Len Gratuluju! ![]()
A Sweet Potato Evaeva 711990 i dalším děkuju za tipy na hry. Něco vyberu. I když možná jsem zbytečně naivní a bude lepší překlepat prosinec s tím co máme, když od ledna nebude stejně čas ![]()
Len Gratuluju! ![]()
A Sweet Potato Evaeva 711990 i dalším děkuju za tipy na hry. Něco vyberu. I když možná jsem zbytečně naivní a bude lepší překlepat prosinec s tím co máme, když od ledna nebude stejně čas ![]()
Len Gratuluju k chlapeckovi! ![]()
A jeste jednou dekuji tem, co gratulovali nam ![]()
Len to je dítě jak z reklamy. ![]()
Gratuluji!
(Taky je možný, že si ho někdo omylem odnesl, zažila jsem tatínka, který fotil jedny boty po druhých a posílal fotky manželce, aby určila, které jsou jejich
)
to jsem myslela, že je Urban legend. Fakt si to viděla naživo? ![]()
Karja Děkujem! Ale jako váš leda vizuálně - normálně jsem mu řekla, kdy se má narodit a on to dodržel
; čekala jsem, že nechá matku trápit aspoň tejden po termínu.:)
Gratuluju, je krásnej!
A s tou promluvou k dítěti jsem to měla stejně :-) Přijela jsem do porodnice s odteklou plodovkou, prohlídli mě postupně tři různí doktoři (vzhledem k tomu, že jsem prohlásila, že první porod byl překotný a hodlám to tak udělat i podruhé), všichni mě uchlácholili, že se vůbec nic neděje, ať se jdu v klidu vyspat
(tvl chlapi) a že ráno mě vezmou na vyvolávačku! No tak to určitě....promluvila jsem k břichu a syn byl za hodinu na světě. ![]()
MPLee Nooo![]()
Mohučanka syn chodí po obede, čiže prvý, jedine že sa to niekam zaplietlo
Gratuluju, je krásnej!
A s tou promluvou k dítěti jsem to měla stejně :-) Přijela jsem do porodnice s odteklou plodovkou, prohlídli mě postupně tři různí doktoři (vzhledem k tomu, že jsem prohlásila, že první porod byl překotný a hodlám to tak udělat i podruhé), všichni mě uchlácholili, že se vůbec nic neděje, ať se jdu v klidu vyspat
(tvl chlapi) a že ráno mě vezmou na vyvolávačku! No tak to určitě....promluvila jsem k břichu a syn byl za hodinu na světě.
Taky jsem si u maleho objednala, kdy se ma narodit
Mela jsem jit na planovanou sekci ted v pondeli, no a minuly tyden jsem jedno odpoledne vyjadrila prani, ze uz bych to chtela mit za sebou, tak ze by se treba mohl rozmyslet driv, a i kdyz dle doktoru se jeste vubec nic nechystalo, tak v noci jsem zacala rodit
navic maly ma ted v rodnem liste mnohem hezci datum, ktere se navic vaze k dvema jinym rodinnym udalostem ![]()
continuity jo. Myslela jsem, že mne šálí zrak. Bylo to teda v oddělení dětské skupiny od 18 měsíců do dvou a půl. V druhém oddělení, školce, už si děti ty boty poznají samy. A dneska podobně - tatínek našel v přihrádce dvoje boty a prý: Tohle jsou tvoje boty. A tyhle? To jsou taky tvoje boty? Holčička asi dvouletá říkala jojojo ![]()
Len Tss, moje deti se narodily presne na termin! To oni vyckavaj, chvili o nich nevis a pak bum prask! Nacuraj ti to kuchynsky misky schvalne a tak:-D. Tak uvidis, kdy bude prvni rebelie:-D
Myrtila To je hezké
Občas když zlobí, tak si na to vzpomenu a má to u mě k dobru! ![]()
Len ten se vám teda povedl, je úplně překrásnej![]()
a mně tady dojetím zase kanou slzy...
Len gratuluju!
Gratuluju! Teď jde vlna hodných dětí, to je na dvojnásobnou gratulaci ![]()
Ze současné perspektivy radím hrát v prosinci jak o život. Pak se na to bude dobře vzpomínat ![]()
Teda, ženy, tady se tak daří, takové krásné zprávy. Velká Gratulace Len , ať jste zdraví!
Blahopřeji oběma novým matkám k hodným synkům, ať to tak vydrží i dál a ať se vám spolu daří!
dynda My hráli ještě v porodnici. Mezi kontrakcemi. Scrabble.
Sweet Potato a tvořila jsi samé nadávky? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.