Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 20:53

Rosťa asi prochází prvním obdobím vzdoru SSlovo ne je u nás teď velmi oblíbené, dokonce má tři stupně: ne, nene a NENENE!

Ale jinak je děsně vtipný. Dnes po mě chtěl sundat motorku (odrážedlo), tak mu říkám, že je špinavé zvenku. A on se otočil, utíkal do koupelny a ukazoval na vanu, že mu ji mám teda umýt, že jo. Venku jsme na workoutovém hřišti potkali sousedovic děti, jak tam cvičily, tak se k nim připojil a když dřepovaly, tak dřepoval s nima. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 20:53

Len blahopreju! 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 21:48

Len 

Gratuluju, moc roztomilej prcík to je!

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 21:49

Len Myrtila Gratuluju velice!

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 21:54

Len Gratuluju, je krásnej :-).

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 22:04

Včera jsem byla pogratulovat mladému pánovi k narozeninám... strašný datum - strašný, mít tak starý děti

Ale o to nic, hlavně jsem konečně poznala výhody dvojčat. Ty mizerové se zabavěj spolu, byť nějakou zločinností... zavíraj se v ložnici, kam v tu dobu neradno vstupovat (no kdo by to dělal když je od nich na chvíli pokoj, muhehe). Akorát měli snahu mě do tý zločinnosti zapojit - vytváření skákací hory z peřin apod., přičemž trvali na asistenci při skoku... poté hledání jednotlivce zavrtanýho pod ní... a korunovali to snahou o honičku přes celej kvartýr: Že mě nechytíš! No samozřejmě jsem jim musela ukázat, že je chytim kdy si vzpomenu, pročež jsem se domů doplazila po čtyřech a léčím se z toho ještě dneska.

Rodiče si mezitím v klidu vypili kávu a nerušeně poklábosili, a skoro to vypadalo že je mrzí že už odcházím

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 22:11

barbucha moja obľúbená hra s deťmi je vankúšova vojna, lebo pri tom môžem ležať na posteli a len chytám a hádžem vankúše zatiaľ čo oni po nej skáču a jašia sa. A ešte som za super maminku! 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 22:20

Mrakoplas 

Ukládám si vankúšovu vojnu do zápisníku! Vleže to beru! 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 22:27

Garfie Myrtila Uchovám si to v paměti, až mě bude něčím vytáčet. Ale já jsem mu jako správná moderní matka dala na vybranou (ještě jsem měla v záloze datum tchánových narozenin) a vybral si.

Myrtila Taky moc blahopřeju! Jdu si najít příspěvek, tak daleko jsem se ješte v diskuzi nedostala.

Všem moc děkuju za gratulace!

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 22:29

Len 

Akorát mě vždycky štve to tajemno kolem jména

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 22:31

Mrakoplas No my hrajeme na schovku a zatim to dcera moc nechape a vybiha z ukrytu. Takze ja jen sedim a pocitam. Toho, kdo ji to vysvetli pekne vytrestam!

barbucha Takove navstevy jsou nejlepsi, ale nam nikdo takovej nechodi aby zabavil sam deti (a bezpecne).

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 22:33
Reakce na Mohučanka:

Len dcera byla taky miminko pohodář po nás, později se ukázalo, že zdědila i jiné vlastnosti - tvrdohlavost a svéhlavost. Já se na ní nemůžu zlobit, úplně v ní vidím sebe.

Ovšem miminko pohodář je nej

​To je mi úplně jasný, jak to dopadne, zmíněný vlastnosti mám totiž taky. Ale to se snad projeví trochu později, teď si užívám, že mě nechá jakžtakž vyspat.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 22:37

Len gratuluju k chlapečkovi!

pojďte už mít po těch vzorných chlapečcích někdo uřvanou holčičku, ať v tom s Karja a rasaNori nejsme samy!

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 22:38

Karja 

No, bezpečně... asi třistakrát samozřejmě upadli (a řvali) a asi třistakrát jsem je vyděsila že jsem je fakt dostihla a zmučila (a řvali) ale jinak pohoda! rodiče nehnuli brvou

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 22:41
Reakce na Potrefenáhusa:

pojďte už mít po těch vzorných chlapečcích někdo uřvanou holčičku, ať v tom s Karja a rasaNori nejsme samy!

​A chceš uřvanýho chlapečka a zle bonzáckou holčičku?

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 22:43
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 22:49

Potrefenáhusa  tak to teda doufám, že teď nejsem na řadě já  

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 22:51

Karja . Vidíš ja sa snažím schovať tak, aby ma aspoň 5 minut nenašli a darmo! A keď sa má starší schovať, tak mi povie "maminka ty pocitaj a ja sa schovam za záves/hocičo .Este.to.tiez.nepobera.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 22:55

MPLee já si nestěžuju, vona je boží, ale někdy je to řekneme narocny, a pomuze, ze v tom člověk není sám 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 22:56

Mrakoplas ještě doporučuju hru hoří, hoří, přihořívá! Danou věc schovávat podle trpělivosti dítěte. Syn moc nechápe ty pokyny, takže vždycky hledá tam, kde ta věc byla naposledy a pak se tak potlouká po pokoji:)

Schovku kazí dětem na hřišti, běhá za nima a tím je prozradí:)