Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 07. prosince 2020 11:42

Karja Ty socialni site jsou jenom divadlo. Vsechny superaktivni lidi na sitich, co znam, tak v realu jsou uuuuplne jini, vetsinou nejisti sami sebou/vztahem atd. Takove to foceni rodinne pohody na fotce projete filtry, no me nenadchnou. Ale je to nekdy tezky se nesrovnavat. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 11:42

Karja já jim ty nazdobený obýváky nevěřím. U nás jsou pořád omotaný nějaký špagáty, všude rozházený lego, ubrus od barev. To bych ho musela přivázat za nohu ke stolu a stejně by ten provázek aspoň zapletl mezi sebe, židli a šňůru od notebooku.

Vždycky když vidím ty naklizený montessori pokojíčky, tak si řeknu, že tuhle fotku mohla udělat jen za cenu, že dítě posadila k Bingovi nebo odeslala s babičkou ven

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 11:43

Jinak já jsem vyhrabala 5.12. večer starou punčochu, hm, co do ní? Naštěstí se u nás předtím zastavila tchyně s nějakým ovocem, tak jsem tam šoupla dvě jablka, dva pomeranče a ve špajzu vyšťourala čokoládové bonbony, na které se nějak zapomnělo, našla červenou mašličku...a to bylo ráno radosti.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 12:09

Já nedělala Mikuláše vůbec. Měli ho v pátek ve školce, tím to považuji za vyřízené. Sladkosti má denně, další nepotřebuje. Navíc jsem mu řekla, že jsou to lidi v maskách, protože se do školky kvůli nim bál jít.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 12:13

žluťásek 

Hele, tak to ja vim, ze ma strasne moc hlidani, a hodne veci neresi, ale i tak me to vzdycky porazi!

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 12:17

Karja ale určitě není vtipná jako ty! "Doufám, že nezhubnou"

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 12:18

INCOM1 To neni no:-D To ja jako vim, ze jsem objektivne lepsi, jen to lidi skrz tu prezentaci nevidej! 

Offline dzizisketa
8984 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 12:23

Tabea

Je chytrej jak kdyby snědl Šalamounovo hovno 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 12:26
Reakce na Bowle:

Karja taky mám takové známé v okolí, a vždycky si řeknu, co se asi za těmi vystaljovanými fotkami skrývá? lidi se snaží o sobě dávat na sítě jen to nejlepší, ale co my víme jak to u nich probíhá ve skutečnosti.. za mě stokrát lepší usmolený pytlík bonbónů než nějaká křeč. 

​Skrývá se za nima hodný dítě U nás je bordel jen když přijdou na návštěvu cizí děti. To nestačím zírat, je to pro ně nový a nezvyklý, jasně, ale až s nima vidím, jak nedětskou mám domácnost. Okamžitě musím uklidit všechny kytky, co jinak stojí na zemi do metrový vejšky, schovat ovladače od televize, kafe se pije jenom u linky, v ložnici jede polštářová bitva, obsah všech dostupnejch šuplíků vyhřezlej ven ...

Já tohle vůbec neznám, nemáme jedinej zámeček na šuplík, krytku na roh, dítě za celej život doma rozbilo jedinu věc a to skleněnou vázu s dekoracema z šišek, kterou sem postavila na celkem blbý místo. Jinak to tu až na "dětský koutek" vypadá všechno stejně. NICMÉNĚ to není zásluha, to je prostě fakt, takže bych se určitě nemučila srovnáváním s jinejma! Já zas za celý dva roky na mateřský uvařila asi desetkrát a dvakrát upekla. Prostě má každej něco. 

Online rasaNori
8851 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 12:29

MP Meri tohle nenavidim, jak se vsechno roztaha a s nicim si ty potvory mrnavy nakonec nehrajou. A pak jsem za prudivce, co i po detech na navsteve vyzaduje sklizet, ale ja mam taky doprcic jen jedny nervy! 

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 12:31

Karja Tabea Jestli jsem se patologických rodin účastnila (a vsadím boty, že jo), tak jsem určitě zmiňovala jednu spolužačku, bývalá modelka, dnes univerzitní hodnostářka, manžel vysoce postavený, dvě krásné chytré děti, účinkují v reklamách. Pořád cestují, krásný moderní byt, zkrátka fajesbůk lajf na je jedničku! Jedna moje dobrá kamarádka z ní měla příšernou depku...ale já ji znám víc a vím, že to není takhle nalajnované a rozhodně bych s ní neměnila. 

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 12:35

žluťásek Hele, já jim ty naleštěný obýváky i věřím, ale ty zase věř, že tam nežijí!  Mám kamarádky, kde děti do obyváku prakticky nesmí vstoupit. Nejkrásnější dům má kamarádka, jejíž děti prakticky vychovává babička (a není to jen můj dojem, dcery se kamarádí a letos v létě jsem vyslechla rozhovor "ty se máš, že máte doma bazén" "no jo, ale já se v něm vůbec nekoupu, jsem pořád u babičky".  Tak tam jsem přišla, když byly děti malé, na návštěvu během Vánoc-rozumíš, u nás všude roztahané věci, hračky, drobky od cukroví, zbytky papíru....u nich ve vydesinfikovaném obyváku vzorný strom a pod ním naaranžovaný domeček z Lega, strašný to bylo!!! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. prosince 2020 12:37

Já jsem v předvečer Mikuláše polepovala krabice vánočním papírem, chystala do nich nakoupené dobroty, vázala mašle. Muž to komentoval slovy Ještě že mají děti matky, taky mohly dostat kapsičku v tašce od rohlíku:) Čímž se nechci chlubit, protože kdybych ten čas vložila třeba do úklidu, žehlení nebo spánku, bylo by to určitě účelnější. Dobroty v jakékoli tašce by přinesly úplně stejnou radost. Holt každý máme něco. Jinak teda doporučuju na ty instagramové prezentace kašlat, někomu to holt dělá dobře.

Offline letfenixa
10903 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 12:51

Som tu písala, že som sa zamotala s adventným kalendárom plnenym drobnými hračkami a pod (dnes tam mal vianočné trenky, ktoré mu budú možno o 2 roky ), že teda 6. som vyhlásila za cizmickoveho Mikuláša a ten chodí v noci že áno. 

A minule sa tu písalo o certoch, tak v piatok spravili kolegovia v škole pre prvostupniarov, myslela som si, že to bude jemné, kolega čert mal príšernú masku a príšerne trieskal na dvere, takže syn bude urcite doma, ak to tak bude aj v budúcnosti. Synovi som povedala, že bol v škole Mikuláš s certom a anjelom, a videla som strach v jeho očiach, takže som mu povedala, že to je len maska a prezlečený človek.

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 13:03

Mikuláš je pro mě o tom, vzpomenout si koncem listopadu, když se zrovna vyskytuji ve větším krámě. A co mi tam frnkne do nosu, to pořídím. 

Děti mají léta takové kovové hraci skříňky, už od půlky listopadu o tom mluví. - tak to musi být, ale jinak klidně uhlí. 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 13:16

dzizisketa díky, to je ono

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 13:16

Mikuláš je u nás obrovská párty!  Sestra je Jitka, neteř Barbora, dcera má svátek v prosinci, já narozeniny....už několik let to všechno pojíme dohromady a slavíme právě na Mikuláše, jsou to normálně malý Vánoce!!! (a malý znamená, že nebývá večeře....). 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 13:19

Taky mám ve svém okolí jednu dokonalou rodinu. No a manžel té kamarádky se mi jednou chtěl dostat pod sukni (toto není obrazně řečeno...) a opakovaně vedl takové řeči, že se mu od té doby vyhýbám, jak to jen jde..  kamarádka je skvělá, mam ji moc ráda, ale on je teda na ránu.

K ní se taky chová strašně. Na dovolené ona kmitá kolem dětí, servíruje jídlo, krmí nejmladšího a on sedí v křesle a diktuje jí, jak by mu pak měla připravit salát a hlavně, ať nepřetáhne to maso. Měla jsem chuť říct, co kdybys zvednul zadek a udělal si tu večeři sám? 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 13:20

Garfie u nas podobne, 2x svatek, 2x narozeniny

k tomu mikulas, deti vzdycky celej prosinec prozvracely

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 13:23

moora To je super! Už jsem se bála, že jsme jediní, kdo to prožívají!