Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:13

žluťásek scéna jak z Binga

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:14

žluťásek To chce pápá krabici jako má králíček Bing :o)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:14

Pinot Noir Dálkové ovládání, hmmhmmmhmmm... Díky, na ten wow set taky koukám. Naštěstí nám stačí jedna kolečka...i když, tatínek bude možná fňukat, že chce taky

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:17

DruI to určitě, milion krabic tu máme, založíme si ještě jednu na odpadky :D

Což mi ale teď připomíná, kdysi kdesi jsem pořídila malou stravebnici, čtverce a trojúhelníky, co se do sebe nacvakávají pomocí různých spojovníků a syna to teď děsně moc baví. A já nevím, jak se to jmenuje ani jak to najít. Jdu to vyfotit, jestli ji někdo neznáte.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:18

žluťásek ale chudinka...

Jinak teda mně přijde, že jsem se s těmi dárky taky dost rozjela, a to tam chci ještě šoupnout nové sandálky do školky a možná chlupatý overal na spaní, který si dcera hrozně přeje. Takže Hubelino jsem vytěsnila. Trochu to teda rozmělňuju po babičkách, ale stejně...

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:21

žluťásek Rozbitá hračka přece není odpadek! ;o)

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:24

Mohučanka my toho objektivně asi zas tak moc nemáme, Albi tužku, dvě hry a od babiček dva různé vlaky. Ale jsou to samé dárky, které chce a mluví o nich, tak myslím, že to bude až až. Spíš zvažuju, jestli jednu hru nenechat na narozeniny. Ale těším se na ni hodně i já, takže bude asi pod stromeček :-))

Loni dostal celkem asi šest dárků a rozbaloval je až do silvestra. 24. vybalil tramvaj a nic jinyho už ho nezajímalo :) 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:26

Potrefenáhusa Tak mne to teda nikdo nerika:-D. Nas spis fakt vsichni litujou, ty detny. Ty bezdetny si mysli, ze neco delame spatne:-D. Ta starsi je taky ufnukana, ale tak jako uz jinak ze jo. Navic na ni plati hrozba dani na zadek, zacpani pusy dobrotou, nebo chovani (na ktere teda nejsou volne ruce). 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:26

Neznáte někdo tohle?

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:28

Karja Hele je to pravda, v Bohnicích je velikej park, veverky, žluny, vysoký stromy, a teď tam prakticky nemůžou návštěvy!! Takže se toho neboj!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:29

žluťásek 

Tak dík, neznám, ale vím, kdo by to mohl nutně potřebovat...

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:32

dynda tak až to seženete, tak mi napiš jak se to jmenuje, jo? :D

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:34

žluťásek 

Už k nám jedou magformers, to by mohlo zatím stačit... Ale kdybych náááhodou zjistila, jak se to jmenuje, napíšu.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:37

Karja nezkusila si malou malou dat v nositku na zada? Uvolnilo by ti to ruce i na velkou malou, a snad male male uspokojilo touhu po kontaktu. My mame doma uz asi mesic uplne ucebnicovou separacni uzkost, jakmile se vzdalim o vic jak tri kroky, zacne rvat a neprestane, dokud se nevratim, i kdyz se kdokoliv muze pretrhnout, aby ji zabavil. Vcera uspesne prorvala celou pul hodinu na rehabilitaci, kdyz mi fyzio chtela neco rict, musela jsem malou brat do naruce, aby na chvili ztichla a my se slysely. Takze kdyz ted potrebuju doma cokoliv delat, tak s miminem v satku na zadech. Jinak te taky lituju, je to strasny i s jednim miminem, s druhym si to radeji ani nepredstavuju. 

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:37

Potrefenáhusa nemusis se citit ochuzena, ono se na premerovani posila, kdyz neco neni v norme. U me se bala dr. obrika, v nemocnici pred terminem (zastupkyne primare) zmerili 3200 g a dite melo skoro 3900, takze dr. mela pravdu. Mozna v tomhle maji nektere porodni baby pravdu, kdyz rikaji, ze pohmatem to poznaji kolikrat presneji... 

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:41

žluťásek mohla by to byt japonska LaQ stavebnice

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:46

Ty kulickodrahy jsou super, akorát bych při rozšiřování myslela na to, že nejpozdeji v osmi letech začněte kupovat gravitrax

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:48

Zuzuli Ja to nositko mela pujcene od narozeni, vracela jsem ho minuly mesic a za celou tu dobu jsem ji na to nenaucila, nelibilo se ji v nem. Hele ja si tohle predstavit jako bezdetna, jako jeden den to prozit, tak asi deti nemam a sambo asi taky ne;-). Ale kdyz mam jen ji, tak mi to tak nevadi, pres ten denni spanek jeji si odpocinu, udelam domaci prace, vim, ze prijde chvilka klidu;-). Ale ta vetsi byla to same, jen byl cas s ni delat nejale kejkle, furt jsme jezdili na ty miminni krouzky, sambo byl hrozne zapojenej, takze to slo jinak zvladat;-). Takze proste musim odpocitat, nez pujdou do skolky:-D:-D

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:03

Potrefenáhusa tyhle řeči jsou fakt na zabití. Naše dítě je co se týče řevu takové průměrné, zase máme jiné problémy. Já miluju "do postele bych si ho neučil/a", jako by v tom byla nějaká volba. Když dítě jinde nespí, mám ho nechat řvát v postýlce? Navíc mi ani v té posteli nevadí, zatím se vejdeme ;) 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:19

INCOM1 co mam dite, tak jsem stale vic presvedcena, ze moje mama nema takovy vychovny talent, jaky si mysli a stale o nem mluvi, ale jen mela stesti, ze ja a bracha jsme byli velmi hodni a klidni a navic je mezi nami osmilety vekovy rozdil. Ona nas naucila spat ve vlastni postylce, usinat sami a spat v ni celou noc, rano je nebudit, ale v te postylce si cist, naucili nas, ze veci z supliku a skrinek se nevyndavaji, ze hracky nepatri do obyvaku, ale hrajeme si jen v pokojicku... Uz vidim, jak mi ta moje divozenka na tohle vsechno hodi bobek  miminalne v posteli uz ji mam nastehovanou, sama neusina, rano me vazne spat nenecha, nekdo ji zapomnel rict, ze deti od ctyr mesicu dokazi spat bez prestavky celou noc a v noci hlad nemaji a obyvak uz ted vypada, jako by tu vybuchla hrackova bomba, zvlast ted, kdyz uz ty hracky po mistnosti sama stehuje. A nebo jen velmi selhavam v roli rodice