Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:18
Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:20

Jdu prave z ortopedie, z kontroly kycli. V te male cekarne jsem byla snad jedina, kdo tam byl s miminem sam. Byla tam hlava na hlave. Ostatni deti tam meli nejen matku, ale i otce nebo babicku. A jeden exemplar matku, otce i tu babicku. Netusila jsem, ze ultrazvuk kycli je takova spolecenska udalost. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:21

Mrakoplas zrovna mi říkala švagrová, jak straší mladšího, že jinak nechce jít tam kam ona. My se ve výchově úplně neshodneme, ale tohle mě dost překvapilo. Přecejen jsem si myslela, že mezi "vzdělanější" populací už je tak nějak známo, že se to dělat nemá.

Nás naši nestrašili, vrcholem bylo, že se Ježíšek kouká a nebudou dárky. Což mi zpětně taky nepřijde ideální, ale jinak žádná strašidla, čerti, policajti.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:24

tak von už klasik, že jo:

pojď si proň, ty polednice, pojď, vem si ho, zlostníka! :)

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:25
Reakce na Mrakoplas:

moora no tomu môjmu vôbec vysvetľovanie, že sa to zničí a že si to neželam, nepomáha. Skusa ešte viac .

​Já občas dceři v zoufalství vyhrožuju, že když danou věc zničí, tak jí to budu strhávat z kapesného, až ho začne dostávat. Ale teda efekt to v těch třech letech ještě úplně nemá ;o)

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:26

Zuzuli

JJe, pamatuji si, že jsem si toho taky všimla. Chodila jsem sama, dvakrát jsem tam byla s kočárem a jednou se šátkem, když opravovali budovu a chvíli neměli v provozu bezbariérový vstup. To jsem si myslela, že ten druhý člověk pomůže s kočárkem po těch schodech, ale i poté, co se tam zase dalo v pohodě vjet, tam většina dětí měla s sebou dospělé dva. Asi jak se tam musí dojíždět, jsme na kraji Prahy, asi jich bylo hodně i z vesnic za Prahou, tak jeden byl třeba řidič? 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:26

moora toť pravda...! Ale teda, jak to pak dopadlo, zejo..

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:28
Reakce na MP Meri:

Dočítám docela poctivě, ale tohle mi asi uniklo, jaký dopisy

Pinot Noir Ta trika jsou krásná! Nemají je i s krátkým rukávem?

​Je to v nějakým vedlejším tématu. Takový "dopisy od Ježíška dětem", nebo spíš pohledy, stupidně napsaný, s chybama, a docela zlý.

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:29

K tomu strašení, já nesnáším, když mají náhodní kolemjdoucí potřebu mi "uklidňovat" zabejčené dítě prohlášením: "Tak když neposloucháš maminku, tak si tě odvedu já."

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:29

Zuzuli

AAle trochu mě ta skrumáž na kyclich stvala, byl tam docela šrumec a čekárna ne úplně dobře řešena, ti lidi tam prostě zavazeli, s tím šátkem jsme musela jendomu pánovi vysloveně říct, ať mi uvolní místo na sedačce, že není kde si to dítě zase obléct, bez toho kočáru. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:31

DruI to se ti fakt stalo? Já nesnáším, když se do toho montují jakkoliv. Jednou jedna starší paní měla potřebu dojít naplácat motorce, když syn spadl. Koukala jsem na ni jak z jara.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:35

Pinot Noir Dík, to asi pořídim. Celkově mám tu jejich "eko" řadu moc ráda, syn z ní má už několik triček. (jen s krátkým, já mám z tirček s dlouhým nějakou fóbii nebo co) 

EDIT

Jen online, tak nic, ale i tak dobrej tip. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:36
Reakce na MP Meri:

Dočítám docela poctivě, ale tohle mi asi uniklo, jaký dopisy

​Dávala jsem to do adventního vlákna, ale diskuze se přelila sem

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:36

dzizisketa no ona prave ta cekarna ma asi tak 10 metru ctverecnich, po dvou stranach lavice, v jednu chvili jsem tam oblekala ja malou na lavici do satku, na zemi bylo pet deti ve vajickach a k nim teda 11 dospelych. Tipuju ze ani v ikee neni dneska takovy naval

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:39
Reakce na žluťásek:

​Dávala jsem to do adventního vlákna, ale diskuze se přelila sem

​Šiši, adventní vlákno neznám, to zas bude dočítání

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:41

MP Meri mně taky uniklo! ale jen tři první strany, teď to už dost rozbujelo. uvař si k tomu čaj

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:45

DruI A pak se dotyčný diví, že s ním dítě chce radostně odejít. Nám se to párkrát stalo a jak se pak ti dospělí kroutili.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:52

Ted sem si vzpomnela, ze teda me babicka strasila, ze kdyz budu zlobit, pujdu do napravny skolky, kde budu muset pit vodu z kaluze a jist suchej chleba. No, nejak jsem si z toho asi nic nedelala, trauma z toho nemam, ale neplanuju to rikat detem. Ale treba ze Jezisek vyckaval s odnesenim dopisu a nechaval nas vycukat treba 2-3 dny, to bylo bezny. A vlastne nevim co si o tom myslim.

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:53

Evaeva Dokonce několikrát. Oni to ti lidi myslí dobře, tak na ně nechci bejt ošklivá, ale štve mě to. A to s tím naplácáním motorce dělá moje maminka, ale asi ne u cizích dětí :o)

brrr Tak dcera je ještě velikej mamínek, takže se toho lekne, ale taky si říkám, že si ti kolemjdoucí pěkně nabíhaj :o)

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:55

DruI to naplacani předmětu, kterýzatomůže jsem dělala i já, ono to kolikrát dost pomohlo, dítě se trochu odreagovalo, zapomnělo a bylo to.