Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 14:01

JankaM ten se většinou hromadných akcí neúčastní :-) k diteti blíž jak na metr byl teda jenom parkrat, ale už se nebojí :-)

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 14:06

Potrefenáhusa chudák malej, odstrčenej 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 14:22

Keď som dnes išla po syna, akurát som vo vchodových dverách stretla učiteľku, a to bola vlastne úplne iná, zastupovala, tak som sa jej spýtala na syna, povedala, že keď ho ráno videla, ako mu krúti ústa, tak bola taká jemná, že keď si sadla na zem a volala deti, nech idú do kruhu, tak prišiel prvý, pozerala obrázok, čo večer kreslil (škôlku) a že bol úplne v pohode. Budem to brať tak, že je mu smutno ráno, ale počas doobedia to zvláda. Ten plánovací kalendár som vtedy pozerala, ale je fakt veľmi drahý, chcela som nejakú low cost verziu vymyslieť a zabudla na to, keď sme boli stále doma. Vopred mu môžem povedať plán iba na zajtra, lebo by sa zbytočne nervoval, že o tri dni idem s dedkom do Martina.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 14:27

letfenixa nechaj tomu ešte čas, prípadne učiteľkám daj na seba kontakt a nech ti napíšu alebo volajú ak by sa dialo niečo mimoriadne. Nám tie naše normálne povedali, aby sme syna chodili vyberať skôr, že zle znáša, keď idú deti domov pred ním a plače. Tak chodíme o 14:45 a super, bez plaču, väčšinou nadšene ukazuje čo tvorivé robili a zdraví detičky.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 14:43

DrowRanger je vtipné, že doma kreslí obrázky pre učiteľky do škôlky a pre mňa kreslí v škôlke

A našla som plánovací kalendár, ktorý celkom spĺňa moju predstavu

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 16:59

Len gratuluju, krásný chlapíček

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 17:02

Potrefenáhusa goliáš má co dělat venku, musí se otáčet aby tu smečku uživil myšma, to je jasný!

Offline Jimik
příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 17:43

Len Gratuluji ke krásnému a dochvilému chlapečkovi.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 17:58

jake mate zkusenosti s vahou miminka na ultrazvuku a vypoctama doktora cca dva mesice pred porodem?

Vyslo jim to nebo je to dost nepresne?

Dneska v c&a meli ty ponozky az od c.11....ale jeste,ze jste mi to cislo poradily bych tam zas stravila pul dne.

A pokud by nekdo potreboval tak tam maji nadherne zimni chlupate ,mekke overaly.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 17:58

Potrefenáhusa 

Ta fotka, to je jak fronta na Ježíška, akorát černá předběhla, že není vzadu.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 18:01

Zarinya Spatny,to je jak hadat z kristalove koule. Pokud nevysly nejake absolutne hranicni hodnoty, tak bych se tim nezabyvala;-). Rika se, ze rozdil je plus minus pul kila.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 18:02

Zarinya býva to dosť nepresné, takže ak im vychádza zle číslo, nech nestresuju . Mne aj doktorka povedala, že je to odhad. Plus mínus pol kila. Starší mal odhad tuším 3000 a za vyše týždňa sa narodil s 2600. 

Edit. Teda a dva mesiace pred pôrodom netuším. Tam to musí byť už fakt hrubý odhad, asi je skôr dôležitá dĺžka kostí atď.

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 18:03

Zarinya Dohady byly uplne mimo i z vysetreni tyden pred porodem. Oficialne se pocita s odchylkou tusim 10%?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 18:09

Inak keby sa dakomu hodilo, sestrice majú teraz zľavy na nosiče a šatky

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 18:17

Zarinya 

Může to být dost nepřesné. Jestli doktoři snachu neposlali na další vyšetření, neplašila bych. Mně ke konci druhého těhotenství měřili během týdne 4 doktoři. Dvakrát váha celkem v normě, dvakrát hodně málo. To hodně málo vyšlo při dvou měřeních za sebou, ale dvěma lidmi nezávisle na sobě, tak nevím, jestli nebylo miminko nějak divně natočený nebo natažený. Blízko k porodu to bývá až půl kila nepřesnost nahoru i dolů. Když teda pominu to druhý dítě, kde ty čísla hrozně lítaly a bylo jich hodně, tak ani nejde říct, o kolik se sekli, tak u prvního "uhodli" o půl kila míň než měl.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 18:20

Zarinya u mě se pokaždé trefili hodně přesně, u druhého dokonce i pohmatem, to teda bylo až před porodem. Ale jak píšou, je to spíš věštba, ta odchylka může být velká.

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 18:24

Zarinya Netrefili se presne o pul kila, cekalo se pres 4,5kg coz znamenalo planovanou sekci (pro me diky bohu tedy). Ale ty predpoklady me akorat znervoznily... Moc to nereste

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 18:24

dynda fronta Santovi na klín? 

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 18:28

Zarinya u mě se sekli o nějakých 600 g 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 18:31

Mrakoplas díky