Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 10:29

Mne to nepřijde těžší ani jako blbost, zvlášť pokud to diteti uleví.nám to nepomohlo, ale verim, ze jsou s tím praktikující lidi spokojený 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 10:38

Syn má klasické bavlnené pyžamo, ale tielko má body, zapnuté vrchom cez pyzamove nohavice, aby nemal odkrytý chrbát, z toho mám fóbiu. A ponožky, ráno obvykle skopnute. Už sa dokáže aj sám zakryť, veď v pelechu má 2 deky, svoju perinku a hlavne! moju perinu

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 10:40

ice taky jsem krkavčí fleecové pyžamo schovávám na noclehy v autě. Ale u nás doma tedy teplota osciluje mezi 21 a 22,5...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 11:03
Reakce na žluťásek:

Ale najde se překvapivě dost hodně fanatických ekobiomatek, co braly látkovky i do kempu nebo na tůry do hor. A vymeňovaly si zkušenosti, jak to po večerech perou zvonem v kýblu a máchaj v potoce. Mno, takhle já si teda dovolenou nepředstavuju, takže jsme jeli s balíkem babylove

​Uááá, to teda už mí rodiče na mě někdy v roce 80 koupili jednorázovky, když jsme jeli na dovolenou. Říkali tomu papírové plíny a prý to bylo tenkrát dost drahé.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 11:09

Mohučanka no ale my máme (podľa toho čo ukazuje vysielačka) max 18-19 stupňov, to už by som bola fakt krkavcia keby mu to pyžamo nedám

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 11:14

Zarinya

Já jsem chtěla bezplínkovou metodu taky zkusit, ale tohle přesně pro mě bylo to úskalí - dítě kakalo, když pilo a nad nočníkem se nenechalo držet. Někdo to překousne a já ho za to obdivuju. Mě docela trápí ty tuny materiálu, co s dítětem projdou domácností, plínama to začíná. 

Online dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 11:16

ice

NNj, každý má jinou termoregulaci. Poslední noci byl úplně ledový. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 11:44

Mrakoplas jojo, to je jasný. My musíme mít teplo, já jsem docela zmrzlina a manžel ještě větší, tak jsem měla obavy, ale dcera je fakt teploučká i bez peřiny, zatímco my se rádi hřejeme pod péřovou duchnou

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 11:55

dzizisketa Zrovna jsem to chtela napsat. V noci se netopi, pred spanim se poradne vyvetra. A kdyz to dite spi neprikryty, ma to tak akorat. Jen tu hlavu by si teda nemusel zabalovat :)

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 12:02

dynda moje dite se i držet chvíli nechalo, ale nějak nebylo ochotný nic produkovat. To si nechavalo k tomu kojení, jenže ani ne kazdej den. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 13:54

Potrefenáhusa 

No je to vlastně vtipný, jak ty miminka tak jako učůrávaj a ukakávaj pořád, stejně záchyt do kyblíčku byl nula. Holt asi jako se vším,někdo se pro to narodí, někdo ne.

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 14:13

V kolika holkam rostou prsa? Dceri je 9 a je to zatim malo videt, ale je. Trochu me to zarazilo, nepamatuju si, ze by nektera z mych spoluzacek mela prsa pred 5.tridou. Ptala jsem se detske, pry je to caste a nic se nedeje, mne to uplne normalni neprijde, aby treba nemela predcasnou pubertu a ja neco nezanedbala...

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 14:26

Lamicka dceri je 11, zacly ji rust ted a to uz myslim byla posledni ve tride. Ty prvni uz od tech 9 cca..(vetsinou dcery obdarenych matek. A ja se divim, proc ta moja je posledni ) Pokud mudra rekla, ze ok, tak bych se nebala. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 14:28

Lamicka jo, tedy té mojí až tak jak Pavlena , ale ona je celá opožděná, zuby, je malá a tak. Zeptej se mě za dva týdny, zrovna dnes byla na rtg ruky, budu uz vědět kostní věk. 

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 14:35

Pavlena no po mně to rozhodně nemá prsa mi narostly až po Mireně

continuity ta moje právě taky, tak mě to zaráží. Je dětská, zuby jí padaly později, je malá ( to my jsme ale oba) 

Ještě mi teď došlo, že v únoru jdu na prevenci na gynekologii, dr. dělá i dětskou, tak se jí zeptám. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2020 14:38

Lamicka to, že jí začaly růst, neznamená, že za měsíc bude mít prsa jako dospělá. Myslím, že okolo těch deseti je to běžné, ségře je jedenáct a za poslední rok hrozně vyspěla (vzhledově), když se kouknu na loňské fotky, řekla bych, že je tak o tři roky mladší:)

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 14:38

continuity Lamicka zrovna zuby mi prijdou jako neprukazne, dcera mela prvni zuby docela pozde, zato druhe mela komplet vymenene asi o 2 roky driv, nez spoluzaci..! A jinak se vyviji tak v prumeru. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 14:46

Lamicka moudre stranky píšou, že u zdravých dívek začátek puberty mezi 8-13 rokem. Já bych byla v klidu. 

Nevím, co je tvoje malá, moje má v 11,5 letech 137 cm. 

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 14:58

Evaeva toho se nebojím, spíš aby neměla nějaké problémy s hormony, které bych zanedbala. Třeba předčasanou pubertu, aby vyrostla, jak měla a tak.. ale už jste mě uklidnily. 

V 9,5 má 128 cm, to bude asi ok, my jsme oba menší (já 158 cm a muž nemá přes 170 cm). 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 15:31

Lamicka predcasna puberta je u holek definovana jako objeveni se znamek puberty pred 8. rokem zivota, takze zacatek rustu prsou v 9 letech je cajk. Obecne zatim kazda nova generace fyzicky dospiva o neco driv nez ta predchozi ( psychicky ale spis pozdeji, tak je tam velka diskrepance mezi dospelym vzhledem a nezraloi psychikou).