Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 02. listopadu 2020 23:57

Pinot Noir v tom případě jeden bude až až

Syn dneska objevil šuplík se všemi časopisy, co jsem mu kdy nakoupila. Hodinu v tom ležel a blaženě se přehraboval. Skvělý, že jsem je ještě nevyházela. Zima bude dlouhá. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 00:03

Dnes otvorili našu škôlku po rekonštrukcii. Syn mal dentálnu hygienu, takže sa mu nástup oddialil, plus ešte ho čaká zubárka budúci týždeň, tak aby v tej škôlke neochorel, zatiaľ nejde. A čo myslíte, po informácií, že škôlka je už otvorená, začal kychat a soplit? No jasné! Naposledy bol chorý v januári. A ešte ani znova nenastúpil a už čosi má!

A mala som dnes čas pre seba tiež! Po dentálnej hygiene som ho vyložila u našich a mohla som ísť po otcove výsledky do nemocnice,na cintorín a do Lidla! Ale cez to mrholenie, nonstop zahmlené okuliare a náš prepchaty mini Lidl som si to ani až tak neužila

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 07:17

letfenixa no ja som si išla takto sama postáť do radu na testovanie. Kukala som z okna, a keď tam bolo najviac ľudí, išla som sa tam postaviť. Počúvala som audioknihu a relaxovala. To boli krásne dve hodinky

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 07:54
Reakce na betsey:

Kukala som z okna, a keď tam bolo najviac ľudí, išla som sa tam postaviť. 

dokonalé! A já ti rozumím, vážně moc. Ze zoufalství jsem začala běhat, už jsem to za měsíc zvládla 5x  (ale byla jsem teda týden nemocná a potřebuji, aby byl muž doma, což se dosud moc nedělo). Ta možnost zabouchnout vrátka a vyrazit sama do lesa či do polí, ach...

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 08:05
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 08:20

betsey to je super!

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 08:25

Karja zrani tatranek nekde v koute a pod rouskou tmy pamatuju :)) a jak se stejne vzdycky v tu chvili nekdo zhmotnil vedle. Blba zprava, ze to zhmotnovani je neprejde nikdy! Ani kdyz je jim 30...

casu pro sebe se teda furt jeste nemuzu nabazit :)

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 08:39

moora jakej čas pro sebe? hybaj krmit hladové zobáky a čumáky !

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 08:45
Reakce na betsey:

letfenixa no ja som si išla takto sama postáť do radu na testovanie. Kukala som z okna, a keď tam bolo najviac ľudí, išla som sa tam postaviť. Počúvala som audioknihu a relaxovala. To boli krásne dve hodinky

​Toto ... To myslím absolutně nejvíc vystihuje frustraci matek

Jinak u nás dobrý. Jak je korona, tak má sambo mnohem víc času. Sice nemůžu nikam pořádně jít, ale tak i dočíst v klidu knížku nebo uklidit, je slast.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 09:06

MP Meri moja má teraz akési nespacie obdobie, večer zaspí o deviatej, ráno je hore už 5:15 a cez deň spí tak hodinu a štvrť, tak teraz nemám veľa času na seba, tak využívam, čo sa dá :-)

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 09:17

betsey ja som stála 2,5 hodiny, knihu som dočítala po hodine (blbý výber) a malý na mňa volal a mával mi z balkóna

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 10:01

MP Meri 

A jak to vaše (jeho) podnikání? Vzpomněla jsem párkrát na vás, jak se to tu na jaře probíralo v diskusi Podpora za časů korony. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 10:24

Ginevra Je to zvláštní. Situace je horší, než na jaře. Rezervy se rozplynuly, lidí chodí ještě méně, tržby šly ještě víc dolů ... a přesto je to psychicky jiné. Už to není ta panika, jako v březnu, už je to já nevím, taková rezignace? Ta solidarita, co tu byla napříč společností, to už zmizelo, je to poznat i tady, ani to vlákno už není aktiví (to je jen konstatování). Ta krize už dolehla skoro na všechny různým způsobem a každej má starost primárně sám o sebe, na nějaké zachraň hospodu a podporu malých podniků není čas, energie, chuť. Na jednu stranu je to úleva, jsme doma v klidu, už žádné večerní počítání rozpočtových výhledů, optimalizace nákladů apod. Na druhou stranu je to smutný ... Prostě jsme ve fázi, kdy jenom čekáme, až nastane něco jako konec epidemie a budeme moct sečíst ztráty ... a pak se uvidí, no. 

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 12:01

MP Meri 

Je to fakt, taky cítím, že je ta atmosféra ve společnosti jiná. Tak držím palce (vlastně nám všem). 

Online marieu
5155 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 12:10

Dneska jdu s dotazem- nemáte prosím tipy na pěkné a kvalitní adventní kalendáře pro děti? Nemyslím designové záležitosti typu šuplíčky nebo kapsičky + vymysli super obsah 24x sám. Buď dobrá čokoláda, nebo nějaké pěkné maličkosti... zatím jsme to nekupovali a chci předběhnout kamarádku, která nám to zabije kinder hrůzou nebo tak něčím. Děkuju předem moc hezky!

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 12:20

marieu

A co ma vase malicke rado? Existuji lentilkove kalendare, žele jojo kalendare, klasicke s cokoladickami, hezke mivaji v delmartu. u kamaradek jsem videla i play doh a lego kalendar, ale to mi tenkrat neprislo pro nase dost male dite moc dobre. Uprimne, loni se mi nechtelo s bubnem nikde behat a honit se za kvalitni cokoladou a koupila last minute na pokladne v lidlu za 19 kc. A syn mel radost i tak. Ty cokolady jsou tak malicke, ze to je dost jedno. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 12:20

marieu nase deti jedine Lego ale to asi nechces.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 12:34

Candance jé, lego adventní kalendář, to taky existuje?

Já sem asi přestanu chodit. Kvůli Potrefenáhusa utrácím za lyofilizované ovoce, kvůli Pinot Noir za kytky, žluťásek se stará o utrácení za výtvarné potřeby a knihy... na koho jsem zapomněla?

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 12:38

Mohučanka Kde jsi doteď žila? Lego adventní lalendáře jsou boží, mají různě tématické (SW, HP, Lego friends...)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 12:39

Mohučanka lego jo, ale lego Duplo ne