Karja :(
Vše o těhotenství a dětech
Karja Držím palce, ať to zvládnete co nejlíp.
Karja možná už pozdě, ale taky držím palce![]()
brrr Já teda obstarávám všechno, protože muž je v práci furt, ale kolik děti váží, to nevím ani já!
Od toho tam ten doktor snad je, aby si je zvážil, ne?
Tchýně se mě, nebo rovnou jich ("lepší" varianta) pořád vyptává, vůbec nechápu, co je na tom údaji zajímavýho? Nemluvíme teď o miminech, že jo....
Karja
to bude dobrý....a už to máš za sebou?
Garfie Ty testy, hele nam vcera rano nic nebylo, tak jsme je odmitli. A dneska je nam blbe, takze tim spis se nam tam nechce jet. Ale vecer byl proste dost krutej z ruznejch pohledu, tak na me myslete, at to tady nevyhodim do povetri;-) Ale plyn nemame.
Karja ach jo drzim palce![]()
Karja držím palce ![]()
Karja
pevné nervy, ať jste brzy v pořádku
Karja Držím palce, ať je vám brzy lépe.
prosím Vás, aký máte názor: moja dcerka mala pred necelým mesiacom 4 roky, a intenzívne ju zaujíma čítanie, vie už všetky písmenká a pomaly začína spájať...nijak ju v tom netlačím, ani som to neiniciovala, ale keď sa stále pýtala, tak som jej nakreslila takú pomocku (A-Auto...) a kupila som jej magnetické písmenká na chladničku. A samozrejme, keď sa pýta čo je B, tak jej nepoviem, že je to C... Zaujíma sa aj o iné veci, trochu tak pre staršie deti.
No a moja mama má s tým veľký problém, podľa nej jej "beriem detstvo" a bude "ostarok" lebo bude príliš múdra medzi deťmi
. Mne toto robila celé detstvo, nechcela, aby som bola dopredu, aj keď som prirodzene bola (a nie som teraz nejaký genius zďaleka, moj názor, že niektoré deti proste dozrievajú intelektuálne rýchlejšie, ostatné ich potom kľudne možu aj predbehnúť).
Ale neznášala som, keď ma stále nútila zaoberať sa niečím iným ako som chcela.
Ja si myslím, že to nemá vplyv na ostatné oblasti (akože bude sociálne pozadu, len intelektuálne vpredu, alebo niečo také, ani neviem, čo presne si predstavuje, prídu mi to strašné blbosti)... Viem, že tu máte niektoré nadané deti, alebo aj učiteľky sa asi nájdu, aký je na to aktuálne názor? Ja sa riadim tým, že ju podporujem v tom, čo ju práve baví, je to správne? Ďakujem ![]()
No hlavne ta malinka vubec nemuze spinkat, asi jak je zahlenena, jen v jedoucim kocarku. Takze za jeden den jsme si zvladli komplet rozbahnit tim jezdenim zahradu a ted uz na to kaslem, a sambo, kterej zatin nema teplotu aspon s ni vyjizdi do prirody. No tak to je blby, kdyz ani to ditko nema sanci se vyspat.
olivieraa určite robíš dobre, keď ju podporujes, hádam jej nebudeš brániť
Karja držte sa
olivieraa Podľa mňa treba podporovať deti v tom, čo ich baví. Záujmy detí sa menia. Dnes ju bavia písmenká a ich spájanie, o pár týždňov to môže byť niečo iné. Myslím, že dnes je viac detí, ktoré vedia čítať už pred tým, ako idú do prvej triedy. Podľa mňa to je plus, podporovať deti v hre s písmenami, v čítaní.
Karja tak zkuste preci jen vytahnout nositko, to je uplne nejlepsi pri ryme/kasli, v tom se aspon muze zkusit vyspat, i kdyz vim zes psala ze to u vas moc neslo
MaeGandalano, len som chcela vediet ako sa na to dívajú napr.učitelky a tak...mamina mama bola učitelka prvákov (asi 1950, slovenská dedinka) a že potom su deti v škole zlé, lebo sa nudia...no ale myslím že teraz tak polovica detí vie čítat pred nástupom do školy, tak už sú na to asi iné pohľady.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí