Pinot Noir v tom případě jeden bude až až ![]()
Syn dneska objevil šuplík se všemi časopisy, co jsem mu kdy nakoupila. Hodinu v tom ležel a blaženě se přehraboval. Skvělý, že jsem je ještě nevyházela. Zima bude dlouhá.
Pinot Noir v tom případě jeden bude až až ![]()
Syn dneska objevil šuplík se všemi časopisy, co jsem mu kdy nakoupila. Hodinu v tom ležel a blaženě se přehraboval. Skvělý, že jsem je ještě nevyházela. Zima bude dlouhá.
Dnes otvorili našu škôlku po rekonštrukcii. Syn mal dentálnu hygienu, takže sa mu nástup oddialil, plus ešte ho čaká zubárka budúci týždeň, tak aby v tej škôlke neochorel, zatiaľ nejde. A čo myslíte, po informácií, že škôlka je už otvorená, začal kychat a soplit? No jasné! Naposledy bol chorý v januári. A ešte ani znova nenastúpil a už čosi má!
A mala som dnes čas pre seba tiež! Po dentálnej hygiene som ho vyložila u našich a mohla som ísť po otcove výsledky do nemocnice,na cintorín a do Lidla! Ale cez to mrholenie, nonstop zahmlené okuliare a náš prepchaty mini Lidl som si to ani až tak neužila ![]()
letfenixa no ja som si išla takto sama postáť do radu na testovanie. Kukala som z okna, a keď tam bolo najviac ľudí, išla som sa tam postaviť. Počúvala som audioknihu a relaxovala. To boli krásne dve hodinky ![]()
Kukala som z okna, a keď tam bolo najviac ľudí, išla som sa tam postaviť.
dokonalé! A já ti rozumím, vážně moc. Ze zoufalství jsem začala běhat, už jsem to za měsíc zvládla 5x
(ale byla jsem teda týden nemocná a potřebuji, aby byl muž doma, což se dosud moc nedělo). Ta možnost zabouchnout vrátka a vyrazit sama do lesa či do polí, ach...
betsey
to je super!
Karja zrani tatranek nekde v koute a pod rouskou tmy pamatuju :)) a jak se stejne vzdycky v tu chvili nekdo zhmotnil vedle. Blba zprava, ze to zhmotnovani je neprejde nikdy! Ani kdyz je jim 30...
casu pro sebe se teda furt jeste nemuzu nabazit :)
moora jakej čas pro sebe? hybaj krmit hladové zobáky a čumáky ! ![]()
letfenixa no ja som si išla takto sama postáť do radu na testovanie. Kukala som z okna, a keď tam bolo najviac ľudí, išla som sa tam postaviť. Počúvala som audioknihu a relaxovala. To boli krásne dve hodinky
Toto ...
To myslím absolutně nejvíc vystihuje frustraci matek ![]()
Jinak u nás dobrý. Jak je korona, tak má sambo mnohem víc času. Sice nemůžu nikam pořádně jít, ale tak i dočíst v klidu knížku nebo uklidit, je slast.
MP Meri moja má teraz akési nespacie obdobie, večer zaspí o deviatej, ráno je hore už 5:15 a cez deň spí tak hodinu a štvrť, tak teraz nemám veľa času na seba, tak využívam, čo sa dá :-)
betsey ja som stála 2,5 hodiny, knihu som dočítala po hodine (blbý výber) a malý na mňa volal a mával mi z balkóna
A jak to vaše (jeho) podnikání? Vzpomněla jsem párkrát na vás, jak se to tu na jaře probíralo v diskusi Podpora za časů korony.
Ginevra Je to zvláštní. Situace je horší, než na jaře. Rezervy se rozplynuly, lidí chodí ještě méně, tržby šly ještě víc dolů ... a přesto je to psychicky jiné. Už to není ta panika, jako v březnu, už je to já nevím, taková rezignace? Ta solidarita, co tu byla napříč společností, to už zmizelo, je to poznat i tady, ani to vlákno už není aktiví (to je jen konstatování). Ta krize už dolehla skoro na všechny různým způsobem a každej má starost primárně sám o sebe, na nějaké zachraň hospodu a podporu malých podniků není čas, energie, chuť. Na jednu stranu je to úleva, jsme doma v klidu, už žádné večerní počítání rozpočtových výhledů, optimalizace nákladů apod. Na druhou stranu je to smutný ... Prostě jsme ve fázi, kdy jenom čekáme, až nastane něco jako konec epidemie a budeme moct sečíst ztráty ... a pak se uvidí, no.
Je to fakt, taky cítím, že je ta atmosféra ve společnosti jiná. Tak držím palce (vlastně nám všem).
Dneska jdu s dotazem- nemáte prosím tipy na pěkné a kvalitní adventní kalendáře pro děti? Nemyslím designové záležitosti typu šuplíčky nebo kapsičky + vymysli super obsah 24x sám. Buď dobrá čokoláda, nebo nějaké pěkné maličkosti... zatím jsme to nekupovali a chci předběhnout kamarádku, která nám to zabije kinder hrůzou nebo tak něčím. Děkuju předem moc hezky!
A co ma vase malicke rado? Existuji lentilkove kalendare, žele jojo kalendare, klasicke s cokoladickami, hezke mivaji v delmartu. u kamaradek jsem videla i play doh a lego kalendar, ale to mi tenkrat neprislo pro nase dost male dite moc dobre. Uprimne, loni se mi nechtelo s bubnem nikde behat a honit se za kvalitni cokoladou a koupila last minute na pokladne v lidlu za 19 kc
. A syn mel radost i tak. Ty cokolady jsou tak malicke, ze to je dost jedno.
marieu nase deti jedine Lego ale to asi nechces.
Candance jé, lego adventní kalendář, to taky existuje?
Já sem asi přestanu chodit. Kvůli Potrefenáhusa utrácím za lyofilizované ovoce, kvůli Pinot Noir za kytky, žluťásek se stará o utrácení za výtvarné potřeby a knihy...
na koho jsem zapomněla?
Mohučanka Kde jsi doteď žila?
Lego adventní lalendáře jsou boží, mají různě tématické (SW, HP, Lego friends...)
Mohučanka lego jo, ale lego Duplo ne![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.