Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 23:00

Potrefenáhusa Já prý byla jako mimino ultra satan, takže počítám s nejhorším. Jen to teda může bylt jak uřvaná holčička, tak uřvaný chlapeček

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 23:24

Len Krásný miminko, gratuluju

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 00:09

Evaeva jee vidíš horí sme už raz skúšali ale úplne bol chudák mimo, skúsim to zase.  Edit. U nás sa to hra "teplo, teplejšie, horí". :)

Inak kto má tip na nejaké slovné hry na zabitie času pri čakaní? Syn sa vie super zabaviť keď hráme hru, že keď poviem v slede slov určite slovo(vopred dohodnuté), tak zatlieska. Alebo keď ma vymenovať veci určitej farby alebo vlastnosti.. hodilo by sa dačo ďalšie takto jednoduché, ja nemám fantáziu.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 00:45

Mrakoplas můj syn zbožňuje, když vymyšlíme jen blbosti a srandovní slovní spojení, toho se nemůže nabažit a jak začneme, nemá to konce.

Začnu třeba cupity kvák a on se hned přidá a jedeme řetěz blbostí: křupy haf, klepy cuc, hamty prásk, mňauky bum...

A ještě mě napadá nějaká variace na přijela teticka z Číny, jestli to znáš. Že tvoříte řetězec slov, kdy vždy zopakujete předchozí ve správném pořadí a přidáte jedno nové. Ale nevím, jestli na to ještě není malý. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 00:52

žluťásek na to prvé nemám fantáziu a druhé skúsim, vďaka.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 00:59

Mrakoplas ještě mě napadá, že často mu dávám takovy jako mini hádanky. Jsem zvíře, mám čtyři nohy, růžovou barvu a zakrouceny ocásek, kdo jsem?

Nebo vypravím známou pohádku a schválně tam začnu do toho říkat blbosti. Karkulka nosila zelenou čepičku, potkala v lese lišku, šla za myslivcem na návštěvu. On to opravuje a baví se taky dobře. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 04:20

MPLee Ale hele, moje holky jsou fakt sikovny, jen hrozne rvou a je to s nima o nervy, ale maji hrozne moc jinych kladu;-). Treba ta starsi umi perfektne mluvit, a je hrozne vtipna, a musim zatukat tisikrat, ony vubec nebyvaji nemocne, doufam, ze jim to vydrzi. Ale jsou hrozne urvane, ale my jsme urvana cela rodina a sambo ma velice vyrazny hlas, takze co, muzem si za to sami. A ja na ten rev neumim vubec reagovat, protoze je fakt desnej a clovek ho chce eliminovat co nejdriv, obcas kdyz si daj souboj a rvou obe dve zaraz a jeste chtej obe dve pochovat, boze, fakt to je na odvoz do blazince:-D:-D. Sambo je z toho treba uplne zralej na prasky na nervy, jak je ted furt doma, zatim pije furt nejaky caje, ale rekla bych, ze to vubec nezabira, ten uz je uplne nervove nacnutej:-D. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 04:27

No, ale ted jsem prisla na bezvadnou vec, kdyz obe rvou a jsou zacykleny, ze se na obe sapou, tak je resenim vpustit domu kocku. Jen nevim, zda mi to to nebohe zvire odpusti, ona ten jekot taky moc nedava, hlavne pred tou malou zdrha, a to i kdyz vydava zvuky nadsenj:-D. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 05:49

Karja synova predstava schovavacky je, že nám povue, kam sa máme ísť schovať

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 06:40

letfenixa takto hraje i Ríša. Tatínku, ty se schováš za věšák a já tě najdu

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 06:40

Karja prosím te a jak ta kočka funguje?!!! U nás je nakýblovaná furt a nevadí ji ani, když se jí dítě chytá 

jinak přesně jak píšeš, dítě skvělý a vtipný, jen ten řev  

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 07:02

Karja u nas uz odchazim ja se vydychat ven, protoze bych je nejradsi roztrhla kdyz zacnou jecet nebo se hadat.

Ostrouhala jsem vcera starsi pastelky a dite tu uz pul hodiny brble ze je nechtela mit ostrouhane

A vcera jsem stravila 7 hodin za volantem, z toho prvnich a poslednch 20 minut s detma, a byla to takova pohoda, nebylo to po dalnici a bylo krasne:D

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 07:29

Mrakoplas tady se hraje ztratil čáp čepičku, měla barvu barvičku...  a řekne se barva a deti se maji dotknout čehokoliv, co ma tu barvu. 

Nebo Kuba řekl: a za tím jde pokyn: sedni si, nebo dej pravou ruku na levé ucho - to muzes dobře přizpůsobovat věku. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 07:47

Len jeej, gratulujem, krásný chlapček

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 07:51

Tak nákrčník sme ráno našli, ale dieťa už opäť nechce chodiť do škôlky, ach jo

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 07:51

letfenixatakto som našla v synovej skrinke čiapku iného dievčatka, ktorú už dva či tri dni hľadali. Nejak sa zaplietla medzi jeho ostatné veci a prišlo sa na to, až keď som to brala na konci týždňa všetko domov oprať. Určite sa ešte nájde :)

Nevšimla som si, že sa už našiel.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 08:00

Myrtila a Len docitam se zpozdenim a moc gratuluju!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 08:00

letfenixa skús vydržať, u nás to trvalo cca 1,5 mesiaca kým si zvykol. Ak máš od učiteliek správu, že tam normálne funguje, naje sa a zapája sa do aktivít, tak sa to časom poddá. A u syna dosť pomáha, keď mu povie, že po neho prídem keď sa vyspinká a napapá, že potom sa budeme doma hrať s jeho hračkami.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 08:02

letfenixa asi si nemůžeš dovolit nechat ho jednou za čas jen tak doma, že? My to tak děláme, když se mu fakt nechce, a druhý den už jde zas s úsměvem. Vychází to tak jednou, dvakrát za 14 dní.

A taky se nám obvykle podaří z něj dostat pravý důvod, proč nechce (jednou tam cosi rozbil, jednou nechtěl, aby mu zpívali hodně štěstí zdraví, jednou ho nějaké dítě otravovalo při kakání...). Stačí mu to vysvětlit, slíbit, že to vyřešíme s učitelkou, poradit, jak se má zachovat příště. Přitom obvykle tvrdí, že tam nechce, protože se mu tam nelíbí, nemá školku rád, atd. Ale většinou je tam konkrétní důvod.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 08:07

Potrefenáhusa Karja  To já vůbec nerozporuju, že vaše holčičky jsou úžasné! Jen by se nám možná na poprvé hodilo dítě pro amatéry  Ale budeme vděční a šťastní i s uřvánkem uřcitě. Jen teda pes nás bude asi silně nenávidět.