MP Meri jenom tohle s vlkem:
https://www.reserved.com/cz/cz/zw114-80x/zw114-80x-134-koszulka-ch-tss
MP Meri jenom tohle s vlkem:
https://www.reserved.com/cz/cz/zw114-80x/zw114-80x-134-koszulka-ch-tss
Jdu prave z ortopedie, z kontroly kycli. V te male cekarne jsem byla snad jedina, kdo tam byl s miminem sam. Byla tam hlava na hlave. Ostatni deti tam meli nejen matku, ale i otce nebo babicku. A jeden exemplar matku, otce i tu babicku. Netusila jsem, ze ultrazvuk kycli je takova spolecenska udalost.
Mrakoplas zrovna mi říkala švagrová, jak straší mladšího, že jinak nechce jít tam kam ona. My se ve výchově úplně neshodneme, ale tohle mě dost překvapilo. Přecejen jsem si myslela, že mezi "vzdělanější" populací už je tak nějak známo, že se to dělat nemá.
Nás naši nestrašili, vrcholem bylo, že se Ježíšek kouká a nebudou dárky. Což mi zpětně taky nepřijde ideální, ale jinak žádná strašidla, čerti, policajti.
tak von už klasik, že jo:
pojď si proň, ty polednice, pojď, vem si ho, zlostníka! :)
moora no tomu môjmu vôbec vysvetľovanie, že sa to zničí a že si to neželam, nepomáha. Skusa ešte viac
.
Já občas dceři v zoufalství vyhrožuju, že když danou věc zničí, tak jí to budu strhávat z kapesného, až ho začne dostávat. Ale teda efekt to v těch třech letech ještě úplně nemá ;o)
JJe, pamatuji si, že jsem si toho taky všimla. Chodila jsem sama, dvakrát jsem tam byla s kočárem a jednou se šátkem, když opravovali budovu a chvíli neměli v provozu bezbariérový vstup. To jsem si myslela, že ten druhý člověk pomůže s kočárkem po těch schodech, ale i poté, co se tam zase dalo v pohodě vjet, tam většina dětí měla s sebou dospělé dva. Asi jak se tam musí dojíždět, jsme na kraji Prahy, asi jich bylo hodně i z vesnic za Prahou, tak jeden byl třeba řidič?
moora toť pravda...!
Ale teda, jak to pak dopadlo, zejo.. ![]()
Dočítám docela poctivě, ale tohle mi asi uniklo, jaký dopisy
?
Pinot Noir Ta trika jsou krásná! Nemají je i s krátkým rukávem?
Je to v nějakým vedlejším tématu. Takový "dopisy od Ježíška dětem", nebo spíš pohledy, stupidně napsaný, s chybama, a docela zlý.
K tomu strašení, já nesnáším, když mají náhodní kolemjdoucí potřebu mi "uklidňovat" zabejčené dítě prohlášením: "Tak když neposloucháš maminku, tak si tě odvedu já."
AAle trochu mě ta skrumáž na kyclich stvala, byl tam docela šrumec a čekárna ne úplně dobře řešena, ti lidi tam prostě zavazeli, s tím šátkem jsme musela jendomu pánovi vysloveně říct, ať mi uvolní místo na sedačce, že není kde si to dítě zase obléct, bez toho kočáru.
DruI to se ti fakt stalo? Já nesnáším, když se do toho montují jakkoliv. Jednou jedna starší paní měla potřebu dojít naplácat motorce, když syn spadl. Koukala jsem na ni jak z jara.
Pinot Noir Dík, to asi pořídim. Celkově mám tu jejich "eko" řadu moc ráda, syn z ní má už několik triček. (jen s krátkým, já mám z tirček s dlouhým nějakou fóbii nebo co)
EDIT
Jen online, tak nic, ale i tak dobrej tip.
Dočítám docela poctivě, ale tohle mi asi uniklo, jaký dopisy
?
Dávala jsem to do adventního vlákna, ale diskuze se přelila sem
dzizisketa no ona prave ta cekarna ma asi tak 10 metru ctverecnich, po dvou stranach lavice, v jednu chvili jsem tam oblekala ja malou na lavici do satku, na zemi bylo pet deti ve vajickach a k nim teda 11 dospelych. Tipuju ze ani v ikee neni dneska takovy naval ![]()
Dávala jsem to do adventního vlákna, ale diskuze se přelila sem
Šiši, adventní vlákno neznám, to zas bude dočítání ![]()
MP Meri mně taky uniklo! ale jen tři první strany, teď to už dost rozbujelo. uvař si k tomu čaj ![]()
DruI A pak se dotyčný diví, že s ním dítě chce radostně odejít. Nám se to párkrát stalo a jak se pak ti dospělí kroutili.
Ted sem si vzpomnela, ze teda me babicka strasila, ze kdyz budu zlobit, pujdu do napravny skolky, kde budu muset pit vodu z kaluze a jist suchej chleba. No, nejak jsem si z toho asi nic nedelala, trauma z toho nemam, ale neplanuju to rikat detem. Ale treba ze Jezisek vyckaval s odnesenim dopisu a nechaval nas vycukat treba 2-3 dny, to bylo bezny. A vlastne nevim co si o tom myslim.
DruI to naplacani předmětu, kterýzatomůže jsem dělala i já, ono to kolikrát dost pomohlo, dítě se trochu odreagovalo, zapomnělo a bylo to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.