Pavlena teď má dlouho období, kdy tornáda jsou trochu v pozadí, a hlavní téma jsou sirény ohlašující tornádo. Jako můžu ti říct, zlatý tornáda! Neskutečný kvílení od rána do večera
. Fekální téma asi zrovna nastupuje. Slíbila jsem, že když bude zítra pršet, upečeme perníčky. Tak se uvidí, jaký tvar bude chtít, abych vykrojila. Jestli záchodový prkýnko, tak je to jasný ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Ale srdíčko by mohlo bejt taky vhodný
Potrefenáhusa
Pinot Noir tak někdo peče perníkové chaloupky, vy můžete kadibudky:P

Vím, že nejsem (ani tu) jediná, kdo má problém otěhotnět, a vlastně ani nepotřebuji nic slyšet, jen potřebuji napsat, že už mě to fakt štve a unavuje mě to. Tento měsíc to vypadalo nadějně, pobolívalo mě břicho, MS několik dní nepřicházela ... Tak jsem trochu doufala ... No a zas nic, asi se mi zase udělala cysta ![]()
. Achjo ...
Rhaenys postěžuj si
ono to tu dost často zabere
Je to strašné, ja vím ![]()
Jenže já si tu stěžuju už nějakou dobu. Achjo. Blbej den, dneska
No nic,no. Jsem si prostě teď myslela, že mě třeba jednou bolí břicho z dobrýho důvodu. A ne, že se mi zase vrací zdravotní problémy ![]()
Rhaenys 6 rokov.. a potom miracle baby jedno po druhom. Raz to pride a potom už to proste bude, tak som si hovorila. Ale bolo to strašné, strašné.
Jenže já mám o 23 let staršího muže .. Čekat šest let asi nechci, no
. Acho.
Rhaenys tlapkam a drzim palce! (ja otehotnela neplanovane po 2 potratech, kdy jsem se rozhodla ze dite teda rozhodne nechci a misto toho udelam trochu karieru. Po jednom mesici v novy praci po velky zmene oboru.
)
Rhaenys Vím, že už sis tu stěžovala, myslela jsem na tebe, musí to být hrozně moc náročné. Stěžuj si klidně dál, byly tu i jiné, kterým to pomohlo, věřím, že se vám taky zadaří ![]()
711990 Pamatuju si ty neúspěchy, ale změna práce a budování kariéry mi nějak uniklo, to je přesné, mám to i okolo sebe, že nějaká velká změna v životě s sebou nese i dítě. Třeba vedle našich se přistěhoval pár, ona těsně před 40, on před 50, spolu léta letoucí, snažili se o dítě přes 8 let, potratů několik. Pak přišli do té opuštěné ruiny a řekli si, tady to má atmosféru, tady to pro rodinu půjde. Teď už mají dvě malé děti. Někdy je ten život hodně zajímavý.
osobně moc moc přeju všem, kteří si přejí dítě, aby to vyšlo ![]()
711990 Rhaenys drzim palce. My meli uz zadanku na IVF ale ja se rozhodla to o rok odlozit, nastoupit do nove prace a tez udelat karieru. Oni nenapadne zjistovali MD a ja tvrdila, ze nebude.
No nestihla jsem ji. A po trech letech (zivoreni na zkraceny uvazek) jsem znovu zacala rozjizdet karieru. Zase nic. A ted zkousim potreti - ehm tu karieru.
Ráno mě syn s tatínkem nechali spát a zatím si na čtvrtku A2 vyrobili hru přes celý jídelní stůl ![]()

711990 Jenze podstatna cast paru ma problem, ktery zmenou prostredi/psychickym nastavenim proste neovlivni. Pomuze jen IVF nebo darcovstvi gamet. Nebo taky nic. Rady a chlacholeni jim spis ublizi. Mam blizkou kamaradku v takove situaci a vim, jak tezke to pro ni je...
Rhaenys Moc vam dite preju, klidne si postezujte opakovane, od toho tu to vlakno taky je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí