Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 11:10

Děkuji všem

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 11:34

711990 ja se takto stydela 2x - pokazde jsem podepisovala a planovala tehotna. Na tom samem miste jen jina oddeleni. Tede to ceka znova - rozbeh pokazila korona, tak to beru za vycerpane

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 11:42

Rhaenys Tlapkam a moc drzim palce

Take to sprostredkovane prozivam s nejlepsi kamaradkou a vzdy kdyz mam nejakou materskou krizi a zacnu se litovat nebo si moc stezovat, se rychle zabrzdim a reknu si ze mam byt za co vdecna... 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 11:51

Jos jezis to ja vim! Naopak bych v zivote nikomu neradila "nemysli na to, ono to prijde". Prave proto pisu, ze jakkoliv je to super scenar, fakt se to neda zaridit. 

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 12:04

Rhaenys a IVF nemuzete zkusit? Ono taky muze trvat dost dlouho, nez pres ruzna vysetreni a pripadnou lecbu vubec dojde na to vlozeni. Jestli nechces ztracet cas, asi bych nevahala. Ale chce to vybrat dobre centrum, nasi mladi ztratili skoro rok casu nekde, kde jim naslibovali hory doly a nic z toho.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 12:30

Já to opravdu nikomu neberu, pokud se tak rozhodne, ale já pocitově dítě přes IVF asi nechci. Myslím, nebo spíš vím, že na tohle nemám. 

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 12:37

Rhaenys já taky říkala, že do IVF nejdu, nicméně jsme do jednoho CAR šli s tím, že zkusíme aspoň takový ten první krok, nevím, jak se to správně nazývá, říkám tomu inseminace. Vlastně jen mechanická pomoc. A nedošlo ani k tomu, protože jsem otěhotněla hned po testu průchodnosti vejcovodů. Primář říkal, že se s tím setkal už víckrát v podobných případech, kdy jsou oba zdraví a bez problému. Prostě je tam špunt ;) Takže bych zkusila aspoň podstoupit tohle.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 12:59

Děkuji všem za reakce. Já jsem si jistá, že dokážu být velmi šťastná i bez dětí, jsem po boku toho pravého muže a jsem v životě s ním velmi šťastná, šťastnější každý den víc a víc. 

Přesto, že dítě velmi chci, nejsem ochotná kvůli tomu podstoupit všechno, prostě to tak mám, ikdyž to možná zní divně. Stejně mě to i tak prostě mrzí, no. Obzvlášť, když je blbej den a bolí mě břicho ...

Nějak to dopadne, a třeba dobře.

Děkuji

Offline Zuzuli
3803 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 13:01

Rhaenys ja dvakrat potratila, po druhem potratu si dala devet mesicu pauzu, ze o diteti nechci ani slyset a po nic jsem se teda objednala do centra asistovane reprodukce, protoze jsem mela silene rozhozeny cyklus a nechtela jsem potratit znovu, at teda vymyslime nejaky plan, udelaji mi hormonalni profil... Na prvni konzultaci jsem tam sla uz tehotna, par dni po ni jsem mela pozitivni test. Smali jsme se, ze jim vylepsujem statistiku, stacilo se objednat. Ale vazne. Car neni jen IVF, ale je dobre se nechat vysetrit a treba se najde nejaky snadno resitelny problem, treba jen medikaci. A me pomohlo i vedomi, ze ted nic neresim, budou resit za me. 

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 13:05

Rhaenys vyšetřit se určitě nech. Jednak budeš vědět, na čem jsi a jak píše Pinot Noir někdy stačí málo: moje kolegyně dostala jenom nějaké kortikoidy, pri byli oba v pořádku, jenom oba měla nějaké protilátky. 

Někdy je ta pomoc relativně snadná, ale je potřeba. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 13:08

Rhaenys drzim palce! Hlavne ze mas skveleho muze a jste spolu stastny!

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 13:13

Rhaenys ja to chapu, on je to docela nervak, mela jsem to z prvni ruky v primem prenosu. Ale tam ta touha byla tak silna, ze do toho sli, jinak by dite nebylo. A vysledek fakt stal za to

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 13:28

nepoznáte niekto takú hračku, ako laserové lúče v James Bond to vyzerá, a deti pod to maju podliezať a preliezať a nesmú sa dostat do toho lúča? Niekde som to zazrela v reklame a prišlo mi to super vec na zimu

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 13:34

olivieraa ono se to používá v jedné tv soutezi pro děti. Až najdeš dej vědět, ty moje by to možná taky uzily, ja teď nasla jenom provázky za úplně šílenou cenu. 

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 13:57

Rhaenys takze ani nevis, jestli je problem na tvoji strane

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 16:12

continuity aha fakt to su len provázky volá sa to chrono bomb, za pouhých 40E...to si asi natahame aj doma z nejakého motúza :D v tej reklame to vyzeralo ako svetelné lúče

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 16:43

olivieraa provazek a na nej rolnicku

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 16:44

Rhaenys my na prvni cekali rok a pul, a bylo to k nepreckani, takze tlapkam. Kamaradka otehotnela kdyz dala vypoved a meli naplanovanou cestu kolem sveta...taky neodleteli no:D

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 16:50

olivieraa áááá, tak to mal samozrejme aj náš tajný agent, ešte to má niekde v izbe zašité. Ma išlo mignúť, zašnúroval si tým celú izbu a nedalo sa tam poriadne prechádzať, čo JEMU nijako nevadilo, ale samozrejme sa tam nedalo ani upratať...a odmietal to zvesiť.

Ono to okrem toho, že sú to šnúry totiž aj vydáva zvuk, keď o nejakú tú šnúru zavadíš.

Akože, vrrr, ale ako si mi to pripomenula, tak normálne rozmýšľam, že to teraz vyhrabem, ako sú doma, nech majú trochu viac pohybu...

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 01. listopadu 2020 17:27

slniecko rasaNori dobrý nápad s rolničkou :D a ano práve že teraz hocijaký pohyb dobrý...dnes už nemám silu, zajtra skusime :D