MPLee ja uz tu myslim psala, mame australaka, a ja pokazde kdyz se nam narodila prvni, bylo to v prosinci, posilala muze z navstev v porodnici at za ni specha domu, protoze mrzlo a ona cekavala na zahrade. A kdyz si nas po 5 dnech vyzvedaval, tak ji vzal s sebou. A ja plna hormonu se s ni vitala, a ona ode me znechucene odvratila cenich a mesic se se mnou nebavila... Ta ty deti moc nemusi no![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir práveže môže ostať doma, kedy len chce, teda u našich, tento pondelok v škôlke nebol, takže teraz je tam tretí deň, ale vidím každý deň na ňom pokroky, keď je v kolektíve, a nechcem ho nechávať bez škôlky len tak, veď povinnosti máme všetci a s rôznymi ľuďmi sa stretávame všetci
konkrétny dôvod zatiaľ vždy bol, že chce byť stále so mnou
DrowRanger syn chodí po obede, takže mu hovorím, že prídem, keď sa napapa, na to mi povie, že to je za dlho
Minulý týždeň sa tam tešil, tento už nie, ja si teda myslím, že dôvodom je učiteľka, lebo oni sa striedajú, minulý týždeň doobeda tam hola taká veľmi milá a tento týždeň je druhá prísnejšia, ale aj na to si musí zvyknúť
MPLee my jsme taky amatéři! :-)
u nás měla Trnka falešnou březost, spustilo se ji i mliko...
rasaNori No my máme chrtíka a má hodně rád svůj klid, je to rozmazlenej jedináček. Má rád děti, který ještě nechodí, ale už z nich padaj křupky a piškoty. A pak tak od 8-10 let a víc, ty už si ho berou na klín a mazlí. Hodně nemá rád ty co piští, jsou hlasitý a rychle se pohybují. No, bude si muset zvyknout. A rodiče si pořídili štěně, bude veselo asi ![]()
Jo a chrtík mě okázale začíná ignorovat už teď. Byl zvyklý věčně vysedávat na klíně a už se tam s břichem neumí moc pohodlně srovnat, tak to vždycky zkusí, zle se na mě podivá a jde otravovat muže ![]()
MPLee tchýně má maltézáčka, který děti upřímně nesnáší. Ten jeho otrávený pohled, když přijedou vnoučata, nedej bože všechny čtyři:)
Potrefenáhusa Hmm, hele ta nase je mlada a nezvykla na deti, a je proste ziva, furt si hraje, tak se jim to vsem libi, krome ni no:-D
žluťásek continuity díky díky, ste super!
letfenixa skús sa jej opýtať ako funguje v týždni s ňou, pokiaľ tam vcelú dobu nepreplačče, zapája sa do aktivít, zje desiatu a obed, tak to nebude z jeho strany nejaké utrpenie. Ja mám už teraz pocit,m že syn len dáva najavo rozmrzelosť, že nemôže byť celý deň so mnou (on by strašne rád, fakt je na mne nalepený kedykoľvek môže) ale inak je tam spokojný a na deti sa teší.
Potrefenáhusa Karja To já vůbec nerozporuju, že vaše holčičky jsou úžasné! Jen by se nám možná na poprvé hodilo dítě pro amatéry
Ale budeme vděční a šťastní i s uřvánkem uřcitě. Jen teda pes nás bude asi silně nenávidět.
To rikam o nasem diteti, ze to je verze pro zacatecniky ![]()
No a pes to nesl nejdriv tezce, nekolik dni mimino uplne ignorovala, cele dny travila vzdycky v druhem patre domu, nez jsem byla zrovna s miminem, ke mne se priblizovala se stazenym ocasem, jako kdyby neco provedla. Po par dnech uz si i chodi lehnout za nami do stejne mistnosti, sem tam i za miminem na postel.
letfenixaMožná by pomohlo mu naplánovat volný den od školky napevno. Dcera má takhle volno ve středu, protože mi přišlo, že tři dny ve školce za sebou jsou na ni už dlouhé, ale jak se to takhle rozdělí, tak dobrý. A když je to naplánované napevno, tak ví, že smlouvání nepomůže, i když to teda občas zkouší :o)
Ja byla po porodu par tydnu u nasich i s nasim psem, takze tam byli dohromady 3 psi o celkove vaze cca 150 kg
. Ale retrivri i novofundlandak jsou rozene chuvy, jen pubertalni retrivr byl prvni dny trochu vyjukany a na dite se chodil divat jen z dalky a se stazenym ocasem. U nas zadne trucovani nenastalo, pes je zvykly, ze na prochazce potkavame chumly deti a za par minut na nem vsechny visi a on se tvari jako velky frajer
.
DruI premýšľala som aj nad tým, len u nás to závisí od lekárskych vyšetrení môjho otca, s ktorým musím chodiť ako doprovod vždy a mojej mamy, s ktorou niekedy
DrowRanger dnes sa jej spýtam
letfenixa souhlasím s DruI My tak nějak počítáme s tou středou, ale třeba včera šel, protože se v úterý při odchodu domluvil s učitelkou, že ráno s ním něco dokončí, ale pak je mi jasné, že ve čtvrtek přijde krize. Přišla a dnes je doma. Takže bych třeba podle těch vyšetření rovnou naplánovala volný den v týdnu. Však to nemusí být vždy tentýž.
letfenixa Tak co si s ním vždycky v neděli sednout a probrat společně týdení plán, včetně určení volného dne? Já mám pocit, že to ty děti líp zvládnou, když maj rozvrh daný:o)
letfenixa DruI jo, my máme ten magnetický kalendář od Lyonis, kupovala jsem ho loni pod stromeček. Dost jsem váhala, protože mi to přišlo docela drahé, ale je to skvělé. Kromě toho, že si vždycky večer ukážeme, kolikátého je, kolikátého bude, jaké je počasí, a co se bude tento den/týden dělat, tak se z těch magnetek dají stavět skvělé věže neboli dorty, přesunovat podle fantazie po tom rozvrhu, atd. Prostě pěkné magnetky.
Mohučanka ten Lyonis chci dceři pořídit už delší dobu, mám pocit, že také jí pomáhá, když ví nějaký plán či rozvrh. Jen mi do toho hodil vidle koronavirus, protože kroužky nyní neprobíhají, ve školce taky mají trochu jiný program oproti normálu, téměř s nikým se nepotkáváme... Počkám s tím do jara, v březnu bude mít narozeniny, tak snad bude do té doby situace stabilnější.
MPLee já už jsem to tu psala, ale jestli te pes sere nějakou činností, speciálně hlučnou, tak doporucuju zamakat, protože není nic horšího, než když ti někdo vedle spiciho mimina začne štěkat jako blázen
jinak já na ty zvířata neměla ty první týdny čas ani kapacitu, ale u nás je to hodně tím, ze jsou dva, Ruficka bych si ke kočáru nebo šátku vzala, s oběma se to nedá
Potrefenáhusa tak u nas ji leda poridit papucky. Mame vsude drevene podlahy a muz vstava v 5:40, ona vstane s nim, desne ho vita, jak kdyby se zrovna vratil ze severniho polu, trikrat preklape celou chodbu vcetne loznice, muz ji vyvenci, ona se nazere a jde si zase nahoru lehnout do pelechu. Takze kdyz harpyje nevzbudi vstavanim, tak navratem na pelech 100%.
A ne, vyhodit ji z loznice nechcem. Ma 10 roku, detma jsme ji prekopali zivot dost a jeste ji vyexpedovat od nas... Ale sere me timhle neuveritelne, pardon:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí