Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5354 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 21:18
Reakce na Rhaenys:

Já to opravdu nikomu neberu, pokud se tak rozhodne, ale já pocitově dítě přes IVF asi nechci. Myslím, nebo spíš vím, že na tohle nemám. 

​Aniz bych to myslela jako nejake presvedcovani, tak jsou i mene invazivni metody nez samotne IVF. Nekdy staci dodat mirnou davku hormonu, nebo treba, jak uz tu padlo, inseminace, nebo treba jenom spravne nacasovat domaci intimni chvile :-) Kazdopadne drzim palce, to cekani je strasny

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 07:28

Dnes byla vtipná snídaně. Dcera chtěla lupínky s mlíkem. Běžně dostává mlíko ve skleničce a lije si ho do misky s lupínky sama. Dneska jsem jí lupínky zalila mlíkem já. Ó, jaká hrůza! Vztekla se, fňukala, a pak odešla od stolu s rukama v bok a u toho si brumlala: "Já se na to vy..." Za chvíli se teda vrátila a bez komentáře to snědla, ale ten pohled na skoro 3-letou holčičku, jak nabručeně odchází od stolu, stál za to :-) 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 08:28

ziginka uf, to si dobre obišla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 10:36

Tak nás navštívil Krtek a panda. Hrůza a ještě sem tam i propaganda.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 10:45

Evaeva lituju. Syn si to chtěl tuhle pustit, ale včas jsem zasáhla, že tohle je hnusný a radši krtek a orel. 

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 10:47

Evaeva Jak se to stalo? Přepadlo vás a svázalo čínské komando? Tlapkám.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 11:31

žluťásek Sweet Potato on má občas dovoleno dívat se na tablet sám, došel k tomu přes krtka. Navrhovala jsem něco jiného, ale byl dost urputný, to to radši chvilku vydržím, to si schovávám na ještě závadnější videa;)

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 12:31

Evaeva lituji, upřímně. máme to za sebou taky, proklikl se tam přes krtka, chyba, chyba, chyba veliká!!! Já to úplně k smrti nenávidím, tu animaci, ten dabing, to věčné uhhh, ugfff, ehhhhm, jak jsou tam ty postavy divně zlé, knedlíčky a ten song  doufám, že je zapomenuto navždy, mladší se o existenci nesmí dozvědět.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 16:01

Nemáte někdo tip na dětské oční, kde vyšetřují i tříleté děti? Obvoďák nám doporučil kukátko, což je asi super ordinace, ale termín máme až na konec dubna. 

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 16:31

baltik  Já miluju japonský papírnictví! 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 17:06

baltik no to je ale ňuňu

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 17:19

Garfie Ted se mi uplne vybavilo, jak moje nej kamoska ze 3.tridy mela tatinka na montazi v Japonsku (doba tezkeho komunismu zde). A on ji dovezl penal i s obsahem.  Ferrari oproti Skode 100, nebo spis vesmirna raketa. Penal mel tlacitka a na zmacknuti z nej vyskakovaly suplicky s pomuckama, byly tam veci jako baterka, lupa, zrcatko, vse to uzasne vonelo a melo spousty barev a roztomilych obrazku. Byla z toho vedle cela skola. No pak se penal ztratil a nasel se hozeny ve skolnim WC, asi to nekdo neunesl..

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 17:34

Pavlena to je teda pěkně hnusný, chudák kámoška. ale penál musel bejt, ach

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 17:40

moora No to teda. Uz tehdy mi hlava nebrala, jak to mohl nekdo udelat...  

Ale jinak se mi ted spis vratilo to okouzleni, to bylo fakt jak zjeveni z vesmiru... a ja s ni sedela v lavici a mohla mackat ty cudliky...

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 18:49

Pavlena Já si to úplně živě dovedu představit!!! Ale ten konec je teda hnusnej!!! Kdyby si ho aspoň ten zloděj nechal....:-(

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 18:52

Garfie No nevim, ona tehdy byla docela

rada, ze ho ma zpet, no matter kde byl...

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 18:58

Pavlena  Tak to pak jo!

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 19:03

Pavlena a fungoval?

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 19:04

Pavlena já měla taky nějakej takovej penál! Úplně jsem na něj zapomněla. Růžovej s nějakým zajíčkem, s tlačítkem na otevření, přihrádkama, ale už nevím, jestli měl i obsah. Pamatuju si jen růžovou voňavou gumu.