Potrefenáhusa jo to se prave bojim, ze kluk uz nikdy nebude mit hezkej vztah k psum. Snazim se mu rikat, ze to neni pravda, ze pes je hodnej a nesmi mu ublizit, a ze tata keca. No asi pujdu do konfliktu. Muz me odrazuje, pan je primitiv, snad to preziju.
Vše o těhotenství a dětech
Cože, moje holčička bude může být už za dva roky ženská?![]()
Pokud bude po mě ![]()
ice Snažila bych se to uvést na pravou míru, ale to nemusí být hned konflikt a stylem "táta kecá"
ice toto strašenie detí fakt neznášam, a celkovo klamanie deťom. Robí to moja svokra, všelijakými drobnými klamstvami sa snaží vmanipulovať Alicu tam, kde ju chce mať, a ja som vždy v pomykove, keď to robí predo mnou, či mám Alici povedať pravdu. Obvykle jej teda objasním, ako to naozaj je, aj keď sa to svokre možno nepáči, ale ja proste vychovávam dieťa tak, že ňou nemanipulujem.
Držím palce, nech sa ti podarí vysvetliť chlapcovi, že sa tvojho psa báť nemusí, a porozprávala by som sa aj s otcom, bez konfliktu teda. Chúďa malé
Můj sedmnáctiletý nebyl pátého prosince od první třídy ve škole ještě nikdy. ZŠ, kam chodil, má program, že deváťáci ten den přijdou oblečení za čerty a můžou se promíchat s prvním stupněm, skoro se ten den neučí. Mikuláš ani andělé tu nehrají vůbec žádnou roli. No a zvrhává se to docela v pekelný krampus, většinou si pubiši pořídí ty gumové masky, svítící oči incl.
Tehdy v té první třídě se syn prostě sbalil a odešel v papučkách domů. Bez aktovky, oblečení, bez ničeho... V tom bordelu si ani nevšimli, že nechybí. Učitelka i ředitel tehdy byli toho názoru, že nesmíme vychovávat srábky a v šesti letech už by měl rozumět tomu, že je to jen jako.
On je syn už teď nad věcí, ale ty čerty furt nevyhledává, takže souhlasí, že Mikulášskou tradici budeme v rámci tradic držet tak, že potomky beru do místního kostela na pásmo Čerti do kostela nesmí, účast bývá teda nevalná, ale divadlo je to skvělé a nedřepí se furt v kostele, ale děcka hledají anděly, co je dovedou k Mikulášovi. Onehdá jeho mladší bratr v tom kostele nechtěl říct básničku Mikulášovi, který se tam božsky zjevil tak, že i já jsem snad věřila, že je pravý nebýt jeho zasviněných bot, a tak starší chlapec šel před mikrofon a řekl, že v rámci mikulášské poezie zastupuje bratra a vysekl tam poměrně dramatickou Pythagarovu větu
Dostal dvojitou nálož sladkostí, jako nejstarší učinkující!
betsey muj muz ma babicku a ta straslive strasi nase dite. Ona je teda v rodine proslula. Muzovi bratrance strsila tim, ze kdyz maji modrinu, tak ta jim sezere kosti nebo, ze kdyz budou behat, vyskoci jim srdicko z tela. Musim rict, ze i kdyz je hodna a kluly miluje, tak to jejich vztah k ni trochu pokazilo. Nasemu diteti zase tikala ze kdyz bude blbnout tak mu upadne hlavicka a my si pak poridime jiny dite misto nej. No vysvetlila jsem mu, ze to neni pravda a babicka ho je strasi protoze se boji aby se mu neco nestalo, dite k ni ale chodit nechce.
Jinak teda s panem to ma prvni zkusit muz, pokud se to nezlepsi tak nebude cesty, nez byt trochu ostra. Je pro me dost blby s velkym psem potkavat nekoho, kdo se ho takhle boji. Je to nebezpecny i pro me, nas pes je svatej, ale tezko rict jak se toto bude bez zasahu vyvijet do budoucna. Pokud se tedy neprestehuji. V to vkladam nejvic nadeje, jsou tu jen v najmu. Jak svy dite vychovavaji, je bohuzel na nich a do toho jim kecat nehodlam.
icetá vaša babička je fakt drsná ![]()
Fakt držím palce s tým psom, dúfam, že to dobre dopadne
ice a neslo by to nějakou edukací směrem k chlapečkovi, jako pojď se podivat blíž a vysvětlit mu, jak se k pejskovi chovat?
ice tohle strašení je teda děsný a moc doufám, ze s tím nikdo nezačne
artemisiata škola teda
.
To kostelní divadlo zní naopak skvěle.
Potrefenáhusa To už jsem zkoušela mockrát, ještě v době, kdy se ho tak panicky nebál. Josef je hrozně trpělivej, neskáče neolizuje, jen si čuchne a nechá se hladit a objímat všema dětma v okolí. Držim ho pevně za obojek, říkám klukovi, že má doma taky kluka a má děti rád, že nesmí kousnout a že to nedovolím. Že když ho podrbe pod bradičkou, že se mu to bude líbit. Nepřiblíží se k němu, a fotřík si jede furt svojí, to je ten co žere děti a jestli budeš zlobit, tak tě sežere. Beznadějný.
ice v tom případě se bojim,ze to k otci stejně nebude mít zadnej efekt
ice ten fotr je kokot, pardon. Řeč s takovým typem je úplně zbytečná.
Potrefenáhusa No já to ještě chci zkusit na matku, ona ho taky straší, ale už jí asi začíná docvakávat, že jí to taky může komplikovat život. Když jí dítě před barákem uteče 100 m a nechce domů dokud nezajdem, asi by ve svým zájmu mohla trochu ubrat.
ice pán je normální vůl. A nejde třeba ukázat klukovi, co pes umí? Takhle při letmém kontaktu? Anebo mu říct, že pes není cvičený na žraní dětí,a v žádném případě si pes do kluka nekousne, pokud ten teda nemá v kapse granule, ale je třeba vycvičený na požírání zlodějů? Nebo lhářů? Víš jako kontrovat jinou informací, která by pro toho kluka byla zajímavější. Mně se to teda takhle z domu radí, no. Nemá to snadné řešení
A babička asi hodně vyrůstala na bratrech Grimech, co?
Pinot Noir je no.
Pinot Noir hele ta škola se tím chlubí, má to furt jako jednu z vlajkových akcí...
artemisia no to je dobrej nápad, že žere zlý lidi nebo něco podobnýho, ale trochu se bojim, že se k nám na doslech už nepřiblíží. Ale pokud ano tak to zkusím.
No babička je nějaká bývalá vychovatelka na intru, co měla za to, že když vychovává cizí děti tak ty svoje děti i vnoučata musí mít na povel, aby se o ní neříkalo, že když nezvládne ty svoje tak nemůže zvládnout ani cizí...takže pěkně strašit, aby kluci pěkně spořádaně šli a nelítali. naštěstí je to z tchánovi strany a odtěhovali se daleko předaleko už dávno, tak je vídáme dvakrát za rok. Teď tam zrovna syn s mužem jedou, tak budu muset dítě obrnit nějak.
Tyjo, to je drsny;(
muj deda rikal, ze ma za zrcadlem savli a kdo bude zlobit, tomu usekne pazouru az u ramene! Ale toho se nikdo nebal, on byl uplne bozi a delal s nama desnou srandu. Zato po navsteve opileho stryce alias certa, ze muj bracha boji i ve ctyriceti![]()
Hustý, my teda ty tradice letos dost osekavame, adventni venec chci delat dneska a vanoce budem asi slavit uz 17/18, chceme zmizet nekam do tepla zase az do ledna... Mikulassky balicek, no misto cokoladicek dostanou holky nove kartacky a mandarinky:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí