Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 21:18

dzizisketa tmave modry. Chtela jsem zluty, ale pak sem se vzpamatovala. Stejne ty boty po prvni navsteve piskoviste vypadaj jak 3 roky noseny

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 21:26

My máme merino overal, nohy končí tam, kde zipy, ohrnu to a hotovo, smála se tomu, doufám, ze do března v tom vydrzi 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 21:31

Potrefenáhusa to je krasna holcicka, ty vlasky!  Ja mam plesate mimina, tak ty vlasate obdivuji 

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 21:39

mnum a to není vidět ta prehazovačka nahoře 

Online dzizisketa
8984 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 21:40

711990

MMně ta žlutá aspoň nutí je pravidelně leštit

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 21:42

dzizisketa ja teda lestim i modry(na rozdil.od svejch bot haha), ma modry i ty prvni boty, ale teda jety jsou priserne:))

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 21:44

Karja 

Po šestinedělí už to jsou druhé kyčle, jestli si to dobře pamatuju. Když byly OK poprvé, podruhé jsem žádné instrukce nečekala. On se teda všechno komplet naučil už na prvním miminku, když já jsem byla asi tři týdny dost marod a musel mě střídat. Já si teda už od začátku myslím, že je třeba na manipulaci s dítětem mnohem líp stavěnej než já. Je velký a zkušený sportovec a asi nějak líp rozumí tělu - jak fungují pohyby, svaly... Má to v ruce. Když jsme neměli děti, taky se mnohem zkušeněji staral o nemocná nebo raněná zvířata. Kde já mám pocit, že můžu ublížit nebo způsobit bolest, on se nebojí chytit, zvednout, otočit. Možná měl být doktorem.

Mě akorát mrzelo, když nemohl s námi na fyzioterapii, že neviděl, co za cviky mají děti dělat. Jinak se snažíme se v péči u nákupech botiček se nedublovat. Ale zvládáme oba. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 21:46

2x

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 21:47

Evaeva 

No je fakt, že my pracujeme oba a oba si pracovní dobu určujeme sami, i když na mateřské a rodičovské jsem já. Dost to musíme organizovat, ale jde to a asi to i vyžaduje, aby i tatínek zvládl s dětmi dost akcí samostatně.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2020 22:04

dynda to je jiné, když pracujete oba, to je jasné, že se musí taky postarat. Můj muž by to zvládl, kdyby musel. V porodnici s druhým jsem byla deset dní a o staršího se postaral s přehledem. Ale obíhání doktorů a tak nedělá rád, nemá tu praxi, což je samozřejmě dáno tím, že já jsem ten hlavní pečovatel. Mě to nevadí, až budu taky pracovat, budeme se asi nějak střídat. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 23:07

Potrefenáhusa to je ale hezke vesele Housatko!

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 23:17

Potrefenáhusa vydrží, co by ne. Ty zimní overaly a kombinézy mi všechny pily krev tím, jak lezou děcku do obličeje. A není to tím, že je velký. I o deset cm delší ležící dítě prostě nemá krk. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2020 23:21

Pinot Noir tenhle problém má mladší i v sedě. Leze mu to před pusu, tak to furt žužlá.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 23:26

Evaeva přesně. Nejhůř asi vychází jinak skvělá softshellová kombinéza z Tchiba, má takový stojáček, to mu sahá až pod oči.

Online dzizisketa
8984 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 23:45

Pinot Noir

TTak s tímhle jsem teda problém neměla, naopak jsem už loni dávala nákrčník, aby neměl chudák holý ktk. A měl co žužlat. 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 23:52

dzizisketa tak jsi možná narazila na lepší výrobce. Lepší dodat nákrčník, než řešit, že zip škrábe děcko do nosa.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 23:57

Pinot Noir najhoršie je to keď sedí v kočíku. Všetko má na brade, zavadzia to, má to celé mokré jak to zuzle a keď rozopnem, skrabe ho zips. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 00:13

Tie problemy so zimnymi kombinezami co tu popisujete som nezazila. Mali sme dve zimy po sebe z lidlu a tento problem nebol. Nakrcnik som davala. Ale uz chodil a v kocari moc neobsedel a vek mu vychadzal na zimu 1,5-1,3/4 a 2,5-2,3/4. Tuto zimu ma uz len osvedcene zimne laclace z rockino. Zvladnu mokru clapkanicu a su lacnejsie nez unuo ktore su len na suchu zimu

edit: tie lidl kombinezy maju 2 zipsy a mozu sa nechat trosku otvorene a zrolovane pod bradou a tym odpadne to zuzlanie. 

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 01:52
Reakce na Pinot Noir:

Potrefenáhusa vydrží, co by ne. Ty zimní overaly a kombinézy mi všechny pily krev tím, jak lezou děcku do obličeje. A není to tím, že je velký. I o deset cm delší ležící dítě prostě nemá krk. 

​nemá krk v žádný poloze :-)

vydrzi určitě, on to byl spis povzdech nad tema hadrama, protože já už fakt nevěděla, co ji oblict - ten overal je obří, ale já už to fakt nevracim, už jsem koupila jeden jinej, přišel mi velkej s dostatečnou rezervou....jenže po 14 dnech nezapnu patenty přes nohy  

Tohle je aspoň dostatečně široký, je to jak souboj s chobotnicí pokazdý

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 04:01

Ach jo. 4 rano a ja jeste nespim a to uz i muzu. Bojim se, co me zitra ceka.