Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 07:38

Zuzuli no asi tak nejak, ja som tiež spokojná, že muž sa s malou zahrá, postará sa o ňu aj celý deň a ja môžem ísť na túru, a to mi stačí. Po doktoroch a na nákup topánok nepotrebujem aby so mnou chodil. Napríklad ani odplienkovanie som s ním neriešila, cez leto vyrazil na týždeň na Matterhorn a keď sa vrátil, len som mu oznámila, že dieťa už nemusí prebaľovať :-)

Mám jednu kamarátku, ktorej muž sa angažuje úplne vo všetkom počnúc tým, že jej kontroloval, čo môže jesť v tehotenstve a počas kojenia až po to aké plienky budú dieťaťu kupovať atď. To by mi teda nevyhovovalo

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 08:47

Je normalni ze starsi se rano chova jak spratek, kdyz je tu i muz? Dnes byla na tecku mezi oci

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 09:05
Reakce na rasaNori:

Je normalni ze starsi se rano chova jak spratek, kdyz je tu i muz? Dnes byla na tecku mezi oci

​u nás se taky chová hůř když jsme doma oba, jakoby se úplně odbrzdila 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 09:16

rasaNori mnum jj to potvrdzujem

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 09:40

mnum Mrakoplas diky, bylo to fakt huste a mensi taky radi jak cerna ruka, tata tata imrvere. On muz pres den doma nebyva, vzdy az kolem 4-5, taky docela hledi:) 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 09:46

picne ma, objednala som malej snehule a namiesto veľkosti 24 mi poslali 26. Asi je nezmysel si nechávať tie 26 na budúcu zimu, že?

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 09:48

betsey já bych si je nechala.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 10:11

betsey ja by som vrátila, už som sa tak  popálila, že mu noha vyrástla viac.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 11:09

Tema boty, dostala jsem doporuceni na Obuv Blatnička na Novejch Butovicich, tak sem pani napsala pres FB, domluvila se, dneska tam sjela a tadaaa Tonda ma boty! Byli sme tam uvnitr po jednom, pani dobre poradila a za 10 min sme byli venku i s botama. Nakonec ma ty zimni bosy Pegresy s ovci vlnou. Jinak tam maj klasickej bf/kompromis sortiment. yza tu cestu tam to stalo, tak treba to nekomu pomuze.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2020 12:41

711990 to můžu potvrdit, tuhle obuv máme blízko, paní je velmi milá a ochotná.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 14:27

Zuzuli 

My na kyčle jezdili do města, kde mám gynekoložku. Když jsem tam byla na kontrole po šestinedělí, hrozně se divila, že miminko je zrovna samo s tátou na kyčlích, jako že muže vychválila. Asi to fakt není běžné, akorát nevím proč. Nám to přišlo super, že jsme to sfoukli najednou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2020 14:49

dynda muž by byl s tahle malým miminkem nervózní, je okolo moc úkonů:) zvládl by to, ale nerad. Od takového roka a půl by už neměl problém. Ale sám s nikým ještě u doktora nebyl, což je prostě dáno naší situací, on by si musel buď vzít volno nebo napracovat, to pro mě není výhodné, to tam radši zajdu já.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 17:37

dynda Tak me spis by vadilo, ze mu treba budou u doktora neco vysvetlovat a ja u toho nebudu nebo naopak se ho na neco zeptaji ohledne denni pece a on nebude vedet. Nez ze by nezvladl tu peci. Ovsem no....se starsi zvladl vsechno, a od mladsi pomalu nemuzu odejit z domu, o tu se odmita sam starat, tak treba ve dvou letech? Fakt nevim...

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 17:50

Muj muz se zapojoval docela hodne, ale kdyz jsem byla doma, tak jsem lekare, krouzky, nakupy... resila ja a myslim, ze do srpna tohoto roku nemel vubec prehled. Pak jsem nastoupila na plny uvazek, deti vodi rano muz, odpo je vyzvedava, aby stihly krouzky a chodi na logopedii a k doktorum. Ja zustala mimo toho a musim rict, ze mi odpadla velka cast povinnosti a trochu stresu. No neni to uplne spatne. Vsechno koordinujeme a ruzne se stridame, ale je super, ze to neni vsechno na mne. 

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 17:52
Reakce na rasaNori:

​Ano

Offline letfenixa
10903 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 18:04

Tak oblečenie darované!

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 18:07

letfenixa gratuluji, to je úleva, viď? Mně se povedlo nedávno darovat tři velké krabice a bylo to skvělé!

Offline letfenixa
10903 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 18:11

Malenge presne, úľava, som to pre synovca odkladala, a teda nechcú nič, navyše kým sa bude dať ísť ludsky cez hranice, už by z toho vyrástol

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 21:01

Muž je přes týden v Pze, takže už od těhotenství jsem zvyklá všechny věci kolem dětí zvládat sama. Ale od té doby, co jsem zpátky v práci, si bere paragraf, kdyř jsou kluci nějak víc nemocní, aby se užili. Sice nastávají u doktora situace, že neví, kolik dítě váží, atd., ale nic co by nešlo vyřešit. NA HO byl na jaře i teď na podzim taky on.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 21:14

711990

AA jakou barvu?