezet a spat. Doufam, ze mi do toho nejmensi nehodi vidle a nezacne moc prudit. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 24. října 2020 20:55

rasaNori ty knížky jsou moc hezké. Syn díky tomu zná úryvky klasiky, tuhle tím někoho odzbrojil. Slyšel tu melodii jako vyzvánění mobilu a prej maminko, to je Turecký pochod, poslouchej

Karja syn měl hrozbě rád toho pejska Fisher price. Má mačkací tlapičky, uši, břicho a čumák a nahrané různé říkanky, písničky a srandovní zvuky. Většina kamarádek tyhle hračky nesnáší, ale já je měla v oblibě. Zabavil se jimi dlouho. Ten pejsek má písničky i docela příjemně nazpívané a je jich dost, nejede jen jedna pořád dokola.

Ještě jsme měli od fp baterku, žábu, šnečka a želvičku

Kdybys chtěla, zítra ti je můžu nahrát na video.

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 24. října 2020 20:58

Karja 

Hele zlaty barveni. Ted jsme sedeli u vecere (mimochodem zritelnice s odporem polkla jedno sousto svickovy a sla vod stolu ), spolu s tou jeji kamaradkou (ta radsi rovnou rekla ze vubec nema hlad ) - kterazto nejen ze ma stejne cerny vlasy, ale k tomu i kruh v nose A zritelnice zacla, ze si ho da taky takovej... zet na me vyznamne hledel jako rekni ji neco... tak jsem pravila ze bych se docela bala v bource, anzto ma kovovy rovnatka a k tomu kovovej kruh do rypaku, ze by do ni uhodil blesk!

Voci v sloup a mazaly se zavrit ke zritelnici. Mozna za sebou i zamkly

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 24. října 2020 20:59

Karja u nas ted desne prudi starsi, chce usinat sama v pokojiku ale je schopna 3x za noc prijit ze chce spat s nama, do toho v noci pofnukava mala a pes byl vcera na operaci, takze v noci probehla slusna skatulata. Opusteny ostrov a zasoba chlastu je muj sen tedkon

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. října 2020 21:00

Karja jestli máte Albi tužku, tak k té je taky nějaký "list" piano a bicí. V Lidlu teď mají nějaké piano, ke kterému jsou i nějaké barevné noty, má stejně barevné klávesy a tím pádem to můžou hrát i děti. Ale nepíšou, jaké písničky tam jsou, předpokládám, že spíš německé lidovky než české:) Jinak by se mi to líbilo.

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 24. října 2020 21:01

barbucha :-D:-D Hahaha, ty z tebe musej bejt hotovy holky.

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 24. října 2020 21:02

Evaeva Albi tuzku nemame, premyslela jsem o ni, ale necham to na pozdeji.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. října 2020 21:05

Tie Moje klasické hudobné nástroje vyzerajú dobre, diky, už mám asi 150 darčekov na Vianoce

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 24. října 2020 21:10

Karja My máme Tohle pianko a za ty prachy je super, poradila mi ho švagrová, že je nezničitelné a fakt jo (zatím ). Přesně ta hračka, se kterou se zabaví sami a netřeba asistence, i pro mrňata. Naopak to šlapací piano na zem nedoporučuji, u nás to byl totální propadák a navíc je to krám obrovskej neskladnej  šlapali po něm asi jednou. Budu ho zase muset zkušebně vytáhnout.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 24. října 2020 21:11

žluťásek Prosím tě, čím maluješ na ty kamínky?

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 24. října 2020 21:21

Malenge akrylové barvy a akrylové fixy, pak lakuju akrylovým lakem :)

Za chvilku můžu dát fotku, jestli se mj povede ji sem vložit. Nebo na insta.

Barvy mám různé značky, asi stačí jakékoliv z papírnictví, jen bych se vyhnula těm hodně levným z kiku apod, ty vůbec nekryjou. 

Fixy mám Decorpen, prodávají se za dobrou cenu v sadě a metalické Jovi, taky v sadě. Ty mají silnější hrot, synovi se s nimi maluje lépe. Já mám radši ty decorpen a Jovi používám jen na velke plochy.

Udělám pár fotek za chvíli na insta, sem mi nejde z mobilu nic vložit. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 24. října 2020 21:25

žluťásek Aha, díky. Já ale insta nevedu, možná bych na tvůj mohla nakouknout i tak? Syn právě nedávno taky kamínek našel a moc se mu to líbilo, takhsem si říkala, že bychom mohli nějaké taky namalovat, zima bude dlouhá. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 24. října 2020 21:56

Potrefenáhusa k tým bucľatým nožičkám - neviem, či používaš aj látkové plienky, ale široké a pohodlné tepláčiky majú v LIDLi, len teda nie sú väčšinou nejak extra pekné. Mne top nikdy nevadilo, syn dokáže zaprasiť trojo teplákov/body/tričiek denne, takže som toho za pár eur nakúpila kopec a skoro denne dávala prať.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 24. října 2020 22:01

Malenge už jsem zapnula notebook :)

Teď mám hotových jen pár a mizerné světlo, pardon. 

Barvami dělám podklad a větší obrazky, fixami malý obrázek a detaily. Podklad jde i fixou, jen to déle trvá. 

Tihle jsou jen fixami

Synovy - stříbrný nahoře je celý kreslený fixami, ostatní barvami. 

Fixy Decorpen a Jovi. Decorpen má tenčí stopu a tvrdý hrot. Jovi jsou měkčí a silnější. Syn radši kreslí s Jovi. 

Barvy: malé tubičky Louvre, velke tubičky Kohinoor, v kelímkách Primo

Lak, buď může být v plechovce nebo ve spreji.