Lamicka tak at vam to vydrzi!
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska diky :)
Karja drž se holka
A neber si samba osobně, oni ty chlapi prostě takhle (ne)fungujou obecně. Když je vše ok, v pohoda, ale jak se jim začne nedařit/stres, tak ho ventilujou na okolí ![]()
@continuity prosim te ty jsi rikala ze jsi holkam nechala dat Bexsero ze? Jak dlouho jsi je potom nepustila mezi lidi?
no a jak ja ve stezovacim vlakne chvalila manzela, ze je ted fakt podpora. Tak bum... Dcera zafrflala u mycky a on si na ni vylil zlost. Hnusne,citove ji zranil a ja se ji zastala a hnusnejsme se pohadali a cely vikend na nic.
Z toho, jak jsem si lebedila, ze to mame fakt tezke, a presto to zvladame, bych se nejradsi rozvedla. A jsem mu to i rekla a ted jsem za kravu, co prudi vsechny.
Karja drzim palce, je to narocne.
rasaNori tak já je vždy po očkování nechávám den dva v klidu, co chodí do školy, tak tam jdou, pokud nemají teplotu, ale necvičí a nesportuji. U toho Bexera to bylo dýl, ale mladší jsme naočkovali do nějaké břišní virózy ( rozjelo se jí to asi dvě hodiny po injekcii) ![]()
Mela k tomu i docela horečky, tak myslím tři- ctyri dny byla doma, dokonce jsme kvůli tomu odkládali odjezd na Slovensko.
Karja
Neboj, to je všude. Je to velká změna a trochu trvá, než si všichni zvyknete, teď navíc komplikovanější o karantény a podobně.
Candance Asi nějaké erupce, muž jel dnes později do práce, ráno pochopitelně vypadalo tak, že on seděl na sedačce s kávou, já tu lítala, dirigovala děti a chystala svačiny a když syn nestíhal, tak ho (stále v sedě ze sedačky) seřval a poslal ho na autobus do školy jen v botech, že jako "jeho problém", když se nestihnl obléct...
a věřím tomu, že kdyby byl sám doma, tak ho nechá jít. Pak měl aspoň zjevně špatné svědomí a vyskládal myčku, což běžně nedělá. ![]()
A jak se tu řešily ty drsné vzkazy puberťákům od Mikuláše (bylo to tady, že jo?), tak mi dcera právě řekla, že jedna spolužačka (6.třída) nedostala nic od Mikuláše, že jí tatínek řekl, že se Mikuláš zastřelil!
Hrozný, kdyby chodila dcera do školy, tak té holčičce normálně něco pošlu, přišlo mi to strašně líto.
Garfie Desny!
Hele ja vam tady napisu i mimo coronu neco. Me tak sere jedna holka, z okoli. Ona ma deti jako ja, potkavame se u doktora, mame spolecne zname a mame se na socialnich sitich...jako ty vole. Proste kdyz narozky tak ctyrpatrovej dort, handmade, deti vecne nacesany, nastrojeny, vsechno montesori vystajlovany. A ted jsem dostala dalsi ranu....U nas letos Mikulas...velky spatny, napsala jsem teda ty dopisy, dala obvykly veci, co mame ve spajzu do nejakejch usmolenejch ikea pytliku (jeden mam jeste od paktofonika, kdyz mi posilala saty). Dala jsem to za dvere. A u nich??? No jasneze realnej cert,mikulas,andel,5 darkovejch kosu, cela rodina vystrojena jak na ples, matka liceni a prokazatelne vyzehleny vlasy (!!!).
Na Vanoce sitim vypinam ty facebùky, protoze to bude zase velky spatny! Jedinou utechou mi je, ze sambo o ni rekl, ze je mu nesympaticka (a jemu je sympatickejch asi tak 99procent lidi) a taky, ze maj s manzelem nadvahu!!! A je to venku. Snad nezhubnou!
continuity tak uvidim, jak na tom bude. Odhlasim ji zitra ze skolky a stredu podle situace. Diky
No vidím, že muzu byt jeste ráda, že jsem chlapa viděla v sobotu i v neděli akorát na oběd. Jinak visel od ráda do noci v rachote. Včera vecer jsme si teda chvilku popovídali.
Karja jsem v tom s tebou. Děsně mě štve kamarádka, když mi pořád posila fotky její dcery, jak maluje, jak píše, jak spořádane v zástěrce péče cukroví. Jak ji strašně miluje, a podobně. Moje vopice zatím lezou po skříních a musím pokoje zamykat, protože si nedají říct, skáčou dolu ze schodů, žerou zbytky ledu z chodníku, barví si fixama celý ruce na modro, lezou mi po lince, aby viděly do hrnce a ještě se u toho rvou... atd atd. U nich doma ticho, klid, všeobjímající láska....![]()
Tabea klid, to budou ty patologicky rodiny jak ti nedavno probehlo:)
Tabea To je jenom prezentace:-D. Ja zas vim, ze ty jeji deti nejsou zas tak sikovne, nemluvi, nejedi atp atp...ale ta prezentace me sere:-D
Karja Prosím Tě! Ale jo, jednu takovou tady taky mám. Má ještě o jedno dítě víc než já, doma to má naleštěný, minimalistický, žádný závěje drobků a rozbitejch hraček jako u nás. Děti má hodné, vychované, vždy adekvátně oblečené a upravené. Jít s nima ven je martýrium, protože já mám na svačinu nachystanou jednu věc (třeba banán) a ona má deset krabiček, na výběr z pěti druhů ovoce. Syn vždycky chce to jejich a já se pak stydím:)))). Pořád vymýšlí nějaké aktivity, oslavy, bojovky, děti jí úplně milujou. Já tady ještě před týdnem po večerech brečela únavou a lítostí nad vlastní neschopností. Klesla jsem tak hluboko, že jsem si normálně musela vypracovat seznam svých "bonusů" a byly tam věci jako "mám řidičák a nebojím se ho použít" a "nemám uklízečku a dítě ve školce" a "ušila jsem tepláky". Jako ubohost sama, ale trochu mi to pomohlo, jakoby se takhle vymezit![]()
Karja taky mám takové známé v okolí, a vždycky si řeknu, co se asi za těmi vystaljovanými fotkami skrývá? lidi se snaží o sobě dávat na sítě jen to nejlepší, ale co my víme jak to u nich probíhá ve skutečnosti.. za mě stokrát lepší usmolený pytlík bonbónů než nějaká křeč.
Karja jasně že je to jenom prezentace. Fotky "dítě se válí po podlaze a hystericky řve Nechceš Nechceš" si nikdo na instagram nedá
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí