Len krásny! Gratulujem!
Vše o těhotenství a dětech
Len Ten je nadhernej a taky vypada, jako kdyby byl nas! Hodne zdravi vam preju!
Len tyjo, další předčasný dárek. Blahopřeju, hodně zdraví oběma. Hodně mi připomíná prvorozeného syna, snad bude taky takový pohodář.
Karja Děkujem! Ale jako váš leda vizuálně - normálně jsem mu řekla, kdy se má narodit a on to dodržel
; čekala jsem, že nechá matku trápit aspoň tejden po termínu.:)
Len
zrovna jsem te chtela vyvolavat, jestli uz! Tak tfuj tfuj, at mu to vydrzi
Len gratuluji! Je krásný. Ať se máte dobře
Len fešák! Gratuluju ![]()
![]()
![]()
Evaeva 711990 MaeGandal Pinot Noir Mohučanka
Děkujeme! A pohodář bude, jestli je po nás.:)
Len gratuluju![]()
Sme dnes stratili najlepší nákrčník z outlast, prehľadali sme v škôlke celú šatňu, ale aj tak budem dúfať, že sa ešte objaví.
Len krásny, blahoželám ![]()
Len tak uz vim, po kom jsou ty nase hysterky:D malemu preju do zivota vse dobre![]()
Len gratulujem ![]()
![]()
!!!
letfenixa dcera včera ztratila ve školce čepici s jednorožcem z takových těch blyštivých obracecích placiček, mohl být růžový nebo stříbrný, takže velká tragédie...A dneska ráno jsem čepici našla, když jsem šmejdila v šatně. Určitě se ještě objeví!
(Taky je možný, že si ho někdo omylem odnesl, zažila jsem tatínka, který fotil jedny boty po druhých a posílal fotky manželce, aby určila, které jsou jejich ![]()
)
Len
Gratuluju!
Len dcera byla taky miminko pohodář po nás, později se ukázalo, že zdědila i jiné vlastnosti - tvrdohlavost a svéhlavost. Já se na ní nemůžu zlobit, úplně v ní vidím sebe.
Ovšem miminko pohodář je nej ![]()
Len ten je nádherný!
mmoc gratuluju a přeji jen samé štěstí a zdraví ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí