žluťásek tyhlety blikaci boty sou moje smrt
to ma Tonacek smulu a bude mi navzdy vycitat ze je nemel
Vše o těhotenství a dětech
711990 a já je koupila schválně! Aby byl na podzim v šeru vidět. Blikaj decentně, je to fajn. Ještě to přehodnoť ![]()
žluťásek Jo, tak u nas tyhle boty nikdo nema a druhak dcera je po sambovi a chce jen podedeny. I o novych vecech musim rikat, ze jsou po bratrancich a sestrenich.
žluťásek ja mam tem druh epilepticky migreny, kterou zpusobujou blikavy svetla. Pokazdy, kdyz to vidim, mam chut to tem detem servat z nozicek a zahodit hodne daleko:D
Mrakoplas Tak s vyzranim spajzu bych nemela problem. Ja si dnes koupila pekne mango a rikam si, ze bych si udelala salat s krevetami. Jenze tohle vareni jen pro dospele nema smysl, neni cas, neni kdy si to vklidu snist. Proste gastronomicky jsme sli hodne dolu, takze si koupim dve cokorolky a sezeru je v aute asi tak za 15 vterin
žluťásek panebože, to mi vůbec nedošlo, že když mu koupím blikací holinky, že od teď už musí všechny blikat
Má smůlu chlapec, všechny další (i předchozí) čísla už čekají poděděné v krabicích, tyhle jediné jsme neměli.
Karja ja ti rozumiem! A tiež si vždy dačo kúpim, čo zozeriem ešte v aute ![]()
711990 au, tak to je zlý. Syn si teď oblíbil světýlka na kolo a chce je taky nechat blikat, ale z toho mám teda mžitky i já.
Z ničeho nic se rozhodl, že chce jezdit na firstbiku a sednul a jel. Z nuly na sto, najednou sviští jak drak, musela jsem za ním běžet. Sice o rok později než jiný děti, ale zvládnul to taky ![]()
Karja užij si výlet. Já jsem onehdá, než zavřeli obchody, šla v době jejich koupání vrátit bundu do pepca;) Taky jsme si to dost užila a to jsem si koupila jenom ponožky:) Teď už mi zbyly jen výlety do drogerie, ale ten minulý vyzobal muž, byl autem v práci.
žluťásek no mne staci, ze mu obcas davam celovku na hrani. Blikacku bych nedala:D To je uzasny, malej cyklista![]()
žluťásek jo, světýlka na kole máme taky a taky je miluje. Jakmile je trošku šero, stačí i zataženo, už hlásí Mami je tma, musím svítit! Blikání si ale neoblíbil, normálně svítí. Vůbec teď dbá na bezpečnost, z kočárku mi sebral takové ty odrazkové náramky a chce je nosit na bundě ven.
Evaeva já jsem koupila loni reflexní kšandy, to je perfektní věc.

žluťásek no vidíš, já mám někde taky něco takového. Ale vzhledem k opatřením skoro nikam nechodíme, natož za tmy. Někdy nepřejdeme ani jednu silnici nebo třeba jen jednu, tak to zatím asi nebude potřeba.
Ha, minulý týden dcera usnula v autě, tak tam s ní manžel zůstal a já jsem taky nakupovala sama a jak jsem si to užívala! 125 euro mně to stálo!! ![]()
(Šla jsem pro víno, rybu, okurku a omalovánky...)
Evaeva my bydlíme v místě, kde je dost provoz, tak jsem docela opatrná. Loni jsem to synovi dávala skoro celou zimu. Má reflexní proužky na bundě, ale takhle je vidět mnohem líp. Navíc ho za to můžu lapnout, když jdeme přes silnici :)
Koupila jsem to i muži na kolo, jezdí z práce na kole za tmy. Jezdil ![]()
žluťásek díky, kelímek pořídím ![]()
Pinot Noir Vem jich rovnou víc. Máme jeden a jak se musí pořád sundávat vicko a vyměňovat voda, ocenila bych i dva tři, na vymyvani ruznych barev. Ale nikdy si na to nevzpomenu, když jdu kolem papírnictví nebo objednávám z eshopu
žluťásek no my zas toho tolik nevytvoříme, Ríša používá zásadně jen černou, vykrouží dvě tři tornáda a na týden je od barev klid ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí