Děti mají léta takové kovové hraci skříňky, už od půlky listopadu o tom mluví. - tak to musi být, ale jinak klidně uhlí.
a co musí byt, něco s tema skrinkama? ![]()
Děti mají léta takové kovové hraci skříňky, už od půlky listopadu o tom mluví. - tak to musi být, ale jinak klidně uhlí.
a co musí byt, něco s tema skrinkama? ![]()
Potrefenáhusa já je vždy po vánocích zabavím na dalšího Mikuláše zas vytáhnu. Potrebuji do nich pořídit nějakou náplň a letos jsem na to zapomněla.
Zas jsem mela to uhli![]()
Jo a my asi budeme na té vystajlovane straně, všechny spolužačky se k nám chodí koukat na adventní kalendáře. ![]()
Máme takové ty dřevěné s LEDkama a strašně malinkými suflickama, kam se nic nevejde. Nevím, co to dítě ve škole vykládá.
rasaNori Jojo, já jsem takovej ten poklízeč, jednou rukou si hraju a druhou sklízim. A dítě dotlačimbk úklidu hraček několikrát denně.
Ale zase, já mám jedno a navíc nejsem ten venčící typ, tak to je taky pak s tím časem jiný.
MP Meri ale zase když venčíš, nevzniká bordel doma. Já vůbec neumím poklízet, buď vysloveně uklízím nebo nic. Hračky teda uklízíme večer, ale náš (můj) problém je ten ostatní bordel, co vzniká při provozu. Mě nikdo televizi před spaním nezakáže:)
Garfie ne nejste:D dite ma koncem listopadu narozky, ja je mela ted, pak ma jeste svatek, a do toho mikulas:) letos nam to teda corona ponekud zhatila, zato dite se kazdy den pta jestli zase dostane darek...
MP Meri Podle me plati pravidlo - bud mas uvareno nebo uklizeno, zatim se mi to u vsech kamaradek potvrzuje;-)
Karja to potvrdzujem aj u nás.
A vubec, muz mi chtela udelat radost na narozky, tak koupil sitku slavek, no a tim ze bylo navareno a napeceno kvuli oslave tak na ne nejak nedoslo. Ja je teda vcera vecer prozkoumala, jestli je to jeste bezpecne jist, no a pak jsem obcihla lednici a jak pod to nedal zadnou misku, tak pul lednice plavalo. Tomu rikam narozeninovy darek, v 11 vecer surovat lednici... :D
Karja já mám obojí ![]()
A vubec, ted jsem vyzkousela tu uklizecku a jako, doporucuju vsema deseti!
Případní zenovi mistři zvládnou nemit ani jedno.
rasaNori ja som dostala od "Mikuláša" Mozartove gule (nemám rada marcipán). Ale zas mám tu igelitku sladkostí pre decká, tak Mikulášovi odpúšťam ![]()
Pinot Noir To je jen tvuj uhel pohledu;-)!
continuity
Zrovna jsem se chtěla přihlásit do skupiny!!
Evaeva Já jsem byla v sobotu v práci. Muž zabalil mikulášský balíček synovi do dětské obrázkové deky a převázal takovým tím umělohmotným zeleným provázkem na balíky
No ale strčil to za okno na parapet, takže když jsem přišla a slavnostně šla vyvětrat do ložnice a tam balík, syn úplně zůstal stát s pusou otevřenou. Takže dobrý ![]()
Karja případně nemáš ani jedno, protože se ti chce malovat na kamínky a lednice je vymetená. Právě jsem objednala nákup z rohlíku, protože na velký nákup s dítětem jít nechci. K večeři asi budou rybí prsty, nic lepšího tu nevymyslim
rasaNori nechce přijít i k nám? Možná by mi.stacily ty slavky. Od doby, co nám nenamrzajíci lednici se musím k tomu úklidu dost přemlouvat.
continuity to nemám já
teda jako snažím se, ale nenadálé návštěvy nepřijímám. Ještě že existuje Košík, Rohlík, nejbližší obchod je Iceland a vlastníme rejžovar...
Karja u nás dost často pokulhává oboje:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.