V Reserved mají hezká "lesní" trika
. Teda aspoň mně se líbí.

V Reserved mají hezká "lesní" trika
. Teda aspoň mně se líbí.

ice blbý je to i vůči josefovi, protože on ten strach z kluka vycejtí
moora no to ja bych prave chtela pri ty promluve s rodicema zduraznit. Ale cekam, ze to odmavnou tim, ze to je moje starost. Coz sice je, ale asi mi pak praskne cevka uz.
Strašenie detí neznášam, robí to paradoxne moja mama - už som ju prychitila ako syna straší tým, že ho niekto zlý od nás odnesie ak nebude počúvaŤ aj tmou a bubákom (možno práve preto sa teraz bojí v noci sám). A tiež neznášam, keď ho mama aj svokra nútia do jedla, z detstva si pamätám ako som nad niektorými jedlami musela sedieť niekoľko hodín, dosť mi to rozhodilo vzťah k jedlu a vnímanie pocitu kedy mám už dosť a nechcem aby syn mal niečo podobné.
artemisia pristup tvého velkého syna se mi moc líbí, to je super.
Moje mamka měla vždycky tendence k úplně blbymu zbytečnýmu strašení a občas to zkouší i na syna. Ale já vím, jak jsem se zbytečně bála já, tak asi trochu neohleduplne zasahuju a vysvětluju hned.
Takový to jako nesahej na to, přijde pán a bude se zlobit. Přijde policajt a bude se zlobit, odvede tě, doktorka ti dá injekci. Vůbec nevím, kde k tomu přišla a proč to říkala, jinak jsme měli hezký vztah, my byly myslím docela hodný děti, žádný velký vztekani, průšvihy...
žluťásek já to taky nechápu, ale třeba u nás v rodině se tradovalo, že dítě se musí bát, aby poslouchalo, poslouchat se musí bez otázek a vysvětlování, a taky že (zdravě) sebevědomé dítě, třeba pyšné na něco, co opravdu umí nebo dokázalo, je něco, co se je nepatřičné a musí se to zadupat. (To sebevědomí, ne to dítě.) Taky nevím, proč se to na nás používalo, protože my rozhodně nebyly neposlušné ani nesršely sebevědomím nebo drzostí. Asi že se to tak dělalo "odjakživa"? Ale to se mi taky moc nezdá, protože laskavost a dobrota dědy byla známá široko daleko, už když byl táta malý (měli takovou klučičí tlupu, jeden z té tlupy se později stal spisovatelem a sepsal knihu vzpomínek na dětství, kde to popisuje) a mámy rodiče byli taky ve výchově poměrně tolerantní...No, nevím, každopádně já se strachem a sebevědomím bojuju dodneška, ale v dospělosti se s tím dá aspoň nějak pracovat.
To jsem se rozepsala, pardon...
Mohučanka fakt zajímavý, jakokdyby se pak v 18 mělo udat mavnuti kouzelnyho proutku a objevit se sebevedomej dospelej
a teď mě moc zajima, co je to za knihu!
Potrefenáhusa No, přesně...
Jinak to je úplně nevýznamná knížečka, posílám SZ.
Mohučanka úplne presne si popísala výchovu, ktorou som prešla
Vůbec nevím, kde k tomu přišla a proč to říkala
jednak to prostě asi bylo dost zvykem (minimálně když ona byla malá), pak si asi dotyčný myslí, že to dá jeho slovům větší váhu a taky ten zlej není pak rodič / prarodič, ale někdo cizí
což teda zas točí mě, takový to "u babičky nemůžeš skákat po posteli / vozit se na dveřích..., protože babička si to nepřeje". jasně, že nepřeje, ale primární důvod je ten, že se ty věci ničej
To je asi generační záležitost, se vším výše psaným rezonuju, taky jsem to zažila.
Teda, naši nikdy ničím nestrašili, vůbec něco takového nemám v repertoáru, a to ani v tom "co nedělat", protože to vůbec neznám. Proto jsem byla upřímně v šoku, když tchán začal strašit syna zubařem. Vyjela jsem na něj tehdy dost neomaleně, jestli se náhodou nezbláznil. Vůbec jsem nechápala, jak ho to mohlo napadnout. Tak teď vidím, že je to docela obvyklé.
moora no tomu môjmu vôbec vysvetľovanie, že sa to zničí a že si to neželam, nepomáha. Skusa ešte viac
. Občas pomôže už len výkrik: okamžite zlez dole! Ja vôbec nechápem ako ostatným funguje ťa pozitívna motivácia a vysvetľovanie, môj na mňa úplne prdí. (Ale teda nie vždy aby som bola spravodlivá).
Inak strašenie tiež nemám rada, svokor má také tendencie strašiť bubulakmi atď ale zas nechá si to vysvetliť, že to nemá robiť, on žije celý svoj život v tom, že je to normálne (bežné to proste bolo).
Pinot Noir s tým zubarom si dávam sakramentsky pozor aby som to nevypustila z úst ani náznakom. Stačí mi to strihanie, takéto scény ešte u zubára, ďakujem pekne ![]()
Keď si nechce umývať zuby, "strasim" ho kazom a bolesťou a že nebude môcť jesť sladkosti keď si nebude umývať zuby, to pomáha najviac
Už sa teším keď bude väčší a pustím mu diel o zuboch z Bol raz jeden život ![]()
dzizisketa podľa mňa je to rozšírené ešte aj dnes, tu je špecifická bublina. Aspoň čo tak počúvam na ihriskách.
Ja bohuzel znam lidi co by se jim ty dopisy libily a vedet o nich, detem by je poslali.
Dočítám docela poctivě, ale tohle mi asi uniklo, jaký dopisy
?
Pinot Noir Ta trika jsou krásná! Nemají je i s krátkým rukávem?
Holky maji 8 termin na ockovani, mala poslední hexu, starsi bexsero
zas jako cekat na priznivejsi epi situaci, no mele se to ve mne dost...
rasaNori ja som dala v októbri mladšiemu poslednú hexu. Presne ako píšeš, ktovie či by som sa do posledného možného termínu aj dočkala.
rasaNori pokud jsou zdravé, šla bych do toho, kolem mne se normálně ockuje. Já jsem letos naočkovala jak bexsero, tak ty druhé meningokoky a k tomu ještě svoji encefalitidu. mi to přijde důležitější než dřív, když koukám na nemocnice.
Počítej s reakci po bexseru, ať se zbytečně nevyplasite.
rasaNori já teď nechávala nimerix, vůbec jsem neuvažovala nedávat. Naopak mi přišlo dobré, že nikam nechodíme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.