Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 14:17

Mě na vinted štvou takové ty velkoprodejkyně, co to dělají jako přivýdělek. To je mi teda jedno, pokud ty věci neberou někde v charitě. Ale když něco kupuju synovi, tak si řeknu, že se kouknu, co paní ještě prodává, když už platím poštovné. Čekám, že tam budou další věci po jejím synovi a místo toho je tam 300 věcí všech velikostí pro obě pohlaví.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 14:17

Gatita vidíš, na Zalando Lounge jsem jí nepotkala. Dvě mikiny jsem historicky kupovala přes fb marketplace a v pohodě. No a jinak jsem už několikrát objednávala přímo z reima.com ve výprodejích s 30-40% slevou. Holky to po sobě podědí a unisex kousky jsme posunuli synovci. Mají velkorysé velikosti, což se u našich holčiček, které rostou na horní hranici percentilovýho grafu celkem oplatí...

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 14:45
Reakce na marieu:

Mají velkorysé velikosti, což se u našich holčiček, které rostou na horní hranici percentilovýho grafu celkem oplatí...

moje 3,5 letá dcera s výškou kolem 100cm zahajuje druhou sezonu v zimní bundě Reima velikosti 86 ​

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 14:48

mnum mému synovi zase jsou loňské zimní boty! Tolik štěstí

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 14:48

Sairon @karja no nasla som takéto zimné bundy, len čo keď na polke nie je veľkosť. Všetky nám boli darované, tak lístky už poodstrihavali

PS: tá divná čierna vec na tej modrej fotke, to sa mi tam nejak priplietla spacia maska na oči, a nevšimla som si to

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 14:49

Taky prodávám i nové věci, tchýně nás dost zásobuje a často mimo náš vkus a taky to děcka nestačí unosit. Nebo mi třeba vyloženě letní věc padla velikostně do zimy:(

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 15:00

Pinot Noir pri tech cenach urcite  zrovna jsem ji vcera objednala zimni boty za 1800 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 15:00

betsey tomu říkám zásoba zimních bund  

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 15:06

Jinak k tématu uvádím, že ohledně dětského oblečení jedu taky takový lehce eko přístup, nějak se mi příčí ty hromady věcí. Naštěstí máme dva kluky, tak už jsem v tom kupovat staršímu drahé věci lehce polevila, když je tam ta šance, že to budou nosit oba. Jinak ale doteď má starší vždy základ oblečení poděděný z okolí nebo koupený ze sekáče. Jsem za to strašně ráda, že aspoň v něčem můžu planetě trošičku ulevit. Ovšem poslední tašku už mám vybalenu a od vel. 116 se asi budu muset vrhnout do světa vinted, na což se teda úplně netěším

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 15:07

Malenge a ani jednu som nekúpila

Karja ešte raz som to poriadne pozrela, a na tých dvoch spodných bundách a tej tmavoružovej nad tou adidasovou e uvedená veľkosť 3-4 roky, to je tuším 104, že? Tak ak chceš, nejakú z nich ti pošlem

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 15:21

betsey planeta ti dává velké

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 15:53

Karja Jo, takove ty burzy detskych veci v sokolovne apod. mi taky chybi. Dalo se to i s deckama, vybraly si nova odrazedla po 50 Kc a ja jim aspon mohla pomerit obleceni.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 16:10

betsey Ty kraaso! No ta modra ikterá ta ruzova vrchni vypadaji hrozne super! Ja ti ji zaplatim a postu, nestoji to moc ze Slovenska. Jednu vyber, asi je mi jedno jakoi, obe vyladaji skvele a teple. A hele nevadi ti to? Ze pujdes ted na postu ci zasilkovnu, neni to pro tebe drbacka navic?

Edit: Tak vis co, vyber ktera se ti zda z tech dvou vetsi, at mam jistotu, ze to bude mit i na konci zimy:-D:-D

A tvoje dcera ma jakou velikost? Myslela jsem, ze je mensi;-)

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 16:11

ziginka No ty burzy byly skvely, u nas byl teda hrozne naval, ale mne to nevadilo a fakt jsem koupila za 40, - bundu a tak. Kupovala jsem tam vsem detem z rodiny, prakticky co jsem videla peknyho, to jsem vzala, vzdy to nejakemu decku bylo:-D

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 17:03

Karja je menšia, momentálne má veľkosť 92, niečo 98. A teraz ako som skúšala tie bundy, zistila som, že jej je ešte dobrá aj 86

A nič mi neplat, čo si, všetky bundy sme dostali zadara. Zajtra doobeda ti napíšem ss a dohodneme všetky detaily

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 17:14

betsey No a nechces si ji teda radsi nechat do zasoby?

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 17:18

Karja mam taky pocit, že veľkosť na 3-4 roky tam ma štyri bundy, myslím ze si vystačí aj s troma keď ti jednu poslem

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 17:25

betsey Dobra! Fak si nech ty pekne. Kdyztak ji mas u nas:-D. Bundy vetsinou preziji nekolik deti, my mame taky dedene;-)

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 17:50

Nějakou dobu jsem tu teď nebyla a koukám, že přibyly desítky stran diskuzí a vůbec nevím, co se tu teď řeší. Jdu se pochlubit dalším z parfu miminek 2020. Chlapeček je boží a opravdu zlatý dítě.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 17:52

Len krasny, gratuluji  at mu ta pohodovost vydrzi!