Mohučanka to bych teda nepovažovala za lenost, ale za velkou trpělivost s dítětem, který má prostě v tomhle směru nějaký potíže a bolení, určitě za to nikdo z vás nemůže a myslím že žádný příčetný dospělý do pleny nevyměšuje, takže to dobře dopadne![]()
Vše o těhotenství a dětech
Malenge Jenže my tomu chudáčkovi nedáme najíst a co mu malej kousek asi tak může udělat! A teda nepomáhá ani že je to můj pes a že jsem veterinářka
Takže proč se tady vlastně ptám, ani když do ledna vystuduju ještě pediatrii, nikdo to nebude brát vážně. Jdu trénovat trpělivost.
hele a pes tě poslouchá?![]()
Já vím, ale někteří lidi si myslí, že by to šlo befelem a že bychom měli být přísnější. Túdle. ![]()
Mohučanka "někteří lidi" ať si to aplikujou na sobě![]()
viktorka_od splavu Pes mě poslouchá. Ale když zůstane sám s někým, kdo mu cpe klobásky, hranolky a sušenky pod nos, tak neodolá. Ale i kdyby jo, tak to uplně neřeší mojí obavu, že se budou snažit podle svého nakládat i s miminem. Které nebude poslouchat ani se bránit, že ![]()
Karja potvrzuju, že ve spacím pytli se dá dělat cokoliv, starší se nám zjevoval v obýváku jako duch:) jak v tom chodil potichu a neměl vidět nohy. Kluci v tom spí odmala, starší do dvou let, další už se mi nechtělo kupovat. Je super, že ať cestují, jak chtějí, jsou přikrytí.
Jinak v létě starší spal přikrytý až po temeno, vždycky se probudil úplně mokrý. Od září se rozhodl, že musí spát na peřině, takže nejde ani přikrýt. Poslední dvě noci spí přikrytý,vrak uvidíme.
MPLee no tak jsem to úplně nemyslela, spíš že nemáš u rodiny autoritu:-)
viktorka_od splavu Tak někteří členové naší rodiny jsou dost specifičtí. Ale máme tam i pár světlých vyjímek ![]()
Gatita to kombinování jednorázových a látkových plen asi není nijak ojedinělý, používala jsem podle potřeby taky oboje. Radši látkový, ale na noc takřka vždy jednorázové a na delší cestování taky. Ono je taky velký rozdíl hodit si do tašky tři papírový plíny nebo ten balík látkovejch a ještě vézt domů i ty použitý.
Nezapomenu na jednu diskuzi z fb ohledně látkových plen, kde se nějaká maminka šla vybrečet, že jí venku ukradli tašku Milovií (mega drahý značkový látkovky, jedna tak za 600), jediná satisfakce prej že byly aspoň po***ný, ať si to ten hajzl užije.
Ale najde se překvapivě dost hodně fanatických ekobiomatek, co braly látkovky i do kempu nebo na tůry do hor. A vymeňovaly si zkušenosti, jak to po večerech perou zvonem v kýblu a máchaj v potoce. Mno, takhle já si teda dovolenou nepředstavuju, takže jsme jeli s balíkem babylove ![]()
Karja naši mali spacie vaky ale každý si od neho po prvom lete odvykol a už v tom nechceli byť. Starší sa teda už zakrýva dekou (mojou, iná samozrejme nie je dosť dobrá), mladší vo vaku jaci, lebo sa v ňom nedá tak ľahko kotulat po posteli a keď ho prikryjem, tak sa tým vrtenim aj tak odokryje. Takže tiež len vo flisovom pyžame. My so sambom po krk zakryti perinou. Ale vôbec sa netvári, že by mu to vadilo, asi sa už otuzil
. Len mi dosť vadí, že musím spat pri zavretom okne, už som si na otvorené v zime aj odvykla.
Nas chlapecek, v zari mu byly 2, uz spacak nechce, jeci a neda se do toho nacpat. Tak spi v merino body, triku s dlouhym rukavem, teplakach a ponozkach. V postylce ma fleecovou deku, usina s prikrytyma nohama a probouzi se s prikrytou a zpocenou hlavou.
Mladší je hrozne srandovny. Každé ráno po raňajkách vylezie na gauč, pozhadzuje všetky vankúše, zoberie ovládač od telky, zapne ju a kričí amii amiii a dožaduje sa Krtecka ![]()
Potrefenáhusa ono i s ohledem na to, ze moje dite zasadne kakalo pri kojeni, prisate na prsu, tak bych ani nevedela, jak to praktikovat. A latkovky neprichazeji v úvahu proto, ze uz ted mam co delat, abych ususila pradlo v byte, kdyz ho posledni dva mesice i za slunce dam na balkon, stejne ho k veceru vesim skoro mokre na susak do pokoje. Ale fakt, ze jsem v celem nasem okoli jedina s jednorazovkama, me nesprestava fasinovat.
Ehm, kamarádka kojila rozbalené mimino s mininočníkem přicucnutým k zadečku. Mně se to iracionálně eklovalo.
Sweet Potato zlaty jednorazovy pleny ![]()
Sweet Potato já jsem toho s tím pidimiminem měla tak plný kecky, ze si to ani technicky neumim moc predstavit
Potrefenáhusa Ona držela dítě a manžel nočník![]()
Časem to asi zvládla celé sama.
Jak tu ctu o tech spacacich a jak spi deti nabaleny, tak si pripadam jak matka drsnacka. Dite spalo v pyzamu max s ponozkama (dokud je sneslo) a asi od roka v pyzamu s kratkym rukavem a kratasech. V noci netopime, ani pres den se tu nepretapi a pokus o prikryti se nikdy nesetkal s uspechem. Kdyz ho chodim kontrolovat, tak ma teply ruce i nohy. Zabalit ho do spacaku nebo do nekolika vrstev, tak se asi uvari.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí