Mne to nepřijde těžší ani jako blbost, zvlášť pokud to diteti uleví.nám to nepomohlo, ale verim, ze jsou s tím praktikující lidi spokojený
Vše o těhotenství a dětech
Syn má klasické bavlnené pyžamo, ale tielko má body, zapnuté vrchom cez pyzamove nohavice, aby nemal odkrytý chrbát, z toho mám fóbiu. A ponožky, ráno obvykle skopnute. Už sa dokáže aj sám zakryť, veď v pelechu má 2 deky, svoju perinku a hlavne! moju perinu ![]()
ice taky jsem krkavčí
fleecové pyžamo schovávám na noclehy v autě. Ale u nás doma tedy teplota osciluje mezi 21 a 22,5...
Ale najde se překvapivě dost hodně fanatických ekobiomatek, co braly látkovky i do kempu nebo na tůry do hor. A vymeňovaly si zkušenosti, jak to po večerech perou zvonem v kýblu a máchaj v potoce. Mno, takhle já si teda dovolenou nepředstavuju, takže jsme jeli s balíkem babylove
Uááá, to teda už mí rodiče na mě někdy v roce 80 koupili jednorázovky, když jsme jeli na dovolenou. Říkali tomu papírové plíny a prý to bylo tenkrát dost drahé.
Mohučanka no ale my máme (podľa toho čo ukazuje vysielačka) max 18-19 stupňov, to už by som bola fakt krkavcia keby mu to pyžamo nedám ![]()
Já jsem chtěla bezplínkovou metodu taky zkusit, ale tohle přesně pro mě bylo to úskalí - dítě kakalo, když pilo a nad nočníkem se nenechalo držet. Někdo to překousne a já ho za to obdivuju. Mě docela trápí ty tuny materiálu, co s dítětem projdou domácností, plínama to začíná.
NNj, každý má jinou termoregulaci. Poslední noci byl úplně ledový.
Mrakoplas jojo, to je jasný. My musíme mít teplo, já jsem docela zmrzlina a manžel ještě větší, tak jsem měla obavy, ale dcera je fakt teploučká i bez peřiny, zatímco my se rádi hřejeme pod péřovou duchnou
dzizisketa Zrovna jsem to chtela napsat. V noci se netopi, pred spanim se poradne vyvetra. A kdyz to dite spi neprikryty, ma to tak akorat. Jen tu hlavu by si teda nemusel zabalovat :)
dynda moje dite se i držet chvíli nechalo, ale nějak nebylo ochotný nic produkovat. To si nechavalo k tomu kojení, jenže ani ne kazdej den.
No je to vlastně vtipný, jak ty miminka tak jako učůrávaj a ukakávaj pořád, stejně záchyt do kyblíčku byl nula. Holt asi jako se vším,někdo se pro to narodí, někdo ne.
V kolika holkam rostou prsa? Dceri je 9 a je to zatim malo videt, ale je. Trochu me to zarazilo, nepamatuju si, ze by nektera z mych spoluzacek mela prsa pred 5.tridou. Ptala jsem se detske, pry je to caste a nic se nedeje, mne to uplne normalni neprijde, aby treba nemela predcasnou pubertu a ja neco nezanedbala...
Lamicka dceri je 11, zacly ji rust ted a to uz myslim byla posledni ve tride. Ty prvni uz od tech 9 cca..(vetsinou dcery obdarenych matek. A ja se divim, proc ta moja je posledni
) Pokud mudra rekla, ze ok, tak bych se nebala.
Pavlena no po mně to rozhodně nemá
prsa mi narostly až po Mireně
continuity ta moje právě taky, tak mě to zaráží. Je dětská, zuby jí padaly později, je malá ( to my jsme ale oba)
Ještě mi teď došlo, že v únoru jdu na prevenci na gynekologii, dr. dělá i dětskou, tak se jí zeptám.
Lamicka to, že jí začaly růst, neznamená, že za měsíc bude mít prsa jako dospělá. Myslím, že okolo těch deseti je to běžné, ségře je jedenáct a za poslední rok hrozně vyspěla (vzhledově), když se kouknu na loňské fotky, řekla bych, že je tak o tři roky mladší:)
continuity Lamicka zrovna zuby mi prijdou jako neprukazne, dcera mela prvni zuby docela pozde, zato druhe mela komplet vymenene asi o 2 roky driv, nez spoluzaci..! A jinak se vyviji tak v prumeru.
Lamicka moudre stranky píšou, že u zdravých dívek začátek puberty mezi 8-13 rokem. Já bych byla v klidu.
Nevím, co je tvoje malá, moje má v 11,5 letech 137 cm.
Evaeva toho se nebojím, spíš aby neměla nějaké problémy s hormony, které bych zanedbala. Třeba předčasanou pubertu, aby vyrostla, jak měla a tak.. ale už jste mě uklidnily.
V 9,5 má 128 cm, to bude asi ok, my jsme oba menší (já 158 cm a muž nemá přes 170 cm).
Lamicka predcasna puberta je u holek definovana jako objeveni se znamek puberty pred 8. rokem zivota, takze zacatek rustu prsou v 9 letech je cajk. Obecne zatim kazda nova generace fyzicky dospiva o neco driv nez ta predchozi ( psychicky ale spis pozdeji, tak je tam velka diskrepance mezi dospelym vzhledem a nezraloi psychikou).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí