Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 15:31

mnum děkuji! :)

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 17:28

Boli sme kúpiť teplé papučky

"Veď vieš, že mám rád ružovú." 

Nukala som s tlapkovou patrolou, tak tie sú pre dievčatá.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 17:30

letfenixa ty by bral i Ríša

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 17:55
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 18:09
Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2020 19:39

Koupili jsme si nový tyčový vysavač. Celé odpoledne tu s ním syn běhá, máme vyluxováno jako už dlouho ne

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 19:52

Ešte len dočítavam mnoho strán spätne, pribudlo tu kopu nových zážitkov :)  A u nás sa situácia s bubákom levom pod posteľou pretransformovala do nočných môr z koní a kráv, ktoré žerú malé deti a spávajú pod posteľou...Fakt netuším, kde na toto prišiel, kone aj kravy vídava naživo, v TV aj v knihách už veky vekúce a zrazu 5 dní dozadu nočná mora a odvtedy pravdielne okolo 21:30: mama, koník! kjavička! bojím, mňam, mňam a ukazuje na seba . Dnes sme kvôli tomu boli hore od tretej. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 20:45
Reakce na mnum:

Obecne zatim kazda nova generace fyzicky dospiva o neco driv nez ta predchozi ( psychicky ale spis pozdeji, tak je tam velka diskrepance mezi dospelym vzhledem a nezraloi psychikou). 

​ví se prosimtě proč to tak je? Před pár dny jsme se o tom Zrovna s mužem bavili,  kdy on to vytáhl jako důkaz toho, že brojleři jsou napíchaní hormony a mě kromě vody nevyčištěné od HA ( což taky nevím jestli není kec) nenapadl jiný důvod. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 21:13

Sairon zlepsenim celkove zivotni urovne, lepsi strava, ockovani, vymizeni nebo vcasne odhaleni nekterych nemoci, vic odpocinku pro deti, mene fyzicke prace u deti. Jinak u deti s nadvahou/obezitou dochazi k endokrinologickym zmenam, kdy ten tuk produkuje esttadiol a to muze zpusobit drivejsi nastup puberty

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 21:25

mnum děkuji. Takže když vynechám tu nadváhu, se dá říct že je to v podstatě přirozený vývoj jakéhokoliv živočišného druhu, který má optimální životní podmínky, není to důsledek nějakého špatného působení.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 21:33

Sairon o jinych zivocisnich druzich nevim. U lidi ano, je to znamka toho ze se mame lepe nez predchozi generace. Negativne se to da brat z psychicke stranky, jsou tam velke telesne zmeny v pomerne nizkem veku a ty deti se s tim musi poprat, dale treba to ze fyzicky jsou davno dospeli, a pritom jeste dlouho musi studovat.. jinak se tomu rika sekularni akcelerace, kdyby sis chtela k tomu neco pocist

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 23:03

Mrakoplas neviem, či ti už dorazili tie ponožky z woolit, ale ak by si ešte chcela doporučenie, tak aj tieto legíny sú výborné

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 23:22

letfenixa došli, kúpila som aj jedny merino pančuchy mladšiemu. Toto vyzerá dobre ale moja peňaženka už povedala dosť

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 23:25

Mrakoplas jasné, je to drahé, tie pančuchy som rozmýšľala, len sa mi zdá kombinácia legíny plus ponožky lepšia z hľadiska, ak by sa okvindal alebo tak

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 23:29

letfenixa hej, ja už staršiemu pančuchy nedávam, legíny a ponožky sú lepšie, minimálne tam kde nenosí papuče sa bojím, že by sa v pančuchách prizabil (kamošky brat ako malý takto zomrel, potkol sa na tých debilnych padajúcich pančuchách a spadol rovno na sklenený stolík )

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 23:32

Dnes sme staršieho po pol roku ostrihali. Čakala som policajtov alebo sociálku . Má to hrozne krivé ale kadernícke s ním nemôžem s tým, čo pritom stvára. Samozrejme potom zahlásil "aha aký som pekný!" 

Ale ja by som radšej, keby to mal dlhšie, je mi ľúto tej jeho nádhernej zlatej hrivy ale sama mu to neviem pricetne podstrihnut, tak musíme strojčekom na 2 cm

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 23:38

Mrakoplas preboha!

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 08:14

Ja bohuzel znam lidi co by se jim ty dopisy libily a vedet o nich,  detem by je poslali. 

A momentalne jsem strasne nastvana na sousedy,  co strasi svoje dite nasim psem. Jakoze ho sezere nebo kousne,  protoze je kluk zlobivej. Bohuzel uz to dotahli tak daleko,  ze se potkame a kluk se skoro strachy pocura. Jsou mu 4

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 08:24

Mrakoplas to je strasny

ja už tu s hruzou obhlizim naši domacnost 

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 08:29

ice to jsou fakt debilove, hrozny je, ze je to většinou na celej život