Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 15:51

Inak hodím tip na hračku, je to taký low cost, ale podľa mna super na rozvoj myslenia, naši sa s tým pekne hrajú (4 a 2,5 roka, ale ešte to ani staršia nevie celkom sama pospájať, takže kludne aj pre vacsie detičky)

https://www.youtube.com/watch?v=Z7S7ypk52zw&ab_channel=PulseTVDeal

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 16:15

Potrefenáhusa Vyzkoušeno za odpoledne několikrát furt se otáčí a na břiše řve! (nepsalas to tady asi před měsícem?)

Karja Jo, fakt je blbý, že se teď nikam moc nedá. Návštěvy jsme zkrouhli na prarodiče z obou stran, s kamarádkama jsem se domluvila, že se uvidíme nejdřív v prosinci, pokud situace dovolí. Takže ačkoliv když dorazej poloviční sourozenci malýho v plný sestavě, tak je to hukot, tak dítě je na celej víkend zabavený.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 16:30

pilgrim jo, teď zkouší zvednout zadek a řve u toho furt :-)

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 18:20

Syn nie je ukricany Španiel, ale precitliveny Slovák a tie termixy budú raz moja smrť. Dnes ráno 10 minút plakal, lebo na viečku otvoreného termixu bolo málo okydaneho termixu! Akože tie rána sú mor, v robote musím byť do pol 8 a fakt nemám čas a nervy na jeho vymyslance

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 18:29

letfenixa prepac, že sa smejem ale ten tvoj je výmyselnik je zo všetkých najvymyselnejsi!

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 18:40

Mrakoplas teraz je to už aj mne smiešne, ale ráno ma skoro šľak trafil

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 19:04

letfenixa ha ha, tohle je hodně vtipný důvod pro řev

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 19:16

letfenixa no nemáš to jednoduché. U nás dneska hysterák, protože už nedávají mickyho klubík. Na to jsme přišli náhodou, brácha měl mickyho na bryndáku. Bohužel se to opakuje u každého jídla, asi ten bryndák uklidím, dokud to zase dávat nezačnou.

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 19:19

letfenixa  ja si jeste dobre pamatuju, jak syn dostal ve 3 letech sileny zachvat pred domem, kdyz sel do skolky, protoze venku byla MALO TMA, kdyz vstaval byla mnohem vetsi a nemohl to rozchodit. Ten rev nezapomenu.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 19:19

Karja Potrefenáhusa @letfenixa a ostatni.

Ty řvavé deti jsou opravdu narocne. Muj starsi syn je desne urvany, uz naciname sesty rok revu. Kdyz byl miminko, muselo se porad nosit, vselijak kmitat, vsechno muselo byt hned. Kdyz jsme odnekud prijeli, neexistovalo jit si treba nejdriv umyt ruce nebo vynosit nakup, muselo se jeste v bunde letet a neco kolem nej resit. Prvni rok mam uplne v mlze. Ani jsem nemela elan nekam moc chodit. No a krici doted...vlastne ani nijak zvlast nezlobi, je celkem hodny a chytry (nebo teda aspon mne se to jako nekritickemu rodici tak jevi) ale proste furt rve, pripadne dupe, huci, praska dvermi a zasekava se na "termixech" . Nechce se mi ho v tehle dobe posilat do skolky a budem zahajovat treti mesic spolecneho hospodareni...no co si budeme, jde mi z toho hlava kolem a po vecerech brecim, jak jsem hotova. Fakt jen z toho hluku a neskutecneho chaosu a neporadku doma. Takze ano, rozumim vam. Ale nemenila bych, tyhle ne uplne jednoduche povahy maji zas spoustu skvelych stranek. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 19:26

Jinak kdyby to nekoho zajimalo, tak lindex ma 25% slevy a na c&a maji slusnou nabidku vsech moznych velikosti ruznych zakladnich kousku, neni to jeste prebrane. Nakonec jsem opet nakoupila z druhe ruky, ale co jsem usetrila, rozfofrovala jsem za kraviny na tom lindexu. Ale utesuju se tim, ze to merino pradlo zcela jiste za 4 roky nezasantrocim a vyuzije ho mladsi dite

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 19:31

Pane bože, co jsem komu udělala! Už nějakou (strašně dlouhou) dobu u nás jede téma prdění a prdy v milionu podob, už mám z toho tik. Neustále si zpívá a montuje do písniček prd v různých tvarech a zkomoleninách, takže poštovský panáček jede do Prďolan, v malé zahrádce rostou tři prdy, komáři si prděli, prd, prd, prděli a desítky dalších, bohužel, a fakt musím říct, že bohužel, zná hodně písniček. Každé ráno vypráví, že se mu zdál sen a vždy v něm figurují prdy, dnes to byl sen cituji "o duchovi Prduchovi, který létá a prdí". Brzo mi z toho hrábne, už jsem se párkrát přistihla, že si ty jeho verze zpívám taky

Nemyslela jsem, že tohle někdy vyslovím, ale JÁ CHCI ZPĚT TORNÁDA

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 19:46

Pinot Noir náhodou, to má potenciál, komáři si prděli už si zpívám taky a Ríšu pozdravuju

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 19:49

Pinot Noir tornáda forever  jojo, člověk musí dávat bacha na to, co si přeje (konec tornád). Hele, u nás prdy jedou taky, chytá už to i mladší, když se jednomu z nich zadaří, chechtají se tomu oba jak dva blázni. Písničky též, občas ty prdy proloží hovnem  dnes jsme hráli kloboučku, hop. Pokaždé, když jsem vyhrála, a bylo to hodněkrát (hráli jsme kola se 4 kloboučky) ječel: máma prděla, popř. máma vyprděla. Tak asi tak, dělám, že neslyším...

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 19:50

žluťásek Jj, Lamicka má pravdu, sakra, zrovna jsem v rámci předvánočního úklidu donutila syna rozložit většinu výrobků, jinak bych ti vyfotila výstavku.  My ji úplně milujeme, proti Legu geniálně jednoduchá, má prostě jen pár dílků a stavíš-od primitivních plochých tvarů až po šílené složitosti....žádné "speciální tvary", co mě u Lega tak rozčilují tady nejsou. Bohužel je tady dost drahá a málo k vidění. Já ji paradoxně neznám z Japonska (i když až tam jsem ji začala pořizovat), ale od dcery ze školky, kde ji měli na hraní.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 19:58

Uřvaný děti... v úterý jsem se strašlivě vyděsila, protože jsem šla gratulovat mladýmu pánovi k narozeninám, samozřejmě s nějakým dárkem - a haranti spustili řev, jako by jim někdo ukous nohu u samý... a ne, nevyděsila je moje přítomnost, jen je nasralo, že-oni-nedostali-žááádnej-dááááárek!

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 20:08

Garfie já ji pořídila buď na nějakým místním bazaru nebo v charitativním obchodě a už mnohokrát si říkala, jestli ji neposlat dál. Ale před pár dny ji syn vyštrachal a pořád stavíme. Nemáme těch kousků moc, necelou krabičku od dětských bot. Ale postavili jsme večer spoustu vloček a hvězdiček a prej to bude na stromeček :)

Musím se podivat co to stoji a jestli se dá koupit nějaký rozšíření :) 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 20:11

Gatita syn nie je až taký hlučný, ako opisujes ty a pinot vašich, ale buď rozpráva on, hrá cd alebo ide telka, ale cd a telku dokážem odfiltrovať, je inteligentný, vnímavý, všimne si, keď mám iné náušnice a to teraz nosím malé tupky, a je najväčší maznak

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 20:13

žluťásek No já to asi povezu s sebou, protože děti si s tím pořád hrají, jinak bych ti přenechala naše. :-) Ale pokud ho to bude držet, tak ti nějaký přivezu, připomeň se mi. I když teď zrovna koukám, že se dá pořídit už docela slušně, ještě před pár lety byla nekřesťansky drahá a výběr mizerný. Ona dost rozvíjí fantazii a baví opravdu i starší děti, teď si tady stavěly celé odpoledne tři děti 8-12 let. Spíš mě napadlo, jestli to máš z bazaru, máš k tomu nějaký návody? Něco jednoduchýho bych ti mohla ofotit. 

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 20:22

Pinot Noir Jooo, vitej v mem svete  Prdy sem a prdy tam, lalala