Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:22

My se ted na prochazce potkali s kamarady, bezdetny par, co mel letos svatbu, sli jsme kousek spolu, my tlacili prazdny kocar a stridali se v neseni male, protoze v kacare natahovala. Uplne slysim, jak ti bezdetni, kdyz se odpojili, si rikali, ze oni svoje dite takhle nosit nebudou, ale pojede v tom kocarku jako my, kdyz jsme jeste pred malou odjizdeli z vikendu od detnych kamaradu a rikali si, ze nase dite rozhodne bude spat v postylce a bude rozhodne chodit spat pred jedenactou a doma nebudeme mit takovy neporadek

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:23

Zuzuli Nezapomeň na bezchybné chození na nočník od jednoho roka věku

Jinak je to dost přesný popis obou našich babiček

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:24

Mohučanka me posazovali na nocnik uz ve ctyrech mesicich, jsme velmi pozadu

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:30

Zuzuli Uááá, nojo, vzpomínám si, že už jsi to tu asi psala...

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:38
Reakce na Lamicka:

žluťásek mohla by to byt japonska LaQ stavebnice

​wow, díky!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:41

U nás je dneska taky nálada pod psa. Mladší pořád hučí a řve, staršího všechno rozčiluje. Ještě že už jsou oba v posteli. A včera si starší střihnul takový hysterák jako nikdy. Nakonec jsem šla ven jen s malým, on zůstal doma. Muž ale musel pracovat, tak si musel hrát sám, věděl to dopředu. Prý si fakt celé ty dvě hodiny hrál, akorát jednou chtěl napít a občas se pochlubit stavbou.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:44

Zuzuli Karja čtu to zatímco do sebe cpu volský oko nacpaný mezi chleba, protože jiný oběd jsem nestihla za toho řevu udělat, pro příšerku mám naštěstí zbytky ze včera, který spíš než do sebe rozhazuje kolem sebe, krteček řičí v lehátku, protože se naučil si vyndávat si dudlík z pusy a ještě nepochopil, že když si ho vytáhne, tak ho v té puse nemá. Čeká mě úspávání píšerky kdy buď bude ona fňukat sama v ložnici a volat mě a nebo bude řvát dole krteček protože tady nevydrží tak dlouho sám. Mám za sebou už několikátou noc, kdy ani nemá význam počítat kolikát jsem byla vzhůru, spíš můžu říct že jsem si asi 5x na nějakou krátkou dobu schrupla. Do toho se mi s postupující zimou zhoršují moje chronické bolesti, které kvůli kojení nemůžu nějak účinně vyřešit a jako bonus jsem se jako správný psychouš za těch 5 měsíců ještě nesrovnala s tím že nemám ani na jednoho z nich tolik času a energie kolik bych chtěla a neustále si vyčítám že jsem si neměla krtečka pořizovat, že příšerka je teď tak bezvadná (není, furt ječí kvůli blbostem, pořád je v opozici) a moc bych si to s ní jako samotnou užila.

Musím říct že pořídit si dvě děti tak blízko po sobě byl skvělý nápad, víc takových

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:59

Sairon takže třetí?

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 13:00

Sairon a Karja a další maminky uřvánků soucitim, vydržte, je to jen období

A slibuju že budu na ty svoje haranty hodnější, protože toto jsem nezažila. 

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 13:02

Přidávám se do party uřvanejch dětí Nejdřív jsme furt řešili bolavý břicho, pak to pominulo, byl asi 3 tejdny zlatej (a já už předčasně jásala) a teď se zase chlapec rozjel. Na zádech - řev, pokouší se přetočit na břicho, když to nevyjde - řev, když to vyjde (zatím pouze nahodile) - řev. Když neřve, tak furt mručí a vyluzuje nějaký hlasitý zvuky. Chudáci sousedi. Zajímavý ovšem je, že když přijde muž z práce, tak se intenzita řevu snižuje. Mám dojem, že se tu se mnou to dítě prostě nudí a baví ho mě vysírat (ale když je dobře naladěnej, tak je to samozřejmě miláček a je s nim sranda ).

Dneska očekáváme příchod nevlastních sourozenců (který jsou taky děsně hlučný!), takže jsem už teď zralá na panáka, kterýho si ani nemůžu dát.

Offline 4n4
251 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 13:09

Jej, pár stránek zpátky tu bylo to krásné čerstvé miminko a já smutnila, že další miminko mít už nebudu a že mě čekají až ty vnoučata a teď, jak čtu ty vaše stesky, tak jsem tak ráda, že už děti odrostly. Řvou furt, ale na sebe navzájem. Když se ohlídnu zpátky, nevím, jak jsem to s nimi zvládala, mám to milosrdně v určité mlze. Tak jen vydržte, bude líp. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 13:11

pilgrim přetočením se na břicho se intenzita řevu bohužel nesníží

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 13:12
Reakce na Potrefenáhusa:

Sairon takže třetí?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 13:15

Zuzuli 

Maminka by hlavně měla poděkovat vám, že jste byli tak hodný děti. Já jsem si porodila dva naprosto odlišný kousky. Takže vím, že jsou děti, které když položíš do postýlky, tak samy usnou, holčička se na mě dívá, když odcházím, někdy se zavrtí, zavře oči a je klid, někdy ještě docela dlouho něco brblá a povídá a pak usne. Prvního jsme ovšem museli ukládat jedině spícího, byla doba, kdy jsme se mohli z ložnice vyplížit až po čase, když už dost tvrdě spal, jinak nás zmerčil a bylo po spaní. Moje mamka se tenkrát hrozně divila, že syna tak uspáváme, protože mě prý jen dali do postýlky a šli. Tak jsem si říkala, že mě asi nechali párkrát vyřvat nebo co, jenže pak se mi narodila dcera a fungovala úplně jinak než syn...

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 13:41

JankaM Je to jen obdobi tak dvou az tri let:-D. My mame proste ty spanelky no! Emoce musej ven!

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 13:49

pilgrim S tou nudou je to ale pravda. Bud rvou kvuli nude a nebo maji jinz problem, ale skrz zabavu na nej zapomenou. Se starsi jsem nebyla tak odolna, to jsem tomu jejimu revu chtela predchazet, takze fakt jsme furt chodily na navstevy, plavani pro mimina, cvicenicka a tam byla uplne jina. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 14:26

Zuzuli jak se tu pise o urvancich a nositkach, vzpomnela jsem si na prace v kulne a na podzimku pred 28 lety... jedine takto:

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 14:40

moora To je super fotka :-).

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 15:35

moora to štokrle máme taky, na Vánoce ho maminka vždycky potáhne bílou látkou a stojí na něm stromeček

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 15:43

žluťásek to je od neho pekné že si to chce len nechať, moja 4 ročná, inak veľmi inteligentná dcera odomna opakovane naliehavo žiada, aby som jej tieto veci opravila ... milujem, ked jačí, aby som opravila rozmočený kus papiera, alebo fixkami počmáraný papier, ano už aj balónik prasknutý (ale to mám zato, že im opravujem hračky, mala som vždy všetko šmarit do koša a bol by kľud :D)