Karja držím všetky palce nech je čo najskôr lepsie
Vše o těhotenství a dětech
Karja myslím na tebe, držte se. Ať je brzy lépe.![]()
@Karja držte sa ![]()
Tak chlapecci dostali ten lego adventní kalendář. Mimochodem, včera večer jsem jim udělala čerta a nepoznali me.
a ten starší vstával ještě za tmy, roztrhl krabici a vše vysypal na hromadu.![]()
tv jezis![]()
711990 tož jsem to tam musela nasázet zpátky. Ještě zrcadlove, aby to sedělo k těm okýnkam s čísly, no po ránu to chceš dělat!![]()
tv uf to je hrozny![]()
brrr Ja si z toho nechci delat soukrome covid vlakno. Ale mamka je nemocna, ta ma tyden proste takovou chripku, ted se ji konecne snizila teplota, tak snad to bude jen lepsi. Tata na testech zatim nebyl, ale vypada dobre, jen je unaveny. Holcicky-starsi nebylo den dobre a mensi je tri dny takova jak nachlazena. A my se sambem jsme od vcera jak nachlazeny. Tak snad se to nezhorsi. Spis ty prvni dny to bylo emocne dost narocny, ja se tu nechci moc odkopavat, ale stejne me tu zna celej internet tak co. Proste sambo od te doby co jsou dve a jak zacal ten pitomej covid se vsema tema karantenama, tak to doma nejak nedava, a ja nedavam zas jeho, jak se doma chova. Proste mi prijde, ze je uplne jinej, fakt bych pred dvema rokama, i snad jeste vloni, necekala, kam se ta cela rodinna situace dostane. A timhle se to cely proste jeste vyostrilo. Ale ted jak se nam pritizilo se to paradoxne zlepsilo. Takze to bylo horsi nez ta pitoma nemoc, tak snad uz se to taky nezhorsi, ted teda:-D.
Karja to bude dobre.![]()
Krize prijde do kazdeho vztahu a u Vas je to momentalne tezke bez hlidani,ale urcite bude lip.![]()
U nas kdyz byla nejaka krize tak jen kvuli "detem"![]()
To ustojite.
Karja tlapkam![]()
Karja nebezpeci lidi vzdycky semkne ![]()
Ne, fakt drzim palce at jste brzo ok po vsech strankach. Aspon mate sanci uzit si Vanoce bez nemocí.
Karja tohle je prostě blbý rok, pořád nějaké změny, nejistoty, člověk má i obavy co bude. Do toho ty děti, ho a podobně to taky nepřidá. Určitě to zvládnete, v každém vztahu je občas nějaká krize. Vydrž, bude líp![]()
Karja držím palce, ať už je dobře![]()
tv my jsme vcera dostali adventni Lindt kalendar. Manzel rozerval obal a dneska mame uz asi 17.12. ![]()
Kokoska syn má taky Lindt a taky už 17.12., to budou urcitě nějaké kazové kusy ![]()
Karja Tak snad jste se odrazili ode dna a bude už jen líp ![]()
Kokoska ja vcera dala v plen navsteve adventni zmrzlinovej.
"chce nekdo zmzlinu?"
"ne, dekujem, jsme prezrany..."
vytahnu krabici z mrazaku: " takze nikdo?"
"jeje, no tak to ja si asi dam... ja taky... ja taky..."
ni a razem mame taky tak nejak 17. prosince
Karja nekdy je to narocny
brzy se uzdravte a z toho ostatniho vyrostou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí